|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymienię, oddam kosmetyki
Mam do oddania/wymiany kilka kosmetyków, które mi "zalegają", a które komuś mogą się przydać.
1. PAESE róż do policzków 39 Malinowa Dama - nieużywany 2. miss sporty Ohh! 2-TONES BLUSHED again... 0003 Sienna - użyty kilka razy 3. MAYBELLINE LIQUID EYELINER black - 61 - używany raz 4. VIPERA COSMETICS cień do powiek nr 92 - użyty kilka razy 5. essence eyeshadow nr 56 - użyty 2-3 razy zdjęcia kosmetyków w załączniku Jestem z Opola, na terenie miasta odbiór osobisty. Dla osób z innych miejscowości wysyłka pocztą, bądź kurierem wedle życzenia. Na czerwono - nieaktualne Edytowane przez HollyBlack Czas edycji: 2013-02-23 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymienię, oddam kosmetyki
coś u mnie za 1 i 3?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymienię, oddam kosmetyki
Mnie pasuje, ale poproszę jeszcze o informację o datach ważności i kiedy kosmetyki były otwierane (zwłaszcza eyeliner)
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Zapraszam na prv, napisz swój adres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.