![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
STYCZEŃ perf., kolor., pielęgn., manicure, puste flakony, próbki perf. i pielęgn.Witam w moim wątku wymiankowym! Z powodu wielu rzeczy do wymiany, wszystkie szczegóły dot.poszczególnych kosmetyków i akcesoriów dostępne są w załączonym pliku pdf. Jeżeli czegoś tam brakuje, a dana rzecz jest na zdjęciu albo odwrotnie - proszę pytać. Wysyłka zgodnie z regulaminem - do ustalenia z odmieniającym się przed dokonaniem wymiany adresów. Po wymianie adresów prosiłabym nie rezygnować z wymianki. Najchętniej wymieniłabym się za kilka rzeczy w 1 wymiance. Nie odmieniam się, gdyż prezentuję wszystkie szczegóły produktów i udzielam wszystkich niezbędnych informacji przed wymianką, dlatego każdy zainteresowany wie jaki jest stan produktów. Kosmetyki mają zadbane opakowania i kartony, nie pachną papierosami ani sierścią zwierząt dlatego oczekiwałabym tego samego od osoby, z którą się wymieniam. Przesyłki zabezpieczam najlepiej jak mogę i proszę o to samo. Proszę o pisanie u mnie, również u mnie odpowiadam zainteresowanym osobom. Jeśli rezygnujesz z zainteresowania daną rzeczą, proszę poinformuj mnie o tym. Dziękuję za zapoznanie się z powyższym i zapraszam do oglądania zdjęć i wymiankowania ![]() WISH: perfumy, odlewki i próbki - różne, można proponować, Sylveco lekki krem brzozowy (tylko nowy) błyszczyk YR Sexy pulp nr 06 (tylko nowy) cienie w odcieniach fioletu, szarości, morskiego, brązu (nowe i używ) kolorówka Collistar pusta kasetka magnetyczna na cienie Inglot nowe żele pod prysznic nowe płyny micelarne Dermedic Hialuro Hydrain kremy do rak YR nawilżające i regenerujące Arnika (tylko nowe) Wymienione: - suchy szampon isana - żel effaclar - cienie Inglot kwadrat biały i szary - pianka Cien - Gucci Guilty black próbka - 5 próbek Cat deluxe at night - odlewka Elie Saab 5 ml Edytowane przez laura286 Czas edycji: 2014-01-16 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ perf., kolor., pielęgn., manicure, puste flakony, próbki perf. i pielęg
Hej coś u mnie za 63, 64 i 69
zapaszkowo HERMES, GIVENCHY,SCHERRER,BIAGIOT TI https://wizaz.pl/forum/showthread.php...7#post44 585577 ciuszki, express do kawy, torba https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720734 wątek książkowy,, Coben, Link, King i inne perełki https://wizaz.pl/forum/showthread.php...5#post43 578365 Szukam 4 i 5 część Darów Anioła YSL-PARISIENNE, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Dot.: STYCZEŃ perf., kolor., pielęgn., manicure, puste flakony, próbki perf. i pielęg
Cytat:
Witaj, przepraszam ale nic mi nie podpasowało u Ciebie za te rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za effaclara?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za inglot matte 373 (ten biały) i próbkę j'adore.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
J.S. Douglas Sohne puder spray Naomi Cambell Cat deluxe at night EDT, próbka firmowa DiorJ'adoreEDT próbka firmowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie za effaclar, sylveco krem,veet ,perfimy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znajdziesz coś u mnie za: cienie Inglota 373, 349, korektor Astora, puder do ciała, piankę do włosów Cien?
poza wątkiem mam kilka wkładów Inglota i jakbym się dobrze policzyła, to najprawdopodobniej znajdę kasetę Inglota 3 z lusterkiem- na kwadraty.
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za 5, 8, 11, i 70?
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za euphorie i ocean sun,?
![]() |
#14 | ||||
Rozeznanie
|
Dzięki za propozycję, ale nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Spodobał mi się u Ciebie ten nowy tusz pod nr 1 ale wiem że u mnie za mało rzeczy by Cie interesowało żebyś chciała się wymienić tak że pewnie nie wymienimy się;] ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
cień Rimmel 252- szary- opakowanie trochę mi się porysowało, ale cień jest nowy YR- cień ciemnografitowy z drobinkami (nowy) Eveline-preparat do skórek- NOWY Te rzeczy mogłabym wymienić za moje: cienie Inglota 373, 349, piankę do włosów Cien? Czy taki układ by Ci odpowiadał? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Sporo mi się u ciebie podoba z ubran i toreb ale nie jestem pewna czy proponując wymiankę zauwazyłaś że Euphoria i Ocean sun sa to tylko puste flaszki z oryginalnym opakowaniem? Jesli zauwazyłas i nadal chcesz się wymienić to napiszę co by mnie interesowało dokładnie u Ciebie. Prosze o odp ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
PHYSIOGEL Krem nawilżający do twarzy 75 ml NOWY Data ważności 07.2015 IWOSTIN HYDRATIA Fizjologiczny krem z ceramidami 3 ml IWOSTIN SENSITIA Krem odzywczy na noc z witaminami C+E 2 ml IWOSTIN SENSITIA Krem intensywnie nawilżający SPF 20 2 ml 5. Oeparol, Balance, Mleczko do demakijażu NOWE 8. Astor, Cover Stick (Korektor w sztyfcie) NOWY Kolor 001 Kod: 025 YVES ROCHER, Płyn micelarany do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat 200 ml Użyty kilka razy, ubytek przed napis Yves Rocher, jak ktoś będzie zainteresowany zrobię zdjęcie. Napisz, za które z tych co mi sie podobają mogłbyś się wymienić? ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- podoba mi się u Ciebie Paleta cieni p88 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za 53, 55, 63?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać krem physiogel plus jedną z pozostałych rzeczy plus próbki tylko chyba już nie mam tych z ceramidami bądź wszystko bez physiogelu
![]() ![]()
![]() |
#18 |
koci świat
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Chętnie wymienię za tą tunikę:
4. sukienka/tunnika Orsay, założona raz, stan idealny, M ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- To wybrałabym wszystko bez physiogelu i dołożę 2 próbki kremy nagietkowego tak jak chciałas. Jesli nie ma tych próbek kremu z ceramidami, nic sie nie dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ta tunika kosztowała 59 zł a jest jak nówka, więc za dwa cienie jej nie oddam, mogę ją oddać za ceinei i żel Effaclar, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
To jeśli wszystko dogadane to zapraszam na pw. Próbek kremu na noc i nawilzajacego dam kilka sztuk
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
tak, jak najbardziej odpowiada mi taka wymianka:
ja : cień Rimmel 252- szary- opakowanie trochę mi się porysowało, ale cień jest nowy YR- cień ciemnografitowy z drobinkami (nowy) Eveline-preparat do skórek- NOWY Ty:wkłady inglota 373, 349 i pianka do włosów Cien ![]() w takim razie zapraszam na priv i rezerwuję Ci kosmetyki, które chciałas.
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Akurat z cieni nic poza wątkiem nie mam
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Dobrze, to wymianka ustalona. Odznaczam kosmetyki dla Ciebie u siebie w wątku. Przesyłam adres na PV |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Rzeczywiscie, inna wizażanka już dała znac że je chce
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Ominelas mnie
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
przepraszam, rzeczywiście w natłoku wiadomości zapomniałam Ci odp ale zauważyłam na początku, że pisałaś. Zaraz się poprawię
![]() Za te rzeczy ode mnie podobaja mi się: Miniaturka zapachu Fendi Theorema, nowa 5ml Gres Cabotine fleur d'Ivoire ok 1ml szara kredka z kuferka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.