![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LUTY Dopiero zaczynam. Rozmiary XS/S czasem M ;)
WĄTEK NIEAKTUALNY !! ZAKŁADAM NOWY
![]() ![]() Witam. Dopiero zaczynam swoją przygodę z wizażem. Mam nadzieję, że szybko uda mi się zdobyć wasze zaufanie. Szukam rzeczy tylko w rozm. XS/S obuwia 37 i takie rzeczy proszę mi proponować ![]() Proszę o odpisywanie w moim wątku ![]() Wymieniam rzeczy również na innych portalach stąd gdy coś będzie nieaktualne zaznaczę kolorem szarym ![]() 1. Fajne nowe spodenki z ciemnego jeansu marki Tally Weijl. Rozmiar z metki XS jednak na S i małe M również będą dobre. Spodenki są nowe z metką. 2. Fajna bluzeczka tuba na wiązanych ramiączkach. Bluzeczka ma cienkie paseczki biało-niebieskie. Rozmiar z metki XS. W biuście guma. Marka Troll. Stan oceniam na bardzo dobry. 3,4. Fajny biało-szary szaliko -komin. Można go nosić jako szalik zakończony frędzlami lub komin. Stan idealny. Nowy bez papierowej metki. Komin ma wzór większych oczek - rombów. Idealnie prezentuje się do płaszczy jak i kurtek. WYMIENIONY !! 5.6. Świetna czarna tunika z krótkim rękawkiem kupiona w Butiku. Rozmiar ok. S. Stan bardzo dobry. Na rękawkach bufki. Tunika świetnie się prezentuje, rozciąga i dopasowuje do sylwetki. 7.8. Fajny kombinezon w biało-miętowe paseczki. Firma George. Rozmiar z metki 13-14 lat, ale idealny będzie dla osób w rozmiarze XS/S. Stan idealny - nowy z metką. Kombinezon idealnie dopasowuje się do sylwetki dzięki gumkom przy biuście i w pasie. 9. Śliczna falbaniasta spódniczka w kwiatki. Marka H&M. Rozmiar z metki XS jednak spódniczka ma gumkę, która mocno się naciąga także i na M-kę będzie dobra. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-08 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: LUTY Dopiero zaczynam. Rozmiary XS/S czasem M ;)
może coś u mnie?
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
co właściwie wymieniasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Fajne czarne balerinki. Rozmiar 38. Stan oceniam na bardzo dobry.
4.5.6.7. Fajne szare platformy z kokardkami New Look. Rozmiar 37. Stan oceniam na dobry. Buciki mają przetarte obcasy na dole co nie przeszkadza w ich użytkowaniu. Fleki nie wymagają jak na razie wymiany Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-01 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Fajny czarny prosty sweterek z dekoltem w serek. Rozmiar z metki M jednak jak dla mnie to XS/S. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia.
2. Fajna seksi przezroczysta czerwona koszulka. Haft na górze. Koszulka jest nowa z metką. W komplecie stringi. Rozmiar ok. S/M. 3.4. Fajny grafitowy pasek. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem. Normalne ślady użytkowania. Fajnie się prezentuje i pasuje do wielu zestawów. 5. Świetna ciemno fioletowa eko skórka bolerko firmy Pull&Bear, Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Długość: 40-41cm Szer. pod pachami: 44-45cm Rękaw: 62-63cm Kolor na zdjęciu wyszedł jakiś jasny w rzeczywistości to ciemny fiolet. Dokładka 4 marzec: 6.7.8.9. Śliczny czarny płaszczyk Amisu w rozmiarze S. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za zmechacenia, które wystarczy usunąć maszynką. Jest to kolor czarny i wszystko się na niego "łapie". Wymienię tylko na: & inny płaszczyk & eko skórkę & kurtkę jeansową & rurki, treginsy & bandażową sukienkę & platformy, koturny Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-04 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1,2.Fajny grafitowy dłuższy golfik marki H&M. Rozmiar z metki XS. Stan oceniam na dobry za zmechacenia które łatwo usunąć maszynką. Golfik jest cieplutki, idealny na zimę.
3. Fajny ciemno fioletowy pasek z klamrą. Stan oceniam na dobry. Pasuje do wielu zestawów. 4.5.6.7. Czarne zamszowe kozaczki na średnim obcasie. Rozmiar 38. Stan oceniam na dobry. Kozaczki mają lekko porysowane obcasy i trzeba w nich wymienić fleczki (będzie to ich pierwsza wymiana). Kozaczki są bardzo wygodne i fajnie prezentują się na nodze. Dokładka 7 Marzec !! 8.9.10. Ciemne treginsy denim. W pasie wiązana guma. Rozmiar z metki M jednak na S również będą dobre. Stan bardzo dobry. Na dole nogawek ściągacze. Wymienię za coś super !! Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-07 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.Fajna czarna dłuższa tunika. Rozmiar ok. S. Stan oceniam na bardzo dobry z małym minusem za leciutkie zmechacenia. Z tyłu wycięcie i ozdobna kokardka. Na dole rękawków ściągacze co daje efekt lekkich bufek.
4.5.6.Świetne czarne koronkowe stringi marki Kris Line model Olivia. Rozmiar z metki S. Stringi są nowe z metką. Dałam za nie 41zł, ale mam tyle bielizny, że muszę się pozbyć kilku par ![]() Stringi świetnie się prezentują. WYMIENIONE !! 7.8. Śliczny czarno-różowy gorsecik z zaczepami do pończoch. Stan bardzo dobry. Z tyłu zapinany jak biustonosz. Gorsecik jest na mały biust i szczupłą osobę. 9.10. Fajny sweterek typu oversize w beżowym kolorze. Marka H&M. Stan bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia (sweterek jest z takiego materiału, że nie da się tego uniknąć). Część metki z rozmiarem została oderwana, ale sweterek ma krój oversize więc będzie pasować na osobę noszącą rozmiar XS-M. Wymienię tylko za coś fajnego, bo nie jestem do końca pewna czy chcę się go pozbyć !! Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-02-25 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.2. Prosty ciemno szary sweterek marki H&M. Rozmiar z metki XS. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia które łatwo usunąć maszynką.
3.4.5.6. Śliczny beżowy dłuższy sweterek z kieszonkami na dole. Rozmiar z metki S. Firma Fishbone. Sweterek ma dekolt w serek. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia, które łatwo usunąć maszynką oraz małe zszycie z tyłu swetra. Próbowałam uchwycić aparatem. Sweterek jest dłuższy. Zakrywa tyłek. 7.8.Fajny czarny dłuższy sweterek marki H&M. Rozmiar z metki XS. Stan oceniam na bardzo dobry. Sweterek ma duży golf. Idealny na zimę. 9.10. Śliczna seksowna delikatna koszulka. Stan bardzo dobry a nawet idealny. Koszulka nie ma metki z rozmiarem ale jak dla mnie to rozmiar uniwersalny ponieważ koszulka jest rozkloszowana na dole. WYMIENIONA !! Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-02-25 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.2. Fajna bluzeczka typu oversize ze skórzaną kieszonką naszytą metodą DIY. Stan bluzeczki bardzo dobry z minusem za plamkę obok kieszonki którą prawdopodobnie da się sprać. Rozmiar uniwersalny. WYMIENIONA !!!!!
3.4.5. Świetna krótka beżowa katanka ze sztruksu. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to przesada ja noszę rozmiar XS/S i dla mnie mogłaby być ciut większa. Ja zawsze nosiłam ją odpiętą gdyż dziurki z guzików są jakby nie "rozciągnięte" i nie da się jej zapiąć. Przy kieszonkach również były guziczki, ale je odprułam. Stan oceniam na bardzo dobry. 6.7.8. Fajne chabrowe czółenka w rozmiarze 37. Stan oceniam na bardzo dobry. Normalne ślady użytkowania. Kupiłam je we wrześniu 2012r.za 99zł i założyłam tylko dwa razy. Od tamtej pory leżą w pudełku stąd na zdjęciach mogą wydać się zakurzone. WYMIENIONE !!! 9.10. Fajne beżowe spodenki a'la bombki. Rozmiar ok. S. Stan bardzo dobry. Z tyłu w pasie spodenki mają gumkę dzięki czemu się sporo rozciągają. Na dole nogawek są również gumki. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-02-25 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Fajna granatowa torebka listonoszka. Stan bardzo dobry. Torebka ma regulowany pasek. Z tyłu przegródka zapinana na zamek, w środku przegródki na telefon. Torebka zamykana jest na zamek, a dodatkowo ma klapkę na zatrzask. WYMIENIONA !!
DOKŁADKA 25 LUTY !! 4.5. Długi wisior w kolorze starego złota z sową - zegarkiem. Zegarek działa. Nie miałam go na sobie ani razu. 6.7.8.9. Szara torebka. Można nosić na długim regulowanym pasku lub do ręki. Stan idealny. Miałam ją tylko raz. Wymienię za coś mega !! Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-02-25 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 25 Luty !!
1. Nowa z metką granatowa bokserka marki Fishbone. Rozmiar z metki XS. 2.3. Pudrowa bluzeczka Cubus. Rozmiar z metki XS jednak jest to luźniejszy fason więc na S i małe M również będzie dobra. Stan idealny. Przy biuście kieszonka. 4.5.Biała bluzeczka typu oversize marki Tally Weijl. Rozmiar z metki XS jednak jest to typowy oversize więc będzie dobra również na większe rozmiary. Stan bardzo dobry. Na biuście koronkowa kieszonka. WYMIENIONA !! 6. Koralowa bluzeczka z długim rękawkiem marki Tally Weijl. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Normalne ślady użytkowania. 7. Szary żakiecik z mankietami w paski. Metka z rozmiarem jest oderwana, ale według mnie to S. Stan bardzo dobry z minusem. Normalne ślady użytkowania. 8. Nowy łososiowy push-up z żelowymi wkładkami. Rozmiar 75B. 9.10. Czarna opaska do włosów z kokardką floral. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-02-26 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 25 LUTY !!
1.2. Czarny gorsecik. Stan bardzo dobry. Rozmiar 34B. 3. Koralowy top. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 4. Nowe z metką pudrowe rękawiczki Primark. 5. Dwie śliczne bransoletki na gumce dzięki czemu będą pasować każdemu. Stan bardzo dobry. Można brać osobno. 6. Dwie pary ślicznych kolczyków. Nie miałam ich na sobie ani razu. 7.8.Śliczny jasno szary komin z frędzlami. Można go nosić jako szal i jako komin. Stan bardzo dobry. 9. Szare sportowe spodenki Only. Rozmiar z metki S jednak w pasie jest guma więc będą dobre również na M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-05 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 25 LUTY!!
1. Nowa bransoletka Opia. 2. Czarna bransoletka. Stan bardzo dobry. 3.4. Bransoletka w paski. Stan dobry. 5.6. Czarny długi wisior z kamyczkami. Stan bardzo dobry. 7. Komplet kolczyki + zawieszka kryształki. Ani razu nie założony. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-02 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 25 LUTY !!
1.2.3.4. Każdemu znane rurki marki H&M z wyższym stanem i zipem z tyłu. Rozmiar 34 jednak na S również będzie dobra. Stan bardzo dobry. Wymienię tylko za coś mega !! WYMIENIONE !! 5.6. Kamizelka marmurkowa szara Fishbone. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Wymienię tylko za coś mega !! 7.8. Beżowo-brązowy komin z frędzlami. Można go nosić jako szal lub jako komin. Stan bardzo dobry. Założony tylko raz. 9.Marynarska spódniczka z wysokim stanem Gina Tricot. Rozmiar z metki S jednak jest na gumie i mocno się rozciąga. Stan idealny. WYMIENIONA !! 10.Szara spódniczka mini House. Rozmiar z metki XS. Z boku zapinana na zamek. Ozdobna kokardka w pasie. WYMIENIONA !! Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-07 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1361104865 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1361104191 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1361103973 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1361103311
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 2 Marzec !!
1.. Sweterek w kolorze pudrowego różu marki Camaieu. Niestety nie mogę doszukać się rozmiaru na metce, ale po wymiarach sądzę, że to M/L. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia. Na dole rękawów ściągacze które dają efekt bufek. 2. Chabrowy strój szorty + top. Można go używać jako strój kąpielowy lub jako strój do ćwiczeń. Rozmiar z metki M jednak sporo się naciąga. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenie w jednym miejscu na szortach. 3.4.5. Ciemno beżowa torebka typu worek. Rączka zdobiona dżetami. Stan idealny. Miałam ją tylko raz ze sobą. Świetnie się prezentuje. DOKŁADA 6 MARZEC !! 6.7.8.Bordowa torba Stradivarius XXL. Stan bardzo doby z minusem. Normalne ślady użytkowania. Nie oddam łatwo !! 9.10. Żakiecik w beżowym kolorze. Rozmiar z metki M. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem ze względu na lekkie zmechacenia w niektórych miejscach proste do usunięcia maszynką. Na ramionach poduszeczki. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-03-07 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mogła bym się wymienić, ale na co byś chciała sie ew wymienić ?
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Sukienki zapewne nie wymienisz na płaszczyk ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Płaszczyk jest w stanie bdb, jeszcze go przejrzę w razie czego ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Joanna16 - nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czyli to takie typowe 37? powinny być dobre
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Długość od ramienia ok 64cm, od pachy do pachy ok 45cm, długość rękawa od pachy ok 46cm a od ramienia ok 64cm
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi się różowa koszulka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1361103826 mogłabyś mi podać jej wymiary? ![]() mogłabym się wymienić na torebkę, która Ci się u mnie podobała, gdybyś np. dorzuciła jeszcze do niej te stringi: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1361103311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1361104407 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1361101818. Mogłabym wymienić za czarną torebkę i bokserkę, co Ty na to? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a jaki jest rozmiar tej koszulki?
![]() noszę rozmiar xs i nie chciałabym, żeby mi była za duża .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1361101818 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1361103152 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1361103220 ? ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wpadł mi w oko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1361104191
Ma jakieś wady? Ile ma cm długości? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1361101818 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1361104624 lub za oba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.