|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczeń Oddam szybko i sprawnieNIEAKTUALNE ! Witam w moim wątku wymiankowym ![]() Najchętniej oddam wszystko w zestawie za coś przydatnego. Na pewno nie wymieniam się 1:1, nie opłaca się to ze względu na koszty wysyłki. Chętnie przygarnę m.in. : micel Bourjois, hydrolaty, wodę termalną, płyny dwufazowe do demakijażu oczu np. ziaja, próbki kremów BB, suchy szampon Batiste... Krótkie uwagi: - osoba z małą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, - wysyłka poleconym, - często wysyłam w bezpiecznych kopertach z odzysku, ale wszystko jest dobrze zabezpieczone, a adresy wycięte, proszę się nie obawiać, - odpisuje każdemu w jego wątku. Wymienię: - Wibo Eyebrow Stylist – brązowy żel stylizujący brwi, 8ml, użyty parę razy. - Essence Long Lasting Eye Pencil 14 Think Khaki! – kredka oliwkowa/khaki, użyta 3 razy. - Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadow 09 For Fairies – trwały cien do powiek w kremie 5,5g, użyty 3 razy. - Pomadka Lanvin 4g, nie wiem jaki to kolor ani numer, dostałam ją w Douglasie, raz sprawdziłam kolor na dłoni. - Lakiery (wymienię tylko w komplecie): * Miss Sporty 453 7ml, * Wibo Extreme Nails nr 425, * Cristhine nr100 i nr14 po 6 ml. * Essence 76 Hard to Resist. - Różowa kosmetyczka – nowa, nieużywana. Długość ok.28cm, wysokość ok. 20cm, szer. podstawy ok. 10 cm, ozdobiona różami z jednej strony.
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2023-11-21 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń Oddam szybko i sprawnie
Cos u mnie za wszystko?
Mam tylko wątek ubraniowe ale chętnie poszukam czegoś w moich kosmetykach. Co cie interesuje oprócz rzeczy wymienionych powyżej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Wibo Eyebrow Stylist – brązowy żel stylizujący brwi, 8ml, użyty parę razy.
- Essence Long Lasting Eye Pencil 14 Think Khaki! – kredka oliwkowa/khaki, użyta 3 razy. - Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadow 09 For Fairies – trwały cien do powiek w kremie 5,5g, użyty 3 razy. Coś za te rzeczy? Na cieniu i na żelu zależy mi najbardziej.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może ktoś jednak zechce to wziąć
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
niestety, nie mam już korektora, a mnie zależy tylko na produkcie do podkreślania brwi.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Maseczka już zarezerwowana dla innej wizażanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, jednak nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.