|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LUTY Odlewki Thierry Mugler ANGEL i Estee Lauder IDEALIST, REXALINE i inne
NIEAKTUALNY WATEK!!!!
Do wymiany, * odlewki do atomizerków 5 lub 10ml Thierry Mugler Angel 100% oryginał. * odlewka 5 ml do słoiczka kosmetycznego Estee Lauder Idealist *odlewka 5ml do słoiczka kosmetycznego Relaxine Hydra-Dose krem. Formuła kremu Rexaline dostarcza natychmiastowo i stopniowo przez cały dzień nawilżająco-odżywczych składników, poprawiając ogólny stan skóry. Formuła kremu jest stworzona tak, aby dotrzeć do najgłębszych warstw naskórka i pobudzić aktywnie odmładzające funkcje skóry. Hydra-Dose wygładza drobne linie i zmarszczki, wypychając je na zewnątrz. Skóra staje się miękka, jędrna i dogłębnie odżywiona. *Sephora, Skin Smoothing Makeup Base (Baza matująca pod makijaż) 9ml (6x1,5ml) * L'biotica BIOVAX intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych 250ml NOWA NIE OTWIERANA zdjęcie zapozyczone Wszystkie kosmetyki (ANGEL, EL, BAZA, REXALINE) pochodzą z perfumerii SEPHORA Wymienię się tylko na nowe kosmetyki: Yves Rocher Perfumy Comme une Evidence 30 ml (czyste perfumy) Chloe Love lub inne kosmetyki pielęgnacyjne lub kolorówkę, która mnie zainteresuje ![]() UWAGA: POMIMO MAŁEJ ILOŚCI PRZEKUPEK NIE WYSYŁAM JAKO PIERWSZA! Edytowane przez Certina Czas edycji: 2013-02-26 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odlewki Thierry Mugler ANGEL i Estee Lauder IDEALIST, REXALINE i inne
up
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Muglera?
edit. przepraszam, właśnie doczytałam - nie jestem zainteresowana wymianą ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2013-02-14 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie serum idealist.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za za angela?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY Odlewki Thierry Mugler ANGEL i Estee Lauder IDEALIST, REXALINE i inne
Coś u mnie za Angela i maskę ?
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: LUTY Odlewki Thierry Mugler ANGEL i Estee Lauder IDEALIST, REXALINE i inne
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Coś u mnie za odlewka 5 ml do słoiczka kosmetycznego Estee Lauder Idealist ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Niestety,nie mam tego co potrzebujesz,z pielęgnacji też na razie żadnych dokładek nie przewiduję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.