Moja pasja psuje mi zwi±zek - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-07, 20:48   #1
maddie1221
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 478
GG do maddie1221 Send a message via Skype™ to maddie1221
Exclamation

Moja pasja psuje mi zwi±zek

Hej dziewczyny! Chcia³am wam opowiedzieæ moj± historiê i jednocze¶nie poprosiæ o radê jestem fotomodelk±, mam za sob± wiele sesji. Jestem z moim ch³opakiem 5 miêsiecy, ale czujê, ze to ten jedyny. Pozujê do zdjêæ ju¿ od 2 lat. Nie s± to w ¿adnym stopniu zdjecia wyzywaj±ce! Zazwyczaj portety. Czêsto te¿ sama w domu z nudów robiê sobie zdjêcia, czasem wstawiê jedno na fb. Mojemu ch³opakowi nie podoba siê to, ¿e wstawiam zdjêcia... Jak idê na sesje to zawsze siê pyta, czy ten fotograf bêdzie wstawia³ zdjêcia na swojego fanpejd¿a. To ja do niego, ¿e to przecie¿ oczywiste. Wkurza go, ¿e faceci komentuj± moje zdjêcia, ¿e moje zdjêcia s± na ró¿nych fanpejd¿ach na facebooku, ¿e chodzê na sesje... Dzi¶ by³am na bardziej odwaznej sesji (jak na mnie) bo mia³am bardzo mocny makija¿ i odkryte ramiona, on zacz±³ siê rzucaæ, ¿e to mia³y byæ tylko portety, a by³y! Widaæ mi by³o tylko go³e ramiona! Ju¿ pousuwa³am dla niego po³owê zdjêæ na fb, a wszystskie komentarze od facetów pousuwa³am. Ci±gle go zapewniam, ¿e chcê byæ tylko z nim... Ostatnio by³ tak zazdrosny, ¿e o ma³o nie zerwali¶my.. Nie zrezygnujê z fotomodelingu... Pomó¿cie!
Je¶li chcecie mogê wam nawet pokazaæ to dzisiejsze zdjêcie, same zobaczycie
maddie1221 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 20:54   #2
201604181004
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 47 595
Dot.: Moja pasja psuje mi zwi±zek

Ja my¶lê ¿e to nie twoja pasja jest problemem bo da to siê pogodziæ - je¶li my¶lisz o tym profesjonalnie to 150 twoich ¶licznych zdjêæ nawet je¶li nie wyzywaj±cych, na portalu spo³eczno¶ciowym s±... totalnie zbêdne. Te¿ nie widzê sensu po co masz je wstawiaæ, chyba tylko po to ¿eby inni siê po¶linili jemu chodzi w³a¶nie chyba o to a nie o sam fakt ¿e te zdjêcia robisz - skoro komentarze od facetów by³y. Sama nie wiem jakbym siê z tym czu³a gdyby mój facet-model wstawia³ peee³no zdjêæ z sesji na fejsa i mia³by wiele komentarzy od kobiet. Chyba ¶rednio. A on nie umie ci tego jasno przekazaæ. Nie widzê potrzeby by profesjonalna modelka musia³a siê dzieliæ ze wszystkimi swoimi zdjêciami. To po pierwsze niem±dre, po drugie niebezpieczne po trzecie - totalnie zbêdne.
201604181004 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 21:57   #3
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 165

Cytat:
Napisane przez maddie1221 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny! Chcia³am wam opowiedzieæ moj± historiê i jednocze¶nie poprosiæ o radê jestem fotomodelk±, mam za sob± wiele sesji. Jestem z moim ch³opakiem 5 miêsiecy, ale czujê, ze to ten jedyny. Pozujê do zdjêæ ju¿ od 2 lat. Nie s± to w ¿adnym stopniu zdjecia wyzywaj±ce! Zazwyczaj portety. Czêsto te¿ sama w domu z nudów robiê sobie zdjêcia, czasem wstawiê jedno na fb. Mojemu ch³opakowi nie podoba siê to, ¿e wstawiam zdjêcia... Jak idê na sesje to zawsze siê pyta, czy ten fotograf bêdzie wstawia³ zdjêcia na swojego fanpejd¿a. To ja do niego, ¿e to przecie¿ oczywiste. Wkurza go, ¿e faceci komentuj± moje zdjêcia, ¿e moje zdjêcia s± na ró¿nych fanpejd¿ach na facebooku, ¿e chodzê na sesje... Dzi¶ by³am na bardziej odwaznej sesji (jak na mnie) bo mia³am bardzo mocny makija¿ i odkryte ramiona, on zacz±³ siê rzucaæ, ¿e to mia³y byæ tylko portety, a by³y! Widaæ mi by³o tylko go³e ramiona! Ju¿ pousuwa³am dla niego po³owê zdjêæ na fb, a wszystskie komentarze od facetów pousuwa³am. Ci±gle go zapewniam, ¿e chcê byæ tylko z nim... Ostatnio by³ tak zazdrosny, ¿e o ma³o nie zerwali¶my.. Nie zrezygnujê z fotomodelingu... Pomó¿cie!
Je¶li chcecie mogê wam nawet pokazaæ to dzisiejsze zdjêcie, same zobaczycie

Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -bêdzie akceptowa³ Ciebie tak± jak± jeste¶ ,razem z pasjami.Bêdzie dumny ze swojej kobiety,a nie bêdzie marzy³ przykuæ j± do kaloryfera jak mo¿na dalej od reszty ¶wiata.

Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Czas edycji: 2013-02-07 o 22:24
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 22:15   #4
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Cytat:
Napisane przez drabineczka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja my¶lê ¿e to nie twoja pasja jest problemem bo da to siê pogodziæ - je¶li my¶lisz o tym profesjonalnie to 150 twoich ¶licznych zdjêæ nawet je¶li nie wyzywaj±cych, na portalu spo³eczno¶ciowym s±... totalnie zbêdne. Te¿ nie widzê sensu po co masz je wstawiaæ, chyba tylko po to ¿eby inni siê po¶linili jemu chodzi w³a¶nie chyba o to a nie o sam fakt ¿e te zdjêcia robisz - skoro komentarze od facetów by³y. Sama nie wiem jakbym siê z tym czu³a gdyby mój facet-model wstawia³ peee³no zdjêæ z sesji na fejsa i mia³by wiele komentarzy od kobiet. Chyba ¶rednio. A on nie umie ci tego jasno przekazaæ. Nie widzê potrzeby by profesjonalna modelka musia³a siê dzieliæ ze wszystkimi swoimi zdjêciami. To po pierwsze niem±dre, po drugie niebezpieczne po trzecie - totalnie zbêdne.
takie s± i moje odczucia
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 22:28   #5
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

to ty decydujesz o sobie a nie twoj chlopak.
prosto i dobitnie. a jak sie misiowi nie podoba niech sobie znajdzie inna lale
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 22:37   #6
201604181004
Konto usuniête

Ale zwi±zek to sztuka kompromisów i nie widzê akurat nic z³ego by facet móg³ wyraziæ swoj± niechêæ gdy aspiruj±ca fotomodelka raczy portale spo³eczno¶ciowe ogromem swoich zdjêæ i dostaje przy tym sporo mêskich komentarzy ;-p
Stary 2013-02-07, 22:39   #7
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zwi±zek to sztuka kompromisów i nie widzê akurat nic z³ego by facet móg³ wyraziæ swoj± niechêæ gdy aspiruj±ca fotomodelka raczy portale spo³eczno¶ciowe ogromem swoich zdjêæ i dostaje przy tym sporo mêskich komentarzy ;-p
no w³a¶nie profesjonalnie to sobie mo¿na robiæ, ale robienie takich rzeczy to ju¿ fanaberia i moim zdaniem mo¿na sobie to odpu¶ciæ gdy drugiej osobie to nie pasuje, chyba, ¿e to taki sposób na dowarto¶ciowanie siê no to ju¿ nie wiem :P

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 22:40   #8
Krakoska87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 492

Profesjonalne modelki równie¿ wstawiaj± zdjêcia np. na facebooka i to niekoniecznie na fanpejd¿ach. Czy Ty to robisz to jest Twoja sprawa, dla mnie zrozumia³e jest, ¿e chcesz innym pokazaæ swoje osi±gniêcia. Moja rada: albo z nim powa¿nie porozmawiasz i on to zaakceptuje, bo moim zdaniem jaka¶ taka zazdro¶æ jest g³upia i dziecinna. Mo¿esz te¿ zabieraæ go na sesje, niech zobaczy, ¿e nie robisz niczego z³ego. Jesli jednak ch³opak dalej bêdzie upiera³ siê przy swoim- no niestety, Ty wybierasz czy chcesz byæ z kim¶ kto Ciê ogranicza i to w taki g³upi sposób.

Krakoska87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 22:41   #9
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krakoska87 Poka¿ wiadomo¶æ
Profesjonalne modelki równie¿ wstawiaj± zdjêcia np. na facebooka i to niekoniecznie na fanpejd¿ach. Czy Ty to robisz to jest Twoja sprawa, dla mnie zrozumia³e jest, ¿e chcesz innym pokazaæ swoje osi±gniêcia. Moja rada: albo z nim powa¿nie porozmawiasz i on to zaakceptuje, bo moim zdaniem jaka¶ taka zazdro¶æ jest g³upia i dziecinna. Mo¿esz te¿ zabieraæ go na sesje, niech zobaczy, ¿e nie robisz niczego z³ego. Jesli jednak ch³opak dalej bêdzie upiera³ siê przy swoim- no niestety, Ty wybierasz czy chcesz byæ z kim¶ kto Ciê ogranicza i to w taki g³upi sposób.
no to dla mnie taki profesjonalizm o kant du.... pot³uc
Stary 2013-02-07, 22:42   #10
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
1 widzialy galy co braly
2 wiedzialy z kim sie wiaza- osobe ktora lubi byc fotomodelka
3 misie poczuly sie pewnie w zwiazku i zaczely urabiac na swoja modle
Stary 2013-02-07, 22:42   #11
201604181004
Konto usuniête

No, autentycznie, profesjonalnych modelek na facebooku mam jakie¶ 40 w kumplach

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 22:43   #12
Krakoska87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 492

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
no to dla mnie taki profesjonalizm o kant du.... pot³uc

Krakoska87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 22:47   #13
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Cytat:
my¶lê, ¿e nie tobie oceniaæ, czy jest zbêdne czy nie. ma ochotê to niech wstawia te zdjêcia.
mam kole¿ankê, która robi karierê na miêdzynarodowych wybiegach, pozuje do wielu zagranicznych gazet. i mówi±c szczerze - szerokie grono znajomych chêtnie ogl±da te zdjêcia. i dziewczyny, i faceci je komentuj±/oceniaj±, bo s± bardzo fajne. dla niektórych to jest przyjemno¶æ obejrzeæ fajne zdjêcia z ciekawych sesji i nie wi±¿e siê z kwesti± "¶linienia siê". ale mo¿e ja mam spaczone podej¶cie, bo siedzê trochê w temacie.
tak czy siak autorko - ja bym trochê potrz±snê³a panem, ¿eby schowa³ swoj± zazdro¶æ do kieszeni, bo nie ma ku temu podstaw.

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-07, 22:51   #14
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
No, autentycznie, profesjonalnych modelek na facebooku mam jakie¶ 40 w kumplach
widzisz- to jest jej hobby. chlopa nie zdradza.
Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ
my¶lê, ¿e nie tobie oceniaæ, czy jest zbêdne czy nie. ma ochotê to niech wstawia te zdjêcia.
mam kole¿ankê, która robi karierê na miêdzynarodowych wybiegach, pozuje do wielu zagranicznych gazet. i mówi±c szczerze - szerokie grono znajomych chêtnie ogl±da te zdjêcia. i dziewczyny, i faceci je komentuj±/oceniaj±, bo s± bardzo fajne. dla niektórych to jest przyjemno¶æ obejrzeæ fajne zdjêcia z ciekawych sesji i nie wi±¿e siê z kwesti± "¶linienia siê". ale mo¿e ja mam spaczone podej¶cie, bo siedzê trochê w temacie.
tak czy siak autorko - ja bym trochê potrz±snê³a panem, ¿eby schowa³ swoj± zazdro¶æ do kieszeni, bo nie ma ku temu podstaw.
dokladnie.
Stary 2013-02-07, 22:58   #15
201604181004
Konto usuniête

Cytat:
A co to za tekst w ogóle? Nie mi oceniaæ, czyli komu? Ja nie wiem, nie mam prawa g³osu czy jak?
Uwielbiam to po prostu Pytaj± to odpisujê ale potem dowiadujê siê ¿e jednak nie mam prawa oceny. Grejt

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 23:23   #16
VanilQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 983

Mia³am identyczn± sytuacjê, fotomodeling to nic z³ego, hobby jak ka¿de inne. Nikt nie ma prawa Ciê ograniczaæ. Takie jest moje zdanie. Zazdro¶æ w takiej formie jest chora i tyle, nie da siê z ni± walczyæ. Mo¿e nied³ugo ka¿e Ci siê ubieraæ w wór pokutny, bo bêdziesz pokazywa³a za du¿o cia³a...
Stary 2013-02-08, 00:15   #17
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

Mnie siê wydaje, ¿e autorka czerpie przyjemno¶æ z tego pokazywania siebie, a przekona³o mnie do tego ostatnie zdanie z jej wypowiedzi. To w koñcu nic z³ego skoro jest piêkna i m³oda, ale jako¶ rozumiem, ¿e facet nie musi byæ przeszczê¶liwy z powodu jej fotek zamieszczanych masowo nawet na fejsie.
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-08, 09:44   #18
tworazka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 468

Ciekawa jestem ile masz lat robienie samej sobie zdjec, wstawianie na portal spolecznosciowy i chelpienie sie tym na forach kojarzy mi sie z goracymi 16-stkami
Stary 2013-02-08, 09:51   #19
szugarbejb
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 549

Cytat:
Napisane przez tworazka Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawa jestem ile masz lat robienie samej sobie zdjec, wstawianie na portal spolecznosciowy i chelpienie sie tym na forach kojarzy mi sie z goracymi 16-stkami
Dziêkujê, dobranoc.

Jakby mój ch³opak, zamiast zaj±æ siê czym¶ sensownym, stroi³ minki do lustra i pstryka³ sobie zdjêcia i je wstawia³ na fejsa to chyba bym zw±tpi³a w swój gust. Taaaa, takich modelek to ja te¿ w mam w znajomych z piñcet.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka¿ wiadomo¶æ
(...)
i oczywi¶cie ma mieæ ³adnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakie¶ ogóra nabrzmia³ego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 09:56   #20
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 727

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ
Popieram.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-08, 10:01   #21
Ruby Invicta
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 139

Cytat:
https://www.facebook.com/larajadephotography - Lara Jade, zaczyna³a od robienia sobie samej zdjêæ i wrzucania do internetu

https://www.facebook.com/aleksandrawydrychphotography
https://www.facebook.com/napiorkowska.official

A te dwie france o zgrozo nadal strzelaj± focie same sobie i jeszcze na portal spo³eczno¶ciowy wrzucaj±, a to ci hot sixteen

Serio, nie rozumiem czemu zak³adacie, ¿e dziewczyna strzela sobie tylko s³it focie w lustrze i wrzuca 10000 takich samych na FB. Wrzucanie efektów sesji do internetu by³o jak najbardziej normalne jak ostatni raz sprawdza³am Jedno z czym siê zgadzam to nie do koñca fajne komentarze, te¿ by mi siê nie podoba³y.

Jak ch³opakowi nie odpowiada co¶ takiego to to raczej daleko nie zajedzie i kto¶ bêdzie musia³ z czego¶ zrezygnowaæ.

Ostatni notek: Piêæ k±tów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-08, 10:10   #22
szugarbejb
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 549

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Poka¿ wiadomo¶æ
https://www.facebook.com/larajadephotography - Lara Jade, zaczyna³a od robienia sobie samej zdjêæ i wrzucania do internetu

https://www.facebook.com/aleksandrawydrychphotography
https://www.facebook.com/napiorkowska.official

A te dwie france o zgrozo nadal strzelaj± focie same sobie i jeszcze na portal spo³eczno¶ciowy wrzucaj±, a to ci hot sixteen
Powiem tyle, jeszcze ta pierwsza dziewczyna jako¶ wygl±da, ale te dwie pozosta³e to taka wie¶, ¿e a¿ g³owa ma³a. One s± s³awne? To chyba tylko w jakim¶ towarzystewku hipsterskim.
Poza tym to nie jest ¿aden przyk³ad, z tego co kojarzê, to jednak wiêkszo¶æ najs³ynniejszych supermodelek zaczyna³o normalnie, od agencji, a nie dziubków na fejsiuniu.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka¿ wiadomo¶æ
(...)
i oczywi¶cie ma mieæ ³adnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakie¶ ogóra nabrzmia³ego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-08, 10:18   #23
kasztanka3
Pani Mizantrop

Wiadomo¶ci: 59 407

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;39108887]Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -bêdzie akceptowa³ Ciebie tak± jak± jeste¶ ,razem z pasjami.Bêdzie dumny ze swojej kobiety,a nie bêdzie marzy³ przykuæ j± do kaloryfera jak mo¿na dalej od reszty ¶wiata.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kennedy Poka¿ wiadomo¶æ
1 widzialy galy co braly
2 wiedzialy z kim sie wiaza- osobe ktora lubi byc fotomodelka
3 misie poczuly sie pewnie w zwiazku i zaczely urabiac na swoja modle
Zgadzam siê.

Cytat:
Autorka ma informacjê w profilu, ¿e ma 18 lat.

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 12:05   #24
maddie1221
Raczkowanie

Nie, nie robiê sobie "s³it foci w lusterku".. i to nie jest tak, ¿e dodajê ka¿de zdjêcie, ju¿ posz³am z nim na ugodê, ¿e usune³am grubo ponad po³owe, wiêc aktualnie zdjêæ mam ma³o.
Do drabineczka :
Nie, nie mam 150 zdjêæ, a nawet jakbym mia³a to ka¿de by³oby inne Lubiê oryginalno¶æ, nie lubie siê powtarzaæ z ci±g³ymi motywami. Nie dzielê siê wszystkimi zdjêciami, jakby tak by³o, to mia³abym tyle tego, ¿e nikomu nie chcia³oby siê tego ogl±daæ. Tak wiêc je¶li nie wiesz ile rzeczywi¶cie tych zjdêæ mam na profilu, to nie musisz od razu twierdziæ ¿e mam "ogrom" tych zdjec

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

szugarbejb:
Wybacz, ale nie robiê "dzióbków", które rzekomo potem mia³abym wstawiæ na "fejsiunia"
Stary 2013-02-08, 12:43   #25
201604181004
Konto usuniête

Hmmm to ile masz zdjêæ? Ale tak z rêk± na sercu bo dla mnie do 50 uznajê za normê znaczy siê to zale¿y nie bêdê ci w galeriê wchodziæ bo nie o to chodzi, a masz prawdziwe portfolio, czy jaki¶ profil w agencji modelek? Albo photobloga? Mo¿e to by by³o lepsze zamiast portal spo³eczno¶ciowy?
Stary 2013-02-08, 12:48   #26
maddie1221
Raczkowanie

Cytat:
Hmmm to ile masz zdjêæ? Ale tak z rêk± na sercu bo dla mnie do 50 uznajê za normê znaczy siê to zale¿y nie bêdê ci w galeriê wchodziæ bo nie o to chodzi, a masz prawdziwe portfolio, czy jaki¶ profil w agencji modelek? Albo photobloga? Mo¿e to by by³o lepsze zamiast portal spo³eczno¶ciowy?
Mam konto na maxmodels, ale tam siê udzielam od jakiego¶ czasu. Zauwa¿y³am szczerze, ¿e wiêkszo¶æ sesji mia³am za³atwione poprzez facebooka... Tam s± fanpage ró¿nych fotografów z moich okolic, kontakt jest lepszy i ³atwiejszy..
Stary 2013-02-08, 13:22   #27
Fleur_D
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 265

Cytat:
Nie, nie robiê sobie "s³it foci w lusterku".. i to nie jest tak, ¿e dodajê ka¿de zdjêcie, ju¿ posz³am z nim na ugodê, ¿e usune³am grubo ponad po³owe, wiêc aktualnie zdjêæ mam ma³o.
Do drabineczka :
Nie, nie mam 150 zdjêæ, a nawet jakbym mia³a to ka¿de by³oby inne Lubiê oryginalno¶æ, nie lubie siê powtarzaæ z ci±g³ymi motywami. Nie dzielê siê wszystkimi zdjêciami, jakby tak by³o, to mia³abym tyle tego, ¿e nikomu nie chcia³oby siê tego ogl±daæ. Tak wiêc je¶li nie wiesz ile rzeczywi¶cie tych zjdêæ mam na profilu, to nie musisz od razu twierdziæ ¿e mam "ogrom" tych zdjec

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

szugarbejb:
Wybacz, ale nie robiê "dzióbków", które rzekomo potem mia³abym wstawiæ na "fejsiunia"
Oj tam, zamiast siê t³umaczyæ ludziom, którzy i tak lepiej wiedz± jakie masz zdjêcia na facebooku, to porozmawiaj z ch³opakiem i jasno i dobitnie powiedz mu, ¿e:
1) wiedzia³, ¿e jeste¶ fotomodelk±
2) nie bierzesz udzia³u w wyzywaj±cych sesjach, o które móg³by byæ zazdrosny
3) modeling jest dla Ciebie wa¿ny i nie zrezygnujesz z niego
4) albo akceptuje Cie w 100%, albo skoñczy siê to rozstaniem, bo na d³u¿sz± metê co¶ takiego siê nie uda.
Zaznacz wyra¼nie, ¿e sobie nie ¿yczysz takiego zachowania. Zapewnienia, ¿e chcesz byæ tylko z nim, wiele nie pomog± w tym przypadku.
Ogólnie uwa¿am, ¿e problem tkwi nie w modelingu, a w chorobliwej zazdro¶ci. Tak± sam± radê da³abym dziewczynie, która pracowa³aby jako kelnerka, a jej facet robi³by jej wyrzuty.

Edytowane przez Fleur_D
Czas edycji: 2013-02-08 o 13:24
Fleur_D jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 13:31   #28
dacn
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 557

Zdjêc na FB sie nie wrzuca bo przestaja byc one chronione prawami autorskimi. I koniec na temat.

ch³opak wiedzia³ jakie jest twoje hobby, wiedzia³ o sesjach, wiedzia³ ¿e nie sa to akty czy reklamy bielizny i to sie nie zmieni³o, i albo to zaakceptuje albo czas zmienic ch³opaka.

Jak sie w¶ciek³ o mocny makija¿ to jest red flag, najpierw awantura o zdjecia, pó¼niej o makija¿, a droga prowadzi do ograniczania wolno¶ci i przemocy.

Sytuacja do przemyslenia.
dacn jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-08, 13:58   #29
maddie1221
Raczkowanie

Nie mam siê z czego t³umaczyæ, ja wiem ¿e macie racjê dziewczyny... bo teraz wiecznie siê o to k³ócimy i nie dajemy se rady, a co bêdzie za rok, dwa, czy wiêcej? Ale ja nie chcê koñczyæ tego zwi±zku, musimy po prostu znowu powa¿nie porozmawiaæ i ewentualnie pój¶æ na jaki¶ kompromis
Stary 2013-02-08, 14:00   #30
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam się z czego tłumaczyć, ja wiem że macie rację dziewczyny... bo teraz wiecznie się o to kłócimy i nie dajemy se rady, a co będzie za rok, dwa, czy więcej? Ale ja nie chcę kończyć tego związku, musimy po prostu znowu poważnie porozmawiać i ewentualnie pójść na jakiś kompromis
Nie kloc sie. Badz oaza zdecydowania i spokoju: lubie to robic i nie zmienie tego.
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.