Moja pasja psuje mi związek - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 20:48   #1
maddie1221
Raczkowanie

GG do maddie1221 Send a message via Skype™ to maddie1221
Exclamation

Moja pasja psuje mi związek

Hej dziewczyny! Chciałam wam opowiedzieć moją historię i jednocześnie poprosić o radę jestem fotomodelką, mam za sobą wiele sesji. Jestem z moim chłopakiem 5 mięsiecy, ale czuję, ze to ten jedyny. Pozuję do zdjęć już od 2 lat. Nie są to w żadnym stopniu zdjecia wyzywające! Zazwyczaj portety. Często też sama w domu z nudów robię sobie zdjęcia, czasem wstawię jedno na fb. Mojemu chłopakowi nie podoba się to, że wstawiam zdjęcia... Jak idę na sesje to zawsze się pyta, czy ten fotograf będzie wstawiał zdjęcia na swojego fanpejdża. To ja do niego, że to przecież oczywiste. Wkurza go, że faceci komentują moje zdjęcia, że moje zdjęcia są na różnych fanpejdżach na facebooku, że chodzę na sesje... Dziś byłam na bardziej odwaznej sesji (jak na mnie) bo miałam bardzo mocny makijaż i odkryte ramiona, on zaczął się rzucać, że to miały być tylko portety, a były! Widać mi było tylko gołe ramiona! Już pousuwałam dla niego połowę zdjęć na fb, a wszystskie komentarze od facetów pousuwałam. Ciągle go zapewniam, że chcę być tylko z nim... Ostatnio był tak zazdrosny, że o mało nie zerwaliśmy.. Nie zrezygnuję z fotomodelingu... Pomóżcie!
Jeśli chcecie mogę wam nawet pokazać to dzisiejsze zdjęcie, same zobaczycie
maddie1221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 20:54   #2
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Moja pasja psuje mi związek

Ja myślę że to nie twoja pasja jest problemem bo da to się pogodzić - jeśli myślisz o tym profesjonalnie to 150 twoich ślicznych zdjęć nawet jeśli nie wyzywających, na portalu społecznościowym są... totalnie zbędne. Też nie widzę sensu po co masz je wstawiać, chyba tylko po to żeby inni się poślinili jemu chodzi właśnie chyba o to a nie o sam fakt że te zdjęcia robisz - skoro komentarze od facetów były. Sama nie wiem jakbym się z tym czuła gdyby mój facet-model wstawiał peeełno zdjęć z sesji na fejsa i miałby wiele komentarzy od kobiet. Chyba średnio. A on nie umie ci tego jasno przekazać. Nie widzę potrzeby by profesjonalna modelka musiała się dzielić ze wszystkimi swoimi zdjęciami. To po pierwsze niemądre, po drugie niebezpieczne po trzecie - totalnie zbędne.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 21:57   #3
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maddie1221 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Chciałam wam opowiedzieć moją historię i jednocześnie poprosić o radę jestem fotomodelką, mam za sobą wiele sesji. Jestem z moim chłopakiem 5 mięsiecy, ale czuję, ze to ten jedyny. Pozuję do zdjęć już od 2 lat. Nie są to w żadnym stopniu zdjecia wyzywające! Zazwyczaj portety. Często też sama w domu z nudów robię sobie zdjęcia, czasem wstawię jedno na fb. Mojemu chłopakowi nie podoba się to, że wstawiam zdjęcia... Jak idę na sesje to zawsze się pyta, czy ten fotograf będzie wstawiał zdjęcia na swojego fanpejdża. To ja do niego, że to przecież oczywiste. Wkurza go, że faceci komentują moje zdjęcia, że moje zdjęcia są na różnych fanpejdżach na facebooku, że chodzę na sesje... Dziś byłam na bardziej odwaznej sesji (jak na mnie) bo miałam bardzo mocny makijaż i odkryte ramiona, on zaczął się rzucać, że to miały być tylko portety, a były! Widać mi było tylko gołe ramiona! Już pousuwałam dla niego połowę zdjęć na fb, a wszystskie komentarze od facetów pousuwałam. Ciągle go zapewniam, że chcę być tylko z nim... Ostatnio był tak zazdrosny, że o mało nie zerwaliśmy.. Nie zrezygnuję z fotomodelingu... Pomóżcie!
Jeśli chcecie mogę wam nawet pokazać to dzisiejsze zdjęcie, same zobaczycie

Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -będzie akceptował Ciebie taką jaką jesteś ,razem z pasjami.Będzie dumny ze swojej kobiety,a nie będzie marzył przykuć ją do kaloryfera jak można dalej od reszty świata.

Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Czas edycji: 2013-02-07 o 22:24
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 22:15   #4
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ja myślę że to nie twoja pasja jest problemem bo da to się pogodzić - jeśli myślisz o tym profesjonalnie to 150 twoich ślicznych zdjęć nawet jeśli nie wyzywających, na portalu społecznościowym są... totalnie zbędne. Też nie widzę sensu po co masz je wstawiać, chyba tylko po to żeby inni się poślinili jemu chodzi właśnie chyba o to a nie o sam fakt że te zdjęcia robisz - skoro komentarze od facetów były. Sama nie wiem jakbym się z tym czuła gdyby mój facet-model wstawiał peeełno zdjęć z sesji na fejsa i miałby wiele komentarzy od kobiet. Chyba średnio. A on nie umie ci tego jasno przekazać. Nie widzę potrzeby by profesjonalna modelka musiała się dzielić ze wszystkimi swoimi zdjęciami. To po pierwsze niemądre, po drugie niebezpieczne po trzecie - totalnie zbędne.
takie są i moje odczucia
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 22:28   #5
kennedy
Zakorzenienie

to ty decydujesz o sobie a nie twoj chlopak.
prosto i dobitnie. a jak sie misiowi nie podoba niech sobie znajdzie inna lale
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 22:37   #6
201604181004
Konto usunięte

Ale związek to sztuka kompromisów i nie widzę akurat nic złego by facet mógł wyrazić swoją niechęć gdy aspirująca fotomodelka raczy portale społecznościowe ogromem swoich zdjęć i dostaje przy tym sporo męskich komentarzy ;-p
Stary 2013-02-07, 22:39   #7
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Ale związek to sztuka kompromisów i nie widzę akurat nic złego by facet mógł wyrazić swoją niechęć gdy aspirująca fotomodelka raczy portale społecznościowe ogromem swoich zdjęć i dostaje przy tym sporo męskich komentarzy ;-p
no właśnie profesjonalnie to sobie można robić, ale robienie takich rzeczy to już fanaberia i moim zdaniem można sobie to odpuścić gdy drugiej osobie to nie pasuje, chyba, że to taki sposób na dowartościowanie się no to już nie wiem :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 22:40   #8
Krakoska87
Raczkowanie

Profesjonalne modelki również wstawiają zdjęcia np. na facebooka i to niekoniecznie na fanpejdżach. Czy Ty to robisz to jest Twoja sprawa, dla mnie zrozumiałe jest, że chcesz innym pokazać swoje osiągnięcia. Moja rada: albo z nim poważnie porozmawiasz i on to zaakceptuje, bo moim zdaniem jakaś taka zazdrość jest głupia i dziecinna. Możesz też zabierać go na sesje, niech zobaczy, że nie robisz niczego złego. Jesli jednak chłopak dalej będzie upierał się przy swoim- no niestety, Ty wybierasz czy chcesz być z kimś kto Cię ogranicza i to w taki głupi sposób.

Krakoska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 22:41   #9
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krakoska87 Pokaż wiadomość
Profesjonalne modelki również wstawiają zdjęcia np. na facebooka i to niekoniecznie na fanpejdżach. Czy Ty to robisz to jest Twoja sprawa, dla mnie zrozumiałe jest, że chcesz innym pokazać swoje osiągnięcia. Moja rada: albo z nim poważnie porozmawiasz i on to zaakceptuje, bo moim zdaniem jakaś taka zazdrość jest głupia i dziecinna. Możesz też zabierać go na sesje, niech zobaczy, że nie robisz niczego złego. Jesli jednak chłopak dalej będzie upierał się przy swoim- no niestety, Ty wybierasz czy chcesz być z kimś kto Cię ogranicza i to w taki głupi sposób.
no to dla mnie taki profesjonalizm o kant du.... potłuc
Stary 2013-02-07, 22:42   #10
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
1 widzialy galy co braly
2 wiedzialy z kim sie wiaza- osobe ktora lubi byc fotomodelka
3 misie poczuly sie pewnie w zwiazku i zaczely urabiac na swoja modle
Stary 2013-02-07, 22:42   #11
201604181004
Konto usunięte

No, autentycznie, profesjonalnych modelek na facebooku mam jakieś 40 w kumplach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 22:43   #12
Krakoska87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
no to dla mnie taki profesjonalizm o kant du.... potłuc

Krakoska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 22:47   #13
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
myślę, że nie tobie oceniać, czy jest zbędne czy nie. ma ochotę to niech wstawia te zdjęcia.
mam koleżankę, która robi karierę na międzynarodowych wybiegach, pozuje do wielu zagranicznych gazet. i mówiąc szczerze - szerokie grono znajomych chętnie ogląda te zdjęcia. i dziewczyny, i faceci je komentują/oceniają, bo są bardzo fajne. dla niektórych to jest przyjemność obejrzeć fajne zdjęcia z ciekawych sesji i nie wiąże się z kwestią "ślinienia się". ale może ja mam spaczone podejście, bo siedzę trochę w temacie.
tak czy siak autorko - ja bym trochę potrząsnęła panem, żeby schował swoją zazdrość do kieszeni, bo nie ma ku temu podstaw.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 22:51   #14
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
No, autentycznie, profesjonalnych modelek na facebooku mam jakieś 40 w kumplach
widzisz- to jest jej hobby. chlopa nie zdradza.
Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
myślę, że nie tobie oceniać, czy jest zbędne czy nie. ma ochotę to niech wstawia te zdjęcia.
mam koleżankę, która robi karierę na międzynarodowych wybiegach, pozuje do wielu zagranicznych gazet. i mówiąc szczerze - szerokie grono znajomych chętnie ogląda te zdjęcia. i dziewczyny, i faceci je komentują/oceniają, bo są bardzo fajne. dla niektórych to jest przyjemność obejrzeć fajne zdjęcia z ciekawych sesji i nie wiąże się z kwestią "ślinienia się". ale może ja mam spaczone podejście, bo siedzę trochę w temacie.
tak czy siak autorko - ja bym trochę potrząsnęła panem, żeby schował swoją zazdrość do kieszeni, bo nie ma ku temu podstaw.
dokladnie.
Stary 2013-02-07, 22:58   #15
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
A co to za tekst w ogóle? Nie mi oceniać, czyli komu? Ja nie wiem, nie mam prawa głosu czy jak?
Uwielbiam to po prostu Pytają to odpisuję ale potem dowiaduję się że jednak nie mam prawa oceny. Grejt
Stary 2013-02-07, 23:23   #16
VanilQ
Rozeznanie

Miałam identyczną sytuację, fotomodeling to nic złego, hobby jak każde inne. Nikt nie ma prawa Cię ograniczać. Takie jest moje zdanie. Zazdrość w takiej formie jest chora i tyle, nie da się z nią walczyć. Może niedługo każe Ci się ubierać w wór pokutny, bo będziesz pokazywała za dużo ciała...
Stary 2013-02-08, 00:15   #17
laisla
Zakorzenienie

Mnie się wydaje, że autorka czerpie przyjemność z tego pokazywania siebie, a przekonało mnie do tego ostatnie zdanie z jej wypowiedzi. To w końcu nic złego skoro jest piękna i młoda, ale jakoś rozumiem, że facet nie musi być przeszczęśliwy z powodu jej fotek zamieszczanych masowo nawet na fejsie.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 09:44   #18
tworazka
Zakorzenienie

Ciekawa jestem ile masz lat robienie samej sobie zdjec, wstawianie na portal spolecznosciowy i chelpienie sie tym na forach kojarzy mi sie z goracymi 16-stkami
Stary 2013-02-08, 09:51   #19
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem ile masz lat robienie samej sobie zdjec, wstawianie na portal spolecznosciowy i chelpienie sie tym na forach kojarzy mi sie z goracymi 16-stkami
Dziękuję, dobranoc.

Jakby mój chłopak, zamiast zająć się czymś sensownym, stroił minki do lustra i pstrykał sobie zdjęcia i je wstawiał na fejsa to chyba bym zwątpiła w swój gust. Taaaa, takich modelek to ja też w mam w znajomych z pińcet.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 09:56   #20
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
Popieram.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 10:01   #21
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
https://www.facebook.com/larajadephotography - Lara Jade, zaczynała od robienia sobie samej zdjęć i wrzucania do internetu

https://www.facebook.com/aleksandrawydrychphotography
https://www.facebook.com/napiorkowska.official

A te dwie france o zgrozo nadal strzelają focie same sobie i jeszcze na portal społecznościowy wrzucają, a to ci hot sixteen

Serio, nie rozumiem czemu zakładacie, że dziewczyna strzela sobie tylko słit focie w lustrze i wrzuca 10000 takich samych na FB. Wrzucanie efektów sesji do internetu było jak najbardziej normalne jak ostatni raz sprawdzałam Jedno z czym się zgadzam to nie do końca fajne komentarze, też by mi się nie podobały.

Jak chłopakowi nie odpowiada coś takiego to to raczej daleko nie zajedzie i ktoś będzie musiał z czegoś zrezygnować.

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 10:10   #22
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/larajadephotography - Lara Jade, zaczynała od robienia sobie samej zdjęć i wrzucania do internetu

https://www.facebook.com/aleksandrawydrychphotography
https://www.facebook.com/napiorkowska.official

A te dwie france o zgrozo nadal strzelają focie same sobie i jeszcze na portal społecznościowy wrzucają, a to ci hot sixteen
Powiem tyle, jeszcze ta pierwsza dziewczyna jakoś wygląda, ale te dwie pozostałe to taka wieś, że aż głowa mała. One są sławne? To chyba tylko w jakimś towarzystewku hipsterskim.
Poza tym to nie jest żaden przykład, z tego co kojarzę, to jednak większość najsłynniejszych supermodelek zaczynało normalnie, od agencji, a nie dziubków na fejsiuniu.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 10:18   #23
kasztanka3
Pani Mizantrop

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;39108887]Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -będzie akceptował Ciebie taką jaką jesteś ,razem z pasjami.Będzie dumny ze swojej kobiety,a nie będzie marzył przykuć ją do kaloryfera jak można dalej od reszty świata.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
1 widzialy galy co braly
2 wiedzialy z kim sie wiaza- osobe ktora lubi byc fotomodelka
3 misie poczuly sie pewnie w zwiazku i zaczely urabiac na swoja modle
Zgadzam się.

Cytat:
Autorka ma informację w profilu, że ma 18 lat.
Stary 2013-02-08, 12:05   #24
maddie1221
Raczkowanie

Nie, nie robię sobie "słit foci w lusterku".. i to nie jest tak, że dodaję każde zdjęcie, już poszłam z nim na ugodę, że usunełam grubo ponad połowe, więc aktualnie zdjęć mam mało.
Do drabineczka :
Nie, nie mam 150 zdjęć, a nawet jakbym miała to każde byłoby inne Lubię oryginalność, nie lubie się powtarzać z ciągłymi motywami. Nie dzielę się wszystkimi zdjęciami, jakby tak było, to miałabym tyle tego, że nikomu nie chciałoby się tego oglądać. Tak więc jeśli nie wiesz ile rzeczywiście tych zjdęć mam na profilu, to nie musisz od razu twierdzić że mam "ogrom" tych zdjec

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

szugarbejb:
Wybacz, ale nie robię "dzióbków", które rzekomo potem miałabym wstawić na "fejsiunia"
Stary 2013-02-08, 12:43   #25
201604181004
Konto usunięte

Hmmm to ile masz zdjęć? Ale tak z ręką na sercu bo dla mnie do 50 uznaję za normę znaczy się to zależy nie będę ci w galerię wchodzić bo nie o to chodzi, a masz prawdziwe portfolio, czy jakiś profil w agencji modelek? Albo photobloga? Może to by było lepsze zamiast portal społecznościowy?
Stary 2013-02-08, 12:48   #26
maddie1221
Raczkowanie

Cytat:
Hmmm to ile masz zdjęć? Ale tak z ręką na sercu bo dla mnie do 50 uznaję za normę znaczy się to zależy nie będę ci w galerię wchodzić bo nie o to chodzi, a masz prawdziwe portfolio, czy jakiś profil w agencji modelek? Albo photobloga? Może to by było lepsze zamiast portal społecznościowy?
Mam konto na maxmodels, ale tam się udzielam od jakiegoś czasu. Zauważyłam szczerze, że większość sesji miałam załatwione poprzez facebooka... Tam są fanpage różnych fotografów z moich okolic, kontakt jest lepszy i łatwiejszy..
Stary 2013-02-08, 13:22   #27
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie robię sobie "słit foci w lusterku".. i to nie jest tak, że dodaję każde zdjęcie, już poszłam z nim na ugodę, że usunełam grubo ponad połowe, więc aktualnie zdjęć mam mało.
Do drabineczka :
Nie, nie mam 150 zdjęć, a nawet jakbym miała to każde byłoby inne Lubię oryginalność, nie lubie się powtarzać z ciągłymi motywami. Nie dzielę się wszystkimi zdjęciami, jakby tak było, to miałabym tyle tego, że nikomu nie chciałoby się tego oglądać. Tak więc jeśli nie wiesz ile rzeczywiście tych zjdęć mam na profilu, to nie musisz od razu twierdzić że mam "ogrom" tych zdjec

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

szugarbejb:
Wybacz, ale nie robię "dzióbków", które rzekomo potem miałabym wstawić na "fejsiunia"
Oj tam, zamiast się tłumaczyć ludziom, którzy i tak lepiej wiedzą jakie masz zdjęcia na facebooku, to porozmawiaj z chłopakiem i jasno i dobitnie powiedz mu, że:
1) wiedział, że jesteś fotomodelką
2) nie bierzesz udziału w wyzywających sesjach, o które mógłby być zazdrosny
3) modeling jest dla Ciebie ważny i nie zrezygnujesz z niego
4) albo akceptuje Cie w 100%, albo skończy się to rozstaniem, bo na dłuższą metę coś takiego się nie uda.
Zaznacz wyraźnie, że sobie nie życzysz takiego zachowania. Zapewnienia, że chcesz być tylko z nim, wiele nie pomogą w tym przypadku.
Ogólnie uważam, że problem tkwi nie w modelingu, a w chorobliwej zazdrości. Taką samą radę dałabym dziewczynie, która pracowałaby jako kelnerka, a jej facet robiłby jej wyrzuty.

Edytowane przez Fleur_D
Czas edycji: 2013-02-08 o 13:24
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 13:31   #28
dacn
Zakorzenienie

Zdjęc na FB sie nie wrzuca bo przestaja byc one chronione prawami autorskimi. I koniec na temat.

chłopak wiedział jakie jest twoje hobby, wiedział o sesjach, wiedział że nie sa to akty czy reklamy bielizny i to sie nie zmieniło, i albo to zaakceptuje albo czas zmienic chłopaka.

Jak sie wściekł o mocny makijaż to jest red flag, najpierw awantura o zdjecia, później o makijaż, a droga prowadzi do ograniczania wolności i przemocy.

Sytuacja do przemyslenia.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 13:58   #29
maddie1221
Raczkowanie

Nie mam się z czego tłumaczyć, ja wiem że macie rację dziewczyny... bo teraz wiecznie się o to kłócimy i nie dajemy se rady, a co będzie za rok, dwa, czy więcej? Ale ja nie chcę kończyć tego związku, musimy po prostu znowu poważnie porozmawiać i ewentualnie pójść na jakiś kompromis
Stary 2013-02-08, 14:00   #30
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam się z czego tłumaczyć, ja wiem że macie rację dziewczyny... bo teraz wiecznie się o to kłócimy i nie dajemy se rady, a co będzie za rok, dwa, czy więcej? Ale ja nie chcę kończyć tego związku, musimy po prostu znowu poważnie porozmawiać i ewentualnie pójść na jakiś kompromis
Nie kloc sie. Badz oaza zdecydowania i spokoju: lubie to robic i nie zmienie tego.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości