![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moja pasja psuje mi związek
Hej dziewczyny! Chciałam wam opowiedzieć moją historię i jednocześnie poprosić o radę
![]() Jeśli chcecie mogę wam nawet pokazać to dzisiejsze zdjęcie, same zobaczycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moja pasja psuje mi związek
Ja myślę że to nie twoja pasja jest problemem bo da to się pogodzić - jeśli myślisz o tym profesjonalnie to 150 twoich ślicznych zdjęć nawet jeśli nie wyzywających, na portalu społecznościowym są... totalnie zbędne. Też nie widzę sensu po co masz je wstawiać, chyba tylko po to żeby inni się poślinili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -będzie akceptował Ciebie taką jaką jesteś ,razem z pasjami.Będzie dumny ze swojej kobiety,a nie będzie marzył przykuć ją do kaloryfera jak można dalej od reszty świata. Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf Czas edycji: 2013-02-07 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to ty decydujesz o sobie a nie twoj chlopak.
prosto i dobitnie. a jak sie misiowi nie podoba niech sobie znajdzie inna lale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ale związek to sztuka kompromisów i nie widzę akurat nic złego by facet mógł wyrazić swoją niechęć gdy aspirująca fotomodelka raczy portale społecznościowe ogromem swoich zdjęć i dostaje przy tym sporo męskich komentarzy ;-p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no właśnie profesjonalnie to sobie można robić, ale robienie takich rzeczy to już fanaberia i moim zdaniem można sobie to odpuścić gdy drugiej osobie to nie pasuje, chyba, że to taki sposób na dowartościowanie się no to już nie wiem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Profesjonalne modelki również wstawiają zdjęcia np. na facebooka i to niekoniecznie na fanpejdżach. Czy Ty to robisz to jest Twoja sprawa, dla mnie zrozumiałe jest, że chcesz innym pokazać swoje osiągnięcia. Moja rada: albo z nim poważnie porozmawiasz i on to zaakceptuje, bo moim zdaniem jakaś taka zazdrość jest głupia i dziecinna. Możesz też zabierać go na sesje, niech zobaczy, że nie robisz niczego złego. Jesli jednak chłopak dalej będzie upierał się przy swoim- no niestety, Ty wybierasz czy chcesz być z kimś kto Cię ogranicza i to w taki głupi sposób.
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 wiedzialy z kim sie wiaza- osobe ktora lubi byc fotomodelka 3 misie poczuly sie pewnie w zwiazku i zaczely urabiac na swoja modle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
No, autentycznie, profesjonalnych modelek na facebooku mam jakieś 40 w kumplach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#13 | |
.
|
Cytat:
mam koleżankę, która robi karierę na międzynarodowych wybiegach, pozuje do wielu zagranicznych gazet. i mówiąc szczerze - szerokie grono znajomych chętnie ogląda te zdjęcia. i dziewczyny, i faceci je komentują/oceniają, bo są bardzo fajne. dla niektórych to jest przyjemność obejrzeć fajne zdjęcia z ciekawych sesji i nie wiąże się z kwestią "ślinienia się". ale może ja mam spaczone podejście, bo siedzę trochę w temacie. tak czy siak autorko - ja bym trochę potrząsnęła panem, żeby schował swoją zazdrość do kieszeni, bo nie ma ku temu podstaw.
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uwielbiam to po prostu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Miałam identyczną sytuację, fotomodeling to nic złego, hobby jak każde inne. Nikt nie ma prawa Cię ograniczać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że autorka czerpie przyjemność z tego pokazywania siebie, a przekonało mnie do tego ostatnie zdanie z jej wypowiedzi. To w końcu nic złego skoro jest piękna i młoda, ale jakoś rozumiem, że facet nie musi być przeszczęśliwy z powodu jej fotek zamieszczanych masowo nawet na fejsie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem ile masz lat
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mój chłopak, zamiast zająć się czymś sensownym, stroił minki do lustra i pstrykał sobie zdjęcia i je wstawiał na fejsa to chyba bym zwątpiła w swój gust. Taaaa, takich modelek to ja też w mam w znajomych z pińcet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.facebook.com/aleksandrawydrychphotography https://www.facebook.com/napiorkowska.official A te dwie france o zgrozo nadal strzelają focie same sobie i jeszcze na portal społecznościowy wrzucają, a to ci hot sixteen ![]() Serio, nie rozumiem czemu zakładacie, że dziewczyna strzela sobie tylko słit focie w lustrze i wrzuca 10000 takich samych na FB. Wrzucanie efektów sesji do internetu było jak najbardziej normalne jak ostatni raz sprawdzałam ![]() Jak chłopakowi nie odpowiada coś takiego to to raczej daleko nie zajedzie i ktoś będzie musiał z czegoś zrezygnować.
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym to nie jest żaden przykład, z tego co kojarzę, to jednak większość najsłynniejszych supermodelek zaczynało normalnie, od agencji, a nie dziubków na fejsiuniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pani Mizantrop
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;39108887]Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -będzie akceptował Ciebie taką jaką jesteś ,razem z pasjami.Będzie dumny ze swojej kobiety,a nie będzie marzył przykuć ją do kaloryfera jak można dalej od reszty świata.[/QUOTE]
Cytat:
Autorka ma informację w profilu, że ma 18 lat.
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nie, nie robię sobie "słit foci w lusterku"..
![]() Do drabineczka : Nie, nie mam 150 zdjęć, a nawet jakbym miała to każde byłoby inne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- szugarbejb: Wybacz, ale nie robię "dzióbków", które rzekomo potem miałabym wstawić na "fejsiunia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Hmmm to ile masz zdjęć? Ale tak z ręką na sercu bo dla mnie do 50 uznaję za normę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) wiedział, że jesteś fotomodelką 2) nie bierzesz udziału w wyzywających sesjach, o które mógłby być zazdrosny 3) modeling jest dla Ciebie ważny i nie zrezygnujesz z niego 4) albo akceptuje Cie w 100%, albo skończy się to rozstaniem, bo na dłuższą metę coś takiego się nie uda. Zaznacz wyraźnie, że sobie nie życzysz takiego zachowania. Zapewnienia, że chcesz być tylko z nim, wiele nie pomogą w tym przypadku. Ogólnie uważam, że problem tkwi nie w modelingu, a w chorobliwej zazdrości. Taką samą radę dałabym dziewczynie, która pracowałaby jako kelnerka, a jej facet robiłby jej wyrzuty. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2013-02-08 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Zdjęc na FB sie nie wrzuca bo przestaja byc one chronione prawami autorskimi. I koniec na temat.
chłopak wiedział jakie jest twoje hobby, wiedział o sesjach, wiedział że nie sa to akty czy reklamy bielizny i to sie nie zmieniło, i albo to zaakceptuje albo czas zmienic chłopaka. Jak sie wściekł o mocny makijaż to jest red flag, najpierw awantura o zdjecia, później o makijaż, a droga prowadzi do ograniczania wolności i przemocy. Sytuacja do przemyslenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nie mam się z czego tłumaczyć, ja wiem że macie rację dziewczyny... bo teraz wiecznie się o to kłócimy i nie dajemy se rady, a co będzie za rok, dwa, czy więcej? Ale ja nie chcę kończyć tego związku, musimy po prostu znowu poważnie porozmawiać i ewentualnie pójść na jakiś kompromis
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.