|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mene&Moy, Givenchy Prisme Libre KWIECIEŃ
Witam serdecznie. Do zaoferowania mam:
1. krem marki Mene&Moy Advanced Cream 30% AHA, 5% Vit. C - Krem przeciwzmarszczkowy złuszczający. użyty tylko jeden raz, zakupiony w sklepie neo-lady , 3 dni temu, posiadam również opakowanie 2. Puder sypki pryzmy Givenchy , kolor light pastel, użyte 3 razy , posiadam kartonik i puszek 3. cień Maybelline color tattoo , kolor on and on bronze W zamian poszukuję: krem , serum z podobnej półki cenowej co mene&moy, czyli ok 180 zł . zależy mi zwłaszcza na markach takich jak is clinical , skinceuticals, sesderma. pryzmy givenchy, ale w innym kolorze niz light pastel , poniewaz te okazały się dla mnie za jasne pielegnacji i kolorówki z wyzszej półki. Dla zainteresowanych, zdjęcia wyślę na maila ![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mene&Moy, Givenchy Prisme Libre
cos za krem? Mam jeszcze poza watkiem kremy firmy gernetic: synchro i cytobi o lacznej wartosci 300 zl, uzyte doslownie kilka razy.
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-04-20 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za pryzmy?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
2. Puder sypki pryzmy Givenchy , kolor light pastel, użyte 3 razy , posiadam kartonik i puszek 3. cień Maybelline color tattoo , kolor on and on bronze ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cos w moich watkach za givenchy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
2. Puder sypki pryzmy Givenchy , kolor light pastel, użyte 3 razy , posiadam kartonik i puszek
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za pryzmy?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mene&Moy, Givenchy Prisme Libre KWIECIEŃ
. Puder sypki pryzmy Givenchy , kolor light pastel, użyte 3 razy , posiadam kartonik i puszek
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.