![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wymianka w marcu ;)
NIEAKTUALNY
tak jak w tytule chcialabym wymienic kilka kosmetykow ![]() ![]() ![]() ![]() -Dr . Irena Eris NU'FUSION odzywka naturalna objetosc - uzyta max 4 razy - nie musze oddawac chcialabym sprobowac innej -FM group szampon do wlosow suchych i zniszczonych - uzyty raz - nie musze oddawac -wymieniony -Fm group odzywka do wlosow suchych i zniszczonych - uzyta raz-nie musze oddawac -wymieniona -TONY&GUY odzywka do wlosow zniszczonych - zostalo z 30% - zepsulam wieczko zeby wyjac trzeba odkrecic -wymieniona -Syoss balsam nadajacy objetosc wlosom zostalo z 40-50% - moze byc po terminie-wymieniony -Biosilk style spray do prostowania wlosow , 50 ml ( chroni przed wys. temp )- uzyty raz-wymieniony -Schwarzkpf got2b chaotic guma do modelowania wlosow zostalo 50-60 % - lezy u mnie dwa lata wiec pewnie jest po terminie jednak jest dobra -John Frieda serum prostujace wlosy 25 ml - zostalo z 40 %-wymieniony - Avon by fergie balsam perfumowany - zostalo z 30% -Beyonce heat mgielka do ciala - zuzycie z 20-30%- nie musze oddawac -wymieniona -Diorskin nude podklad odcien ivory - zostalo 30-35%-wymieniony -Diorskin forever podklad odcien 030 - zostalo cos z 20% , na probe -Lumene emulsja rozswietlajaco brazujaca do twarzy 2 bronze glow pronssi - uzyta max 3 razy dla mnie zbyt ciemna -Yves rocher mleczko do ciala jezyna 50 ml - ubytek z 30 % - niestety termin waznosci do 10 2012 -wymienione -gosh podklad x-ceptional wear 12 natural 35 ml - nie wiem ile zostalo 20 ml? cos takiego - moze byc po terminie i ma zniszczone opak . ale jest ok -Inglot puder brazujacy , ciemny - nie okresle zuzycia minimalne jednakze widoczne - nie musze oddawac-wymieniony -Marion 14 dniowa kuracja wzmacniajaca zostalo 4 na 5 ampulek -wymieniona -Clinique superbalanced makeup podklad odcien vanilia 15 ml - mialam go na buzce max 4 razy - moze byc po terminie ;/ -Inglot podklad rownowazacy odcien 22 - nie wiem ile zuzylam ale troche na pewno - zostalo z 15 ml ? cos takiego -Maybelline ny - dream matte mousse odcien 026 honey beige zostalo z 30-40 % - nakladany gabeczka ! -wymieniony - Manhattan mousse make up 74 sun beige - zostalo 30-40% nakladany gabeczka! -kate moss edt 15 ml - zostalo z 20 -30% - na probe-wymieniona -avon viva by fergie edt - zostalo z 20% na probę -Fm group edt fruits - zostalo z 20% na probe -loreal blyszczyk volumizer optycznie powieksza usta 108 forever sweet - uzyty max 3 razy - nie musze oddawac-wymieniony -bell blyszczyk fuksja cos w tym stylu- uzylam raz -kobo blyszczyk kolor taki pod nude - uzylam 2 x -essence pomadka uzycie 5 % cos takiego kolor in the nude-wymieniona -sensique blyszczyk ciemny roz - uzyty max 2 x -ingrid celebrite blyszczyk uzyty max 3 x kolor 229 , ladny -essence you rock ! mazak do ust kolor 01 let me in rose uzyty 2x-wymieniony -wibo your fantasy press powder- puerd prasowany brązująco-rozsietajacy- raz mazniety pedzlem -under twenty 2w1 lekki krem plus puder antybakteryjny -nie widze ile zostalo . 50 moze 60% a moze nawet wiecej . nie mam wyprysków i niepotrzebie kupowalam wole zwykle podklady -avon puder prasowany colortrend translucent- uzyty raz , moze dwa, za jasny dla mnie-wymieniony -deborah comfort lift odcien 02 beige zostalo 30-40%, bardzo fajny , jakoze to wloski to ciemne kolory -playboy vip- mgielka do ciala -zostalo 50% z 200ml-wymieniona -essence Fruity blush sorbet , róz w kremie ,ślicznie pachnie- użyty 3x-wymieniony -avon brązer (z pedzelkiem od razu ) . Pedzelek sie wsuwa niestety nie wiem gdzie mam zatyczke od niego .- użyty z 4 x moze 5. -wymieniony -komplet bizuterii avon . - kolczyki i lancuszek , kolczyki jeszcze w folii , łancuszek w niej nie byl . Sa jakby z takim niebieskawo-przezroczystym kamieniem -nieuzywane-wymienione -Deborah podklad comfort mat , odcień 02 true beige- zostalo 60-70 % moze więcej -max factor podklad colour adapt , odcien 75 golden - zostalo 40 % z 34 ml -max factor creme puff puder , odcien 13 nouveau beige- zuzycie niewielkie ale widoczne -wymieniony -avon kuleczki brązujace -uzylam je 4-5 razy -wymienione -artego fluid do prostowania wlosow - nie wiem ile zostalo ale chyba cos mniej niz 50 % -Bourjois sztuczne rzesy w kępkach -trwale , szybkoschnace - uzylam jedynie kępek z prawej i zaraz sciagnelam , jednak to nie dla mnie chociaz wygladaja na prawde ladnie i naturalnie są na 40 aplikacji !, chcialabym za nie jakies zwykle -Hello kiity niebieski tusz do rzęs - nie wiem ile go juz jest uzylam go max 3 x - otwrty dawno ale wogole nie zasechl i jest db -pędzel do pudru for your beauty kupiony w rossmanie - uzywany ale nie duzo -Max factor xpierience koloryzujacy balsam do ust kolor pink opal -zuzycie 50% -Max factor xpierience podklad light ivory 40 (najjasniejszy) - zostalo 5-10 ml na probę -Max factor xpierience podklad raw silk 45 - zostalo 10-15 ml -Maybelline affinitone odcien 09 opal rose - zostalo z 10 ml -Delia antibacterial cover stick korektor nr 1 . bardzo bardzo jasny -zuzycie jakies 10-15 % moze wiecej -biosilk szampon 50 ml uzyty raz-wymieniony -colortrend avon nowy tusz do rzes , nawet nie rozpakowany -colortrend avon cien w kremie odcien chocolate cream -male zuzycie -nivea visage tonik upiekszajacy - zostalo 40% z 200 ml - opak. troszke zniszczone , nie wiem czy nie jest o terminie-wymieniony -wibo mineralny roz do policzkow z puszkiem , odcien chocolate desert -zuzycie niewielkie -odlewka maski kallos 50 ml uzylam raz mam z wymianki -John frieda sheer blonde lakier do wlosow uzylam max 7x -wymieniony -wella pro series maska do wlosow seria repair zostalo 60-70% z 200 ml-wymieniona -loreal studio remix strukturyzujaca pasta do wlosow -zostalo 40 % -szampon bez sls mam z wymianki jednak wole mojego matrixa - zostalo 60-70% z 100 ml-wymieniony -joanna srebrny szampon zostalo 60-70% -Nouba eyeliner czarny 5 ml .bardzo dobry nie rozmazuje sie , ale ja sie nie maluje tym . nie wiem ile zostalo . -essence clear& mat podklad odcien 03 sand - nie wiem ile zostalo uzylam max 4 -5 x -avon superschock cien w plynie odcien pink reflects -uzyty z 3x -Rene Furterer carthame maska - zostalo 70-80% -avon calming effects podklad odcien ivory zostalo z 10-15 ml -bourjois blyszczyk effect 3D odcien 51 rose chimeric slodki jasny róż -uzyty z 4x-wymieniony -Inglot new line pomadka odcien różowy -zostalo z 60 % -plażowa torba Rene furterer -podklad MX lasting performance odcien 108 honey beige-uzyty 2x -podklad Bourjois healthy mix odcien 56 -zostalo 50% -Maybelline affinitone 24h odcien 032 golden -uzyty 2x -FM podklad second skin sand beige -zostalo 50-60% -FM cienie do smoky eyes mineral eyeschadows silver dust -avon blyszczyk glazewear sparkle odcien sugar cane ( jasno różowy) - uzyty raz -Rimmel London soft cream blush róz w kremie -niewielkie zuzycie -Max Factor panstik podklad odcien 97 . ( lepszy jako korektor ) -niewielkie zuzycie -essence szary cień do powiek -niewielkie zuzycie - jbc dorzuce ![]() -My secret smoky rock -pomadka do ust w kolorze fuksji ew . ciemnego różu cos takiego -zuzycie niewielkie -Loreal mineralny róz do policzków -odcien jasny , nie podaje dokladnego odcienia bo spadl i dól wieczka odpadl wiec jest tylko gora lusterko i malutki pedzelek . -zuzycie bardzo niewielkie dziekuje za przeczytanie ![]() Edytowane przez madziula240295 Czas edycji: 2013-04-04 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka w marcu ;)
Coś u mnie za:
-Beyonce heat mgielka do ciala loreal blyszczyk volumizer optycznie powieksza usta 108 forever sweet ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zainteresował mnie:
Clinique superbalanced makeup podklad odcien vanilia 15 ml - mialam go na buzce max 4 razy - moze byc po terminie ;/ Możesz podać kod z opakowania? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za podkłady Dior? jak jasne one są?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za kurację marion?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za\
lumene emulsja braz rozsw -Clinique superbalanced makeup podklad odcien vanilia 15 ml - mialam go na buzce max 4 razy - moze byc po terminie ;/ -Maybelline ny - dream matte mousse odcien 026 honey beige zostalo z 30-40 % - nakladany gabeczka ! - Manhattan mousse make up 74 sun beige - zostalo 30-40% nakladany gabeczka! -kate moss edt 15 ml - zostalo z 20 -30% - na probe -avon viva by fergie edt - zostalo z 20% na probę
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
to bym była zainteresowana tym Ivory
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- nie, przepraszam, Tobie chodziło o ten Bare Minerals ![]() ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ok, zatem wymieniamy się: odżywka do włosów Blond John Frieda i bronzer Astor w zamian za bibułki Sephora i pędzel do bronzera Sephora.
Zaraz napiszę PW z adresem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za Diorskin nude podklad odcien ivory - zostalo 30-35%?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana tym podkładem w takim razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
to może jeszcze szampon z FM i beyonce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej,
niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
ok, więc ja czekam na odpowiedź
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To jest taki krem do stylizacji, ja takich kosmetyków nie używam. Napisz mi co Ci się podoba u mnie? Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
gosh podklad x-ceptional wear 12 natural 35 ml - nie wiem ile zostalo 20 ml? cos takiego - moze byc po terminie i ma zniszczone opak . ale jest ok
-Clinique superbalanced makeup podklad odcien vanilia 15 ml - mialam go na buzce max 4 razy - moze byc po terminie ;/ -Maybelline ny - dream matte mousse odcien 026 honey beige zostalo z 30-40 % - nakladany gabeczka ! to mi sie podba
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wiesz podoba mi się u Ciebie jeszcze mgiełka Beyonce heat mgielka do ciala,
Marion 14 dniowa kuracja wzmacniająca. Nie wiem czy to niszczy włosy, chętnie dorzucę, to sobie spróbujesz, bo mi to zbędne. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
niestety nic. pozdrawiam
p.s. dodaj sobie w podpisie link do twojego wątku, bo ciężko cię potem znaleźć.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No to te dwie rzeczy: Marion i podkład.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, napisz mi jeszcze raz co byś chciała za te rzeczy. Marion ma jakąś datę ważności? I poproszę, żebyś pisała u mnie w wątku, bo już się gubię w tych wiadomościach. A i dodaj w podpisie swój wątek, to będzie wygodniej.
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Wszystko mogę oddać to co chcesz. Krótka instrukcja jak dodać link w podpisie: wchodzisz w ustawienia, tam masz po lewej stronie edytuj podpis, wstawiasz link do wątku i zapisujesz i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- podoba mi się odżywka FM ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, a masz jeszcze podkład Pupy? Jaki to był kolor? Z twojego wątku niestety nic sobie nie znalazłam, ale może masz coś poza wątkiem albo coś z mojej wishlisty?
P.S. Dodaj sobie adres wątku w podpisie, tak będzie łatwiej ci odpowiadać ![]() dopisek: Oj, to niestety za ciemny będzie ![]()
...it's about practice. Edytowane przez lemka Czas edycji: 2013-03-08 o 15:30 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() essence pomadka uzycie 5 % cos takiego kolor in the nude ale nie wiem czy bedzesz skłonna podkład wymienić ![]() do włosów raczej nie szukam przegladne jeszcze raz Twój kosmetyczny wątek chyba ze masz jakieś fajne zapachy 10 - 15 ml na zbyciu po za wątkiem? CK IN 2 U mam cała butlę zapach piękny ![]() skuszę się na John Frieda serum prostujace wlosy 25 ml - zostalo z 40 %, playboy vip- mgielka do ciala -zostalo 50% z 200ml i essence pomadka uzycie 5 % cos takiego kolor in the nude jeśli taka wymiana by cię interesowała ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1361307182 ![]() jeśli mogę to porpszę o Biosilk style spray do prostowania wlosow , 50 ml ( chroni przed wys. temp )- uzyty raz ![]() ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-03-08 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
za Diorskin nude podklad odcien ivory - zostalo 30-35% dałoby radę?
w takim razie nic
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=680807 odpisz u mnie ![]() Edytowane przez bakaneko Czas edycji: 2013-03-09 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
chętnie bym przygarnela artego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.