|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
* Kwietniowa szafa * poprzecierane rurki, staniki, sweterki...
Witajcie, mam na wymianę następujące rzeczy:
1) Szary sweterek w czarne kropki, kupiony w New Yorkerze, rozmiar M, lekko zmechacony, ale wystarczy ogolić 2) Kurtka z kapturem w kolorze butelkowej zieleni w pionowe różowe paski. Firma to Fishbone, rozmiar z metki to M ale ja noszę S i jest za mała na mnie. Stan +db 3) Zawieszka naszyjnik sztuczny brylant bez wisiorka 4) Akrylowy biały sweterek we wzorek, oversize. Z metki wypada rozmiar 40, ale bardziej skłaniałabym się do 36/38. Stan idealny. Wymiary: Długość - 58cm Szerokość pod pachami - 51cm Długość rękawa od pachy - 27cm 5) Różowy neonowy biustonosz z push upem 75B Fuksjowy przepiękny biustonosz bez push upa 70C.
Edytowane przez taktobywa Czas edycji: 2013-04-09 o 20:42 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: * Kwietniowa szafa * poprzecierane rurki, staniki, sweterki...
6)Coca - Cola, bluzka, rozmiar uniwersalny, takie S/M/L bo się rozciąga bardzo. Przepraszam, że nie wyprasowana Z tyłu ma duży napis "Finish Crew". Za drobiazg!
7)Cherokee, rurki jeansy z przetarciami, rozmiar 36 (8) , świetne! Stan oceniam na bardzo dobry, występują fabryczne przetarcia na obu nogawkach oraz dziura, duuża dziura . Na kieszeniach są okrągłe dżety. Wymiary: Długość całkowita - 97cm Szerokość w pasie - 38cm Szerokość w biodrach - ok 44cm Stan - 22cm 8)Kolczyki Hello Kitty, nowe 9)Świetna koszula jeansowa vintage overise 10)Pastelowy sweter z pięknymi guzikami, vintage. Rozmiar to oversize, a dopasowany na osobę noszącą rozmiar L.
Edytowane przez taktobywa Czas edycji: 2013-04-09 o 20:29 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
11)Świetny sweterek w paski H&M BASIC, rozmiar L, zapinany na guziczki
12)Be Beau, rozmiar z metki to 18, ja oceniam na L/oversize. Ma piękną kokardę i guziczki, paski w kolorze granatowym. 13)Firma New Look - inspire. Rozmiar z metki to 26, ja oceniam na L/oversize. Posiada urocze bufki. 14)Różowa bluzka oversize, jak się przyjrzy to posiada pionowe prążki, jest z takiego śliskiego materiału, można nosić na jedno ramię. Wymiary: Długość - 66cm Szerokość pod pachami - 60cm Długość rękawa od pachy - 8cm 15)Rozmiar bluzy to 158-170cm, jest w dobrym stanie. Miałabym ją do ćwiczeń ale niestety trochę jest za mała jak na mnie.
Edytowane przez taktobywa Czas edycji: 2013-04-09 o 20:37 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
16)Cienki szalik w poziome biało-czarne pasy, H&M, NOWY
oraz Czarna czapka z pomponem, cieplutka, nie pamiętam firmy ale możliwe, że New Yorker. 17)Zestaw bluzek z H&M, w kropki i łososiowa. Bluzka łososiowa to typowy oversize, szeroka ale krótka. Z kieszonką. Z metki to rozmiar L. Bluzka w kropki to rozmiar 40. Wymiary bluzki łososiowej: Długość - 49cm Szerokość pod pachami - 59cm Wymiary bluzki w kropki: Szerokość pod pachami - 45cm Długość - 57cm 18)Ciemnozielony sweter z ładnymi guzikami, dwie kieszonki z przodu, z tyłu prążki, rozmiar L/XL/oversize Zapraszam!
Edytowane przez taktobywa Czas edycji: 2013-04-09 o 20:42 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za sweterek w paski h&m?
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Bez problemu mogłabym oddać obydwie rzeczy |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
to podziękuję, podoba mi się szalik tylko
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za oba staniczki i bluzę nike?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
hej! przypominam się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

. Na kieszeniach są okrągłe dżety. 

04.10.2014