|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Czerwiec - Jeśli posiadasz coś z tej wish, poratuj proszę, w zamian oddam sporo ;-)
Rozpaczliwie szukam
![]() - krem apteczny z wysokim filtrem do twarzy na lato (do ciała też by się coś przydało ![]() - wody termalne - suchy szampon Batiste – chętnie małe pojemności - micel Biodermy - narzutki, waterfalle z długim rękawem - duża torba listonoszka Chętnie przygarnę również: - sukienki na lato roz. S - szorty roz. S - treginsy roz. S - perfumy Naomi Cambell Cat deluxe - książka M. Węglińska "Jak pisać pracę magisterską" - świece Yankee Candle - fabryczne próbki perfum z atomierami (przy większych wymianach) W zamian to co w wątkach. Za coś na czym mi będzie bardzo zależało jestem w stanie sporo oddać ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec - Jeśli posiadasz coś z tej wish, poratuj proszę, w zamian oddam sporo
Hej,mam ksiazke Jak pisac prace magisterska,ale chyba innego autora.Raz kartkowana
![]() " Jak pisac i obronic,wskazowki metodyczne" Zenderowski 2007 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2013-06-26 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - Jeśli posiadasz coś z tej wish, poratuj proszę, w zamian oddam sporo
u mnie nowe szorty H&M, rozmiar S
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam tą książkę tylko w wersji kserowanej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a mnie filtr
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.