|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka u Lavendoweeej!
Witam. Mam do wymianki kilka kosmetyków. Najchętniej wymienie za :
- tusz do rzęs( mój must have w tej chwili) -cienie do powiek - róż do policzków (jasny róż dla blondynek) -eyeliner -kolczyki (nie srebrne) Ale jeśli masz cokolwiek co mogłoby mnie zaskoczyć, nie krępuj się ![]() Moje utrapieńce do wymiany ![]() -olej kokosowy z ziołami DABUR VAITKA poj. 150 ml- została sama końcóweczka (trudno ocenić na oko) - żel do mycia twarzy dla cery tłustej i trądzikowej BIAŁY JELEŃ z oczarem wirginijskim, poj. 200 ml - została połowa -kolczyki koła,ciekawy wzór,masywne (nie są srebrne!)- założone dosłownie raz. -suplement diety CERA NOVA z bratkiem - zostało z kilku opakowań,dokładnie 82 tabletki - krem do twarzy SIARKOWA MOC antybakteryjny,matujący, poj. 50 ml-zostało ok 60% -bransoletki, zwykłe plastikowe,koła...w odcieniu turkusowym i srebrym,praktycznie nowe. -krem nawilżający do cery mieszanej i normalnej ESSENCE MY SKIN poj. 50 ml- została mniej niż połowa -odżywka do włosów, bez spłukiwania JOANNA NATURIA truskawkowa-poj. 100 g-została połowa Balsam do suchych i zniszczonych włosów,bez spłukiwania JOANNA Z APTECZKI BABUNI poj 200g- zostało ok 65 % -mydło pokrzywowe,oczyszczające, do cery trądzikowej,tłuste, poj. 1kg-zostało ok 700 g-może więcej (wiem wygląda paskudnie,ale to dlatego,że długo leżało na wierzchu,nieużywane-stąd te zaciemnienia na mydle) -podkład MISS SPORTY SO MATTE, odcień 01 LIGHT,poj. 30 ml-użyty dwa razy,minimalne zużycie. -pudrowy liner i cień do powiek ESSENCE I GLAM, poj. 0,7 g - została na pewno połowa(ciężko ocenić), użyty kilka razy. UWAGA! do żadnego z wystawionych rzeczy(oprócz suplementów diety) nie mam oryginalnych opakowań. Edytowane przez Lavendowa91 Czas edycji: 2013-02-18 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka u Lavendoweeej!
-suplement diety CERA NOVA z bratkiem - zostało z kilku opakowań,dokładnie 82 tabletki
-olej kokosowy z ziołami DABUR VAITKA poj. 150 ml- została sama końcóweczka (trudno ocenić na oko) - żel do mycia twarzy dla cery tłustej i trądzikowej BIAŁY JELEŃ z oczarem wirginijskim, poj. 200 ml - została połowa Coś w moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianka u Lavendoweeej!
Znajdziesz coś w moich wątkach w zamian za suplement diety CERA NOVA z bratkiem - zostało z kilku opakowań,dokładnie 82 tabletki +/- olej Vatika?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.