|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
sukienka pin up MAJ
Cześc,mam na wymianę śliczną sukienkę w stylu pin up marki Savida,rozmiar 36. Kolor czarny w białe groszki,pięknie podkreśla talię,przy rękawkach marszczenie,z tyłu seksowne rozcięcie,zapinana na zamek na plecach. Wklejam zdjęcia samej sukienki bo po porodzie się w nią nie mieszczę. Chętnie wymienię na inną sukienkę w rozmiarze 38.
Na życzenie wkleję dokładniejsze zdjęcia,bądź pomięrzę. Dokładka(fotki w poście nr 10): 1.Żółta sukienka,z zaszewkami przy dekoldzie.Pasuje na rozmiar S, długoś 88 cm,szerokośc od pachy do pachy-43cm 2.Koronkowa czarna sukienka Reserved na szarej podszewce,rozmiar M 3.Niebieska jeansowa spódnica ołówkowa,Donna Karan New York,, dł.62 cm, szerokośc na wys.pasa 36 cm 4.Różowa sukienka wizytowa na ramiączkach,długośc od pachy 82 cm, szerokoś na wys.pach 40 cm, 5.Bolerko Tailly weijl,rozmiar XS Edytowane przez salud Czas edycji: 2013-05-10 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka pin up
Cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- chodzi o różową tunikę? jeśli tak to nie ma żadnych wad jest nowa z metką nigdy nie noszona. Można prosić o wymiary sukienki? Długość, szerokość od pachy do pachy... ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- ok ![]() beżowa nie ma żadnych wad, miałam ją tylko raz na sobie została wyprana i leżała cały czas w szafie ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- dziękuję za wymiarki ![]() I co ewentualnie chciałabyś za nią? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, właśnie się zastanawiam cały czas
![]() ![]() ja nie wiem czy nie będę wyglądała śmiesznie bo nie noszę takich długich sukienek, a może masz jakieś krótsze poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
S/M też może by były dobre w zależności od wymiarów obecnie szukam sukienki na chrzciny najchętniej w jasnych kolorach, ale nie koniecznie. Również jakiś letnich sukienek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1368212799
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.