Proszę kobiety o poradę w sprawie nowych perfum :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-05-24, 17:45   #1
Daniel1989
Raczkowanie

Proszę kobiety o poradę w sprawie nowych perfum :)

Cześć Wszystkim . Jako , że na tym forum w większości to kobiety a , że macie mężów , chłopaków to chciałbym się Was o coś poradzić . Ogólnie testowałem już na sobie masę perfum nawet tych droższych ale na chwilę obecną nie mam nic takiego " świeżego " i szukam czegoś zdecydowanie na lato co jest po prostu nie przytłaczające i świeże . Właściwie źle napisałem bo szukam wody toaletowej / perfumowanej do max 150 zł . Wiem , że za tą cenę cudów spodziewać się nie mogę i nie mogę wymagać aby jedno psiknięcie starczyło na cały dzień ale uważam , że do 150zł można kupić coś co jest świeże i trwałe . Dla przykładu raz kupiłem wode toaletową jaguar gold. Co prawda zapach dla mnie dość mocny ale za 60zł w promocji z rossman 100ml i kilka psiknięć i naprawdę trwałość - super a wiec wierzę , że pomożecie mi coś wybrać do 150zł .

Niestety albo to wina mojego ph skóry i nawet hugo boss krótko na mnie pachnie albo nie wiem czego ale może doradzicie mi jakiś zapach który jest świeży , delikatny a zarazem długo się utrzymuje a nie , że po 1 godzinie go nie czuć ?

Ja myślę nad :

https://www.ceneo.pl/524543
Daniel1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-24, 21:12   #2
laura286
Rozeznanie

Dot.: Proszę kobiety o poradę w sprawie nowego perfum :)

cześć Widzę, że zastanawiasz się nad zakupem wody toaletowej o zapachu, który wg mnie jest nie oklepany a bardzo ładny i wg mnie na lato jak najbardziej trafiony. Inny wg mnie fajny na lato to Azzaro chrome ale nie wiem czy nie mniejsza trwałość by była (na pewno cena na "+"). Moim ulubieńcem jest również mało popularny Diesel Only the brave- jest to zapach na pewno lekki, odświeżający, mający nutkę słodyczy ale takiej jakby "przejrzystej" jak np. lemoniada.
laura286 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-25, 16:29   #3
Katefit
Bright side of life

Dot.: Proszę kobiety o poradę w sprawie nowego perfum :)

polecam Versace Man Eau Fraiche woda toaletowa super wg mojego subiektywnego nosa
Katefit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-25, 18:44   #4
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka
Dot.: Proszę kobiety o poradę w sprawie nowych perfum :)

A ja mysle zebys znow wrocil do Jaguara. Maja wiele fajnych zapachow. Delikatny jest niebieski.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-25, 20:08   #5
Daniel1989
Raczkowanie

Byłem dziś w sklepie i kupiłem :

bulgari aqua pour homme

Jeśli chodzi o opinie o tej wodzie toaletowej to same pozytywy i tutaj na wizaż jak i na ceneo lub w sklepach internetowych . Ludzie się nim zachwycają a kobiety piszą " kocham jak mój mąż nim pachnie " itp . i kupując go byłem pewny , że skoro 90% ludzi tak bardzo chwali to i ja będę tym bardziej ale niestety mega się rozczarowałem. Dałem za niego 180zł ( 100ml ) i niestety nie mogłem powąchać go przed zakupem z racji braku testeru ale ta woda toaletowa tak śmierdzi , że nie wiem jak ludzie mogą go tak zachwalać tzn , że fajny zapach na lato z morską bryzą . Dla mnie ta woda toaletowa śmierdzi rozkładającymi się glonami nad brzegiem morza...straszny zapach i teraz nie wiem co mam z tym zrobić ...próbować sprzedać ? Bo nie chcę aby 180zł poszło w błoto. Mogę go sprzedać komuś za 100zł ... Naprawdę nie wiem skąd te 90% pozytywnych opinii . Rozumiem , że każdy ma inny gust i nie wszystko każdemu przypasuje ale tyle pozytywnych opinii a to pachnie gorzej niż woda toaletowa za 30zł. Po prostu okropny smród morskich glonów ....

Dostałem też próbkę do zakupy jakiejś wody toaletowej " diesel only the brave " i tak bardzo żałuje , że nie mam czegoś takiego bo zapach super jak dla mnie i tak mi szkoda tych 180zł ...
Stary 2017-05-26, 12:17   #6
justynaneyman
Zakorzenienie

No i sam sobie jesteś winien - prosiłeś o radę, dostałeś , a kupiłeś w ciemno zapach bez testowania, na dodatek zachwycając się zapachem Only the Brave, który parę linijek wyżej Ci doradzono.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-26, 15:41   #7
Daniel1989
Raczkowanie

Wiem wiem i bardzo dziękuje za polecenie tego Diesla bo naprawdę zapach jest super i kupię go teraz na początku czerwca . Dziś testowałem go na sobie tzn tą próbkę i naprawdę miło pachnie . Niestety nie jest trwały bo po 2 godzinach już się całkowicie ulatnia ale to też zależy od ph skóry itp .

Co do tego bulgari aqua pour homme po prostu kupiłem go bo ma naprawdę 95% pozytywnych opinii w każdym z serwisów czy to ceneo czy to iperfumy itp ..wszędzie go chwalą i piszą " piękny zapach " itp ...dla mnie naprawdę ten zapach to coś okropnego i wolałbym się mojego taty bondem psikać który o niebo lepiej pachnie .

Jutro ma go kupić ode mnie kolega za 100zł , także 75zł stracone ale chociaż 100zł odzyskam. A czy do 100zł znajdę coś w miarę trwałego i fajnie pachnącego na lato ? Chodzi mi o produkty z rossman. Ten jaguar blue ktoś tutaj wymienił. Może tego spróbowac ? Miałem classic gold i zapach piękny ale intensywny z pewnością nie na lato ale bardzo , bardzo trwały. Koszulka nawet po wypraniu pachniała .. Wiem , że woda toaletowa do 100zł to cudów nie ma ale może polecicie coś z rossman właśnie do tej kwoty ? Bo tą droższą wodę chcę kupić na początku czerwca

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-26, 19:52   #8
morelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daniel1989 Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim . Jako , że na tym forum w większości to kobiety a , że macie mężów , chłopaków to chciałbym się Was o coś poradzić . Ogólnie testowałem już na sobie masę perfum nawet tych droższych ale na chwilę obecną nie mam nic takiego " świeżego " i szukam czegoś zdecydowanie na lato co jest po prostu nie przytłaczające i świeże . Właściwie źle napisałem bo szukam wody toaletowej / perfumowanej do max 150 zł . Wiem , że za tą cenę cudów spodziewać się nie mogę i nie mogę wymagać aby jedno psiknięcie starczyło na cały dzień ale uważam , że do 150zł można kupić coś co jest świeże i trwałe . Dla przykładu raz kupiłem wode toaletową jaguar gold. Co prawda zapach dla mnie dość mocny ale za 60zł w promocji z rossman 100ml i kilka psiknięć i naprawdę trwałość - super a wiec wierzę , że pomożecie mi coś wybrać do 150zł .

Niestety albo to wina mojego ph skóry i nawet hugo boss krótko na mnie pachnie albo nie wiem czego ale może doradzicie mi jakiś zapach który jest świeży , delikatny a zarazem długo się utrzymuje a nie , że po 1 godzinie go nie czuć ?

Ja myślę nad :

https://www.ceneo.pl/524543
Polecam Eternity CK Homme.

"Prawdziwe szczęście niewiele kosztuje; jeśli jest drogie, niedobrego jest rodzaju".
F.-R. Chateaubriand
morelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości