![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moja pasja psuje mi zwi±zek
Hej dziewczyny! Chcia³am wam opowiedzieæ moj± historiê i jednocze¶nie poprosiæ o radê
![]() Je¶li chcecie mogê wam nawet pokazaæ to dzisiejsze zdjêcie, same zobaczycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 47 595
|
Dot.: Moja pasja psuje mi zwi±zek
Ja my¶lê ¿e to nie twoja pasja jest problemem bo da to siê pogodziæ - je¶li my¶lisz o tym profesjonalnie to 150 twoich ¶licznych zdjêæ nawet je¶li nie wyzywaj±cych, na portalu spo³eczno¶ciowym s±... totalnie zbêdne. Te¿ nie widzê sensu po co masz je wstawiaæ, chyba tylko po to ¿eby inni siê po¶linili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 165
|
Cytat:
Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -bêdzie akceptowa³ Ciebie tak± jak± jeste¶ ,razem z pasjami.Bêdzie dumny ze swojej kobiety,a nie bêdzie marzy³ przykuæ j± do kaloryfera jak mo¿na dalej od reszty ¶wiata. Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf Czas edycji: 2013-02-07 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 401
|
to ty decydujesz o sobie a nie twoj chlopak.
prosto i dobitnie. a jak sie misiowi nie podoba niech sobie znajdzie inna lale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usuniête
|
Ale zwi±zek to sztuka kompromisów i nie widzê akurat nic z³ego by facet móg³ wyraziæ swoj± niechêæ gdy aspiruj±ca fotomodelka raczy portale spo³eczno¶ciowe ogromem swoich zdjêæ i dostaje przy tym sporo mêskich komentarzy ;-p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no w³a¶nie profesjonalnie to sobie mo¿na robiæ, ale robienie takich rzeczy to ju¿ fanaberia i moim zdaniem mo¿na sobie to odpu¶ciæ gdy drugiej osobie to nie pasuje, chyba, ¿e to taki sposób na dowarto¶ciowanie siê no to ju¿ nie wiem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 492
|
Profesjonalne modelki równie¿ wstawiaj± zdjêcia np. na facebooka i to niekoniecznie na fanpejd¿ach. Czy Ty to robisz to jest Twoja sprawa, dla mnie zrozumia³e jest, ¿e chcesz innym pokazaæ swoje osi±gniêcia. Moja rada: albo z nim powa¿nie porozmawiasz i on to zaakceptuje, bo moim zdaniem jaka¶ taka zazdro¶æ jest g³upia i dziecinna. Mo¿esz te¿ zabieraæ go na sesje, niech zobaczy, ¿e nie robisz niczego z³ego. Jesli jednak ch³opak dalej bêdzie upiera³ siê przy swoim- no niestety, Ty wybierasz czy chcesz byæ z kim¶ kto Ciê ogranicza i to w taki g³upi sposób.
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 wiedzialy z kim sie wiaza- osobe ktora lubi byc fotomodelka 3 misie poczuly sie pewnie w zwiazku i zaczely urabiac na swoja modle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usuniête
|
No, autentycznie, profesjonalnych modelek na facebooku mam jakie¶ 40 w kumplach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 492
|
![]() |
![]() |
#13 | |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
Cytat:
mam kole¿ankê, która robi karierê na miêdzynarodowych wybiegach, pozuje do wielu zagranicznych gazet. i mówi±c szczerze - szerokie grono znajomych chêtnie ogl±da te zdjêcia. i dziewczyny, i faceci je komentuj±/oceniaj±, bo s± bardzo fajne. dla niektórych to jest przyjemno¶æ obejrzeæ fajne zdjêcia z ciekawych sesji i nie wi±¿e siê z kwesti± "¶linienia siê". ale mo¿e ja mam spaczone podej¶cie, bo siedzê trochê w temacie. tak czy siak autorko - ja bym trochê potrz±snê³a panem, ¿eby schowa³ swoj± zazdro¶æ do kieszeni, bo nie ma ku temu podstaw.
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Uwielbiam to po prostu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 983
|
Mia³am identyczn± sytuacjê, fotomodeling to nic z³ego, hobby jak ka¿de inne. Nikt nie ma prawa Ciê ograniczaæ.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 825
|
Mnie siê wydaje, ¿e autorka czerpie przyjemno¶æ z tego pokazywania siebie, a przekona³o mnie do tego ostatnie zdanie z jej wypowiedzi. To w koñcu nic z³ego skoro jest piêkna i m³oda, ale jako¶ rozumiem, ¿e facet nie musi byæ przeszczê¶liwy z powodu jej fotek zamieszczanych masowo nawet na fejsie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 468
|
Ciekawa jestem ile masz lat
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 549
|
Cytat:
Jakby mój ch³opak, zamiast zaj±æ siê czym¶ sensownym, stroi³ minki do lustra i pstryka³ sobie zdjêcia i je wstawia³ na fejsa to chyba bym zw±tpi³a w swój gust. Taaaa, takich modelek to ja te¿ w mam w znajomych z piñcet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 727
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 139
|
Cytat:
https://www.facebook.com/aleksandrawydrychphotography https://www.facebook.com/napiorkowska.official A te dwie france o zgrozo nadal strzelaj± focie same sobie i jeszcze na portal spo³eczno¶ciowy wrzucaj±, a to ci hot sixteen ![]() Serio, nie rozumiem czemu zak³adacie, ¿e dziewczyna strzela sobie tylko s³it focie w lustrze i wrzuca 10000 takich samych na FB. Wrzucanie efektów sesji do internetu by³o jak najbardziej normalne jak ostatni raz sprawdza³am ![]() Jak ch³opakowi nie odpowiada co¶ takiego to to raczej daleko nie zajedzie i kto¶ bêdzie musia³ z czego¶ zrezygnowaæ.
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 549
|
Cytat:
Poza tym to nie jest ¿aden przyk³ad, z tego co kojarzê, to jednak wiêkszo¶æ najs³ynniejszych supermodelek zaczyna³o normalnie, od agencji, a nie dziubków na fejsiuniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pani Mizantrop
Wiadomo¶ci: 59 407
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;39108887]Unikaj zazdrosnych.Twój jedyny kiedy go spotkasz -bêdzie akceptowa³ Ciebie tak± jak± jeste¶ ,razem z pasjami.Bêdzie dumny ze swojej kobiety,a nie bêdzie marzy³ przykuæ j± do kaloryfera jak mo¿na dalej od reszty ¶wiata.[/QUOTE]
Cytat:
Autorka ma informacjê w profilu, ¿e ma 18 lat.
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nie, nie robiê sobie "s³it foci w lusterku"..
![]() Do drabineczka : Nie, nie mam 150 zdjêæ, a nawet jakbym mia³a to ka¿de by³oby inne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- szugarbejb: Wybacz, ale nie robiê "dzióbków", które rzekomo potem mia³abym wstawiæ na "fejsiunia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usuniête
|
Hmmm to ile masz zdjêæ? Ale tak z rêk± na sercu bo dla mnie do 50 uznajê za normê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 265
|
Cytat:
1) wiedzia³, ¿e jeste¶ fotomodelk± 2) nie bierzesz udzia³u w wyzywaj±cych sesjach, o które móg³by byæ zazdrosny 3) modeling jest dla Ciebie wa¿ny i nie zrezygnujesz z niego 4) albo akceptuje Cie w 100%, albo skoñczy siê to rozstaniem, bo na d³u¿sz± metê co¶ takiego siê nie uda. Zaznacz wyra¼nie, ¿e sobie nie ¿yczysz takiego zachowania. Zapewnienia, ¿e chcesz byæ tylko z nim, wiele nie pomog± w tym przypadku. Ogólnie uwa¿am, ¿e problem tkwi nie w modelingu, a w chorobliwej zazdro¶ci. Tak± sam± radê da³abym dziewczynie, która pracowa³aby jako kelnerka, a jej facet robi³by jej wyrzuty. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2013-02-08 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 557
|
Zdjêc na FB sie nie wrzuca bo przestaja byc one chronione prawami autorskimi. I koniec na temat.
ch³opak wiedzia³ jakie jest twoje hobby, wiedzia³ o sesjach, wiedzia³ ¿e nie sa to akty czy reklamy bielizny i to sie nie zmieni³o, i albo to zaakceptuje albo czas zmienic ch³opaka. Jak sie w¶ciek³ o mocny makija¿ to jest red flag, najpierw awantura o zdjecia, pó¼niej o makija¿, a droga prowadzi do ograniczania wolno¶ci i przemocy. Sytuacja do przemyslenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nie mam siê z czego t³umaczyæ, ja wiem ¿e macie racjê dziewczyny... bo teraz wiecznie siê o to k³ócimy i nie dajemy se rady, a co bêdzie za rok, dwa, czy wiêcej? Ale ja nie chcê koñczyæ tego zwi±zku, musimy po prostu znowu powa¿nie porozmawiaæ i ewentualnie pój¶æ na jaki¶ kompromis
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.