|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Prostownica i sexi bikini - LUTY![]() ![]() Dzisiaj do wymiany mam tylko 2 rzeczy jednak obie te rzeczy są właściwie nowe, nieużywane a w bardzo dobrym stanie i szkoda żeby u mnie leżały i się marnowały. Do rzeczy: 1. Prostownica ceramiczna Bosch, PHS2000 beautixx creative, KLIK. Prostownica była dosć droga (ok. 110zł) więc najchętniej wymieniłabym się na jakieś perfumy lub po prostu coś w podobnej cenie. Od razu powiem, ze jedynym jej "mankamentem" jest taki klik, tj. prostownica mogła być zamknięta i otwarta jednak pewnego dnia ten klik się urwał (w sumie nie wiedzieć dlaczego bo nigdy mi nie upadła, nie upuściłam jej ani nic z tych rzeczy) przez co prostownica jest cały czas otwarta. Poza tym jest w pełni sprawna, właściwie ledwo co ją kupiłam i doszłam do wniosku, ze robię sobie odwyk od prostownicy. Dla niepewnych mogę zrobić zdjęcia (telefonem) bo teraz przy sztucznym świetle mało co będzie widać. 1 Bikini w rozmiarze M, dokładnie takie samo jak na zdjęciu, zamawiałam na allegro jednak okazało się, że rozmiar nie mój przez co bikini leży w szafie, poza przymiarką nie było w ogóle chodzone. Wymienie sie za coś w podobnej cenie do moich rzeczy. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prostownica i sexi bikini - LUTY
Coś u mnie za bikini ?
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za bikini?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niesttey nie mam żadnych wysoko półkowych kosmetyków, jedyne perfumy nowe jakie posiadam to z Oriflame
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.