![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Marcowo/Kwietniowy '13
nieaktualne ---- do usunięcia
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-04-23 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowo/Kwietniowy '13
Asymetryczna Chabrowa Sukienka
Rozmiar z metki: UNI, ja polecam S/M Wymiary: długość od ramienia z przodu 71 cm długość od ramienia z tyłu 91 cm szerokość w biuście 45 cm szerokość w pasie (tam gdzie gumka) 30-55 cm długość podszewki od gumki w dół 31 cm Szczegóły: ogółem sukienka jest fajna, można wdziać jakiś pasek bo ma dwie szlufki, niestety ja mam za wypukła pupę i podszewka okazała się za krótka dla mnie, nie wiem czy ktoś ją obciął wcześniej, jesli będą chętni dodam real foto *** Sukienka Czarna będę wybredna Rozmiar z metki: 12 Wymiary: - szerokość w biuście 36 - 46 cm - szerokość w pasie 35 - 48 cm - długość od ramienia 84 cm Szczegóły: sukienka ma dość rozciągliwy i delikatny materiał, jest bardzo ładna, polecam na rozmiar M *** Tunika Baby Phat Rozmiar z metki: S Wymiary: - szerokość pod biustem 38 - 44 cm - długość 76 cm (zależnie jak jest zawiązana) Szczegóły: Tunika jest wiązana na szyi, z tyłu ma odkryte plecy, materiał jest pomarszczony nie pognieciony
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-04-16 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Białe Tregginsy
Rozmiar z metki: 36 Wymiary: - szerokość w pasie 34-39 cm - szerokość w biodrach 43-50 cm - długość nogawki 76 cm - długość całkowita 95 cm - szerokość nogawki na dole 12-15 cm Szczegóły: rozciągliwy materiał dlatego tak podane wymiary, żadnych plamek - śnieżna biel *** Spodnie Levi's Wymiary: - szerokość w pasie 34 cm - szerokość w biodrach 45 cm - długość nogawki 67 cm - długość całkowita 90 cm - szerokość nogawki na dole 18 cm Szczegóły: Oryginalne spodnie Levi's, są NOWE nieużywane jednak bez metki! w kolorze szarym. *** Spodnie Vila Rozmiar z metki: 26 Wymiary: - szerokość w pasie 36 cm - szerokość w biodrach 47 cm - długość nogawki 77 cm - długość całkowita 97 cm - szerokość nogawki na dole 16 cm Szczegóły: spodnie mają fabryczne przetarcia, a jedynym ich mankamentem jest biały ślad na lewej nogawce, co ujęłam na zdjęciach, mam je z wymiany jednak okazały się za małe, idealne na przerobienie pod marmurki/ombre
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-28 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ciemne jeansy
Rozmiar z metki: 38 Wymiary: - szerokość w pasie 35,5 cm - szerokość w biodrach 45 cm - długość nogawki 81 cm - długość całkowita 100 cm - szerokość nogawki na dole 17 cm Szczegóły: spodnie nie były noszone ani razu, jednak są bez metek, fabrycznie wycierane, kolor to ciemny granat wchodzący w czerń *** Rybaczki z kokardką Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w pasie 39 cm - szerokość w biodrach 50 cm - długość nogawki 46 cm - długość całkowita 64 cm - szerokość nogawki na dole 17 cm Szczegóły: zapinane z boku na zamek
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-01 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Turkusowe spodenki
Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w pasie 39 cm - długość 18 cm Szczegóły: jeśli by ktoś miał zapotrzebowanie na dwie pary to mam , spodenki po praniu się trochę kurczą, jednak potem wracają do swoich wymiarów *** Szorty Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w pasie 35 - 45 cm - długość 26 cm Szczegóły: szorty niebiesko białe w kwiatki, floral; na gumce, wiązanie z przodu jest tylko ozdobne, z tyłu jest kieszonka. *** Spódniczka z falbanek Rozmiar z metki: S/M Wymiary: - szerokość w pasie 34 - 44 cm - długość 33 cm Szczegóły: Spódniczka wykonana z grubszej mgiełki w różowe kwiatki oraz czarnej koronki, doszyty brązowy ozdobny pas z gumy *** Jeansowa spódniczka Rozmiar z metki: 28 Wymiary: - szerokość w pasie 36 cm - długość 30 cm Szczegóły: fabryczne wytarcia, oraz haft po lewej stronie na którym są też cekiny, niestety niektóre się poodklejały, jednak niczemu to nie przeszkadza
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-01 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Bokserka Fuksja
Rozmiar z metki: S Wymiary: - szerokość w biuście 36 cm - długość od ramienia 55 cm *** Top z żabotem F&F Rozmiar z metki: S Wymiary: - szerokość w biuście 39 cm - długość od ramienia 56 cm *** Siwy zwyklaczek Rozmiar z metki: XS Wymiary: - Szerokość w biuście 38 cm - Długość od ramienia 51 cm - Długość rękawa od wewnątrz 31 cm Szczegóły: zwykła szarawa bluzeczka z rękawem 3/4 *** Neonek Puma będę wybredna Rozmiar z metki: 40 Wymiary: - szerokość w biuście 42 cm - długość od ramienia 52 cm Szczegóły: Neonkowa Bluzka PUMY, delikatnie wyblaknięty napis, jednak nie rzuca się w oczy, wygląda jakby tak miało być; polecam na rozmiar M *** Biała Koszula będę wybredna Rozmiar z metki: L Wymiary: - szerokość pod biustem 31 - 48 cm - długość od ramienia 61 cm Szczegóły: koszula odcinana pod biustem, dół delikatnie rozkloszowany *** T-shirt H&M Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w biuście 41 cm - długość od ramienia 55 cm Szczegóły: różowy bluzka z sieciówki H&M z napisem, bez żadnych wad plam, na metce EUR 143 ja polecam na rozmiar M może być i S *** Turkusowa z opadającymi rekawami Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w biuście 38 cm - długość od ramienia 55 cm Szczegóły: bluzka w wyrazistym kolorku, ozdobne rękawy które opadają, całe wyłożone w cyrkoniach, materiał rozciągliwy więc w szerokości można dodać parę cm *** Bluzka Grochy będę wybredna Rozmiar z metki: 38-40 Wymiary: - szerokość w biuście 44 cm - długość od ramienia 61 cm Szczegóły: bluzka w kropki białe i różowe, ma tez napis, który się troszkę sprał, ale poza tym prezentuje się nadal fajnie
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-01 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
[B]Córeczka Mamusi i Tatusia[/B]
Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w biuście 38 - 50 cm - długość od ramienia 62 cm Szczegóły: na białej delikatnie napis stracił na czarnej barwie *** Mgiełka Rozmiar z metki: Uniwersalny OVERSIZE Wymiary: - szerokość w biuście 65 cm - długość 65 cm Szczegóły:mgiełka jest uszyta w fason motyla, ma rozcięte rękawy od strony wewnętrznej, u dołubluzki jest ściągacz, przez który można dopasować mgiełkę do ciała
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-04-16 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Sweterek oversize
Rozmiary z metki: 16 Wymiary: - szerokość w biuście 46 cm - długość 45 cm Szczegóły: polecam go głównie na rozmiar S/M jako oversize fajnie się prezentuje, ma delikatne bufki *** Marynarski sweterek Rozmiar z metki: L Wymiary: - szerokość w biuście 46 cm - długość od ramienia 66 cm Szczegóły: Marynarski sweterek w granatowo-kremowe paski, jedynym jego mankamentem była dziurka z tyłu przy szyi, ale została zaszyta *** Sweterek Tally Weijl będe wybredna Rozmiar:S Szczegóły: sweterek jest krótki, przed pępek idealnie do spodni z wysokim stanem *** Czerwony z lejącym golfem Reserved Rozmiar z metki: L Wymiary: - szerokość w biuście 42 cm - długość od ramienia 55 cm *** Sweter w serduszka H&M Rozmiar z metki: M Szczegóły ozdobą sweterka są guziczki na lewym ramieniu co tu więcej pisać ![]() *** Żółty w romby Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w biuście 38 cm - długość od ramienia 51 cm - długość rękawa od wewnątrz 47 cm *** Sweterek fioletowy Rozmiar z metki: 10/38 Wymiary: - szerokość w biuście 46 cm - długość od ramienia 58 cm - długość rękawa od wewnątrz 46 cm *** Sweterek tunika Rozmiar z metki: M/L Wymiary: - szerokość w biuście 36-60 cm - długość od ramienia 66 cm - długość rękawa od wewnątrz 41 cm Szczegóły: sweterek w bardzo żywym kolorku, bardzo rozciągliwy przez co idealnie dopasowuje się do ciała
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-01 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bluza w gwiazdki
Rozmiar z metki: S/M Wymiary: - szerokość w biuście 31 cm - długość od ramienia 52 cm Szczegóły: bluza z różowo fioletowe gwiazdki z kapturem i delikatnymi bufkami, mało noszona, ma metce 152 cm (11-12 years old) jednak spokojnie na 160 cm będzie dobra *** Bluza z złotą nitką Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w biuście 41 cm - długość od ramienia 57 cm Szczegóły: czarna bluza przeszyta złotą nicią, ma delikatne bufki, mankamentem jest ozdobna pantera z której zszedł lakier i złamał się ogon *** Turkusowa bluza bolerko Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w biuście 43 cm - długość od ramienia 35 cm - długość rękawa od wewnątrz 53 cm *** Cekinowy kaptur będę wybredna Rozmiar z metki: S/M Wymiary: - szerokość w biuście 46 cm - długość od ramienia 45 cm Szczegóły: bluza ma obszyty cały kaptur od strony zewnętrznej w srebrne cekiny z białym napisem, raczej z krótszych bluz coś ala bolerko *** Bluza Playboy Rozmiar z metki: 12 Wymiary: - szerokość w biuście 47 cm - długość od ramienia 55 cm - długość rękawa od wewnątrz 65 cm (podwijany) Szczegóły: bluza wykonana z śliskiego materiału, delikatnie zahaczona, ale nie rzuca się w oczy *** Czarna kangurka Rozmiar z metki: M Wymiary: - szerokość w biuście 41 cm - długość od ramienia 55 cm - długość rękawa od wewnątrz 54 cm
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-01 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
BODY będę wybredna
Rozmiar z metki: M/L Wymiary: - szerokośc w biuście 39 - 50 cm - szerokość w pasie 41 - 55 cm - długość od ramienia 63 cm Szczegóły: kolor khaki, ja preferuje body jednak na rozmiar M, z tyłu jak i przodu ma wycięty dekot, chetnie wymienię na inne *** KOMBINEZON MARYNARSKI Rozmiar z metki: Uniwersalny Wymiary: - szerokość nad biustem 32 - 46 cm - szerokość w pasie 34 - 46 cm - szerokość nogawki 19 - 28 cm Szczegóły: góra kombinezonu ma dwie warstwy normalną jak każdy inny oraz dodatkowo z przody w paski wiązaną na szyi, kombinezon ma kieszenie
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-01 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Buty najchętniej za buty!!!
Czarne Szpilki AMISU z różową podeszwą rozmiar to 38 dł. wkładki 24,5 cm wys. obcasu 10,5 cm Buty mają pierwsze fleki, są one troszkę starte; makamentem jest delikatnie odklejony spód, jednak da się skleić u szewca, czego są małe koszta. Dla mnie nie warto bo kupiłam inne czarne czółenka, które bardziej mi się podobają. Na zdjęciu umyte bo strasznie się zakurzyły *** MEGA Czółenka koronkowe rozmiar 38 długość wkładki 24,5 cm Buty mają kremową koronkę oraz złoty brokat i trochę srebrnego. Brokat się nie sypie, w jak co poniektórych butach. Jest również platforma, która jest ukryta.Mają pierwsze fleki, jeszcze niewychodzone. Wymiana najlepiej za inne czółenka beżowe gładkie ;]
MOJA WYMIANKA Edytowane przez kucha Czas edycji: 2013-03-01 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1362168539
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1362168321 ? Jakie to rozmiary?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 |
BAN stały
|
co byś powiedziała na czarne legginsy z tyłu z zamkiem? takie :
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9&tx=121&ty=44 tylko ze zamek jest dłuższy i materiał bardzo (!) mało, subtelnie święcący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Coś za wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5138588&d=1362168014 i
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za body?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Coś w moich wszystkich wątkach, za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1362167922 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.