|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
WRZESIEŃ ecotools, mac, skinfood, baremineral
Wymienię:
czarny - dostępne szary - nie ma zielony - rezerwacja fioletowy - NOWOŚCI KOLORÓWKA: MAC: - Cień MAC Goldmine - ubytek 5% - wkład - Pigment Vanila 1/2 lub 1/3 w zastępczym opakowaniu - Podkład MAC Studio Fix w kolorze NC25 - ubytek około 20% - Róż mineralny Light over dark - ubytek około 10% - Róż z ostatniej kolekcji - Stay By Me - ubytek minimalny INNE: - Este Lauder Double Wear light - koloe 2.0 z chcęcią wymienią na 1.5 albo inny dość jasny podkład - NARS Turkist Delight - użyty 2-3 razy - Biochemia Urody - Puder bambusowy - użyty około 5-10 razy - Podkład mineralny Bareminerals Original w odcieniu Golden Fair - ponad połowa opakowania - Granatowy cień INGLOT 340 MATTE - użyty raz, zużycie niewidoczne - wkład - Miętowy cień INDLOT 345 MATTE - zużycie 1-2% - wkład - Szminka Inglot nr 263 - lekki pudrowy różowy Nude - Korektor zielony INGLOT w tubce - Korektor SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer - 01 - ubytek około 10% LAKIERY: -Essie - Too too hot - użyty 2 razy AKCESORIA: -pędzelek MAC 188 - najlepiej za inny pędzelek MAC PIELĘGNACJA: - Avon, Anew Rejuvenate, Day Revitalising Cream SPF 25 (Rewitalizujący krem na dzień) - próbka 7ml - Cetaphil Balsam do twarzy i ciała, zużycie około 5% CIUSZKI: - Zara pomarańczowa marynarka w rozmiarze S Poszukuję: - Paco Rabanne lady Milion - Żel hialuronowy - Olejek arganowy, makadamia - cienie MAC - pędzelki MAC - 219, ecotools, HAKURO, itd - kredka AVON Super Shock - jasny podkład, puder (żółty pigment) - BEAUTY BLENDER - oddam wiele - serum Flavo C - Efaclar Duo WYMIENIONE: -Cień MAC Smut - ubytek 3-4% - wkład (3) - Bobbi Brown Tinted Moisturizer Oli Free w kolorze Extra Light Tint - zużycie około 5% - pojemność 50ml - Szminka CHANEL Rouge Coco Shine 57 - ubytek 2-5% -Podkład mineralny Bareminerals Original w odcieniu Light - Użyty 3 razy - MAC szminka kolorek Ravishing - zużycie około 15% -La Roche-Posay Lipikar - oliwka myjąca - ze 100ml pozostało 75ml data ważności 6m (oliwka została otwarta pod koniec grudnia) - Pędzelek ECOTOOLS do korektora - Róż Pupa, kolorek Vintage Rose - ubytek 5% (limitowana kolekcja Very Vintage Rose) - MamaMagda - Szminka Pupa kolorek Rossetto - ubytek 5% (limitowana kolekcja Very Vintage Rose) -Morganatic - Cień MAC Satin Taupe - ubytek 3-4% - wkład (2) - _Novotna_ - Mineralna mgiełka utrwalająca makijaż Bareminerals Veil - Użyta 3 razy - leci do ewmap - Pędzelek INGLOT 80HP - _Kari_ Edytowane przez indywidumm Czas edycji: 2012-11-24 o 23:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ ecotools, mac, skinfood, baremineral
Coś u mnie za:
- Granatowy cień INGLOT 340 MATTE - użyty raz, zużycie niewidoczne - wkład (4) - Miętowy cień INDLOT 345 MATTE - zużycie 1-2% - wkład (5) |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Podkład mineralny Bareminerals Original w odcieniu Golden Fair - Użyty 1-2 razy Pędzel ECOTOOLS do bronzer brush ? ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ale nie odpisałaś czy pędzel jest nowy ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- A czy oddałabyś bare minerals za kredkę mac? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Pędzel ECOTOOLS do bronzer brush ? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za baremineral?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
A czy szmineczka Inglot była używana?
Jeśli nie to za nią i - Pędzel ECOTOOLS do bronzer brush mogę oddać kredkę MAC ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-09-03 o 18:43 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
czesc.Chetnie przygarne bareminerals
mam chyba kredke avon supershock czarna, raz strugana i cos tam moze dla siebie znajdziesz jeszcze u mnie
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za marynarkę i szminkę Inglota?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam sie o pedzle
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za Korektor zielony INGLOT w tubc?
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za blyszczyk Narsa i pomadke inglota??
|
|
|
|
|
#20 |
|
perfumove love
|
Interesuje mnie podkład MAC studio fix. Zapraszam do mojego wątku
Lady Million co prawda nie mam, ale spoza wątku mogę zaproponować Givenchy Very Irresistible (ok. 14 z 30 ml). Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2012-09-02 o 19:45 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie ?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam co szukam za chanel
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
mowisz o Noubie? Jego niestety nie ma - dlatego jest na niebiesko. Mam do oddania za to tusz z Revlonu odzywiajacy rzesy nowa edycje, nowy zapakowany.
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam sie, daj znac czy jestes w ogóle zainteresowana wymiana, zalezy mi na macowym pedzlu
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
a co z cieniami?
mam poza wątkiem jeszcze w zasadzie nówkę rozświetlacz z EL żelkowy topaz
|
|
#30 |
|
perfumove love
|
Przypominam się.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.