Nie wiem jak mam siê zachowaæ - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-16, 13:11   #1
Matsurika
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 40

Nie wiem jak mam siê zachowaæ

K³opot jak dla mnie do¶æ ma³y, jednak wolê siê zapytaæ co kto¶ inny o tym s±dzi.
By³am sobie kiedy¶ na imprezie. Trochê wypi³am i trzyma³am siê razem z tak± jedn± kole¿ank±. Mój ch³opak te¿ tam by³, wraca³ co jaki¶ czas sprawdzaæ czy nie upi³am siê ju¿ do nieprzytomno¶ci (co siê pó¼niej w koñcu sta³o, ale ju¿ pomijaæ). Jak by³y¶my z kole¿ank± same, ju¿ do¶æ pijane, podszed³ do nas jeden z facetów który by³ na imprezie. Zna³y¶my go ju¿ od jakiego¶ czasu, od pewnego czasu siê do mnie przystawia³ ale mia³ dziewczynê. Co prawda akurat nie wiele z tego pamiêtam, ale tego wieczoru zacz±³ prowadziæ mnie i moj± kole¿ankê dalej od innych go¶ci, ca³owa³ siê z nami. Ja nie mia³am nic przeciwko - ja ze swoim ch³opakiem mamy otwarty zwi±zek poza tym by³am pijana wiêc jakie¶ tam cmoki nie robi³y na mnie wra¿enia. Mój ch³opak jak siê o tym dowiedzia³ nie by³ na mnie z³y, by³ z³y na niego - w koñcu to on zdradzi³ swoj± dziewczynê. Mój ch³opak próbowa³ jej to nawet powiedzieæ, jednak ona mu nie uwierzy³a. Facet straci³ na jaki¶ czas z nami kontakt, z tego co wiem nadal jest ze swoj± dziewczyn±. Ostatnio zacz±³ siê przyjacielsko odzywaæ, ja te¿ mi³o z nim rozmawia³am. Z tego co wiem, za jaki¶ czas znowu siê szykuje impreza w tym samym gronie. Nie wiem jak mam siê zachowaæ: nie gadaæ z nim, odmawiaæ mu gdy cokolwiek bêdzie chcia³, jak rozmawiaæ z jego dziewczyn±. Teoretycznie to on powinien byæ odpowiedzialny za siebie: sam nie wdawaæ siê w ¿adne ob¶ciskiwanie z kimkolwiek jak ma dziewczynê i nie jest w otwartym zwi±zku. Chcia³am nawet z nim o tym pogadaæ jednak ch³opak prosi³ mnie bym siê w to nie wtr±ca³a.
Pytam bo facet niby jest sympatyczny, mo¿na siê cmokn±æ na imprezie i tak dalej, tylko nie chcê mieæ potem nieprzyjemno¶ci.
Matsurika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 13:35   #2
lady17
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 078
Dot.: Nie wiem jak mam siê zachowaæ

Cytat:
Napisane przez Matsurika Poka¿ wiadomo¶æ
K³opot jak dla mnie do¶æ ma³y, jednak wolê siê zapytaæ co kto¶ inny o tym s±dzi.
By³am sobie kiedy¶ na imprezie. Trochê wypi³am i trzyma³am siê razem z tak± jedn± kole¿ank±. Mój ch³opak te¿ tam by³, wraca³ co jaki¶ czas sprawdzaæ czy nie upi³am siê ju¿ do nieprzytomno¶ci (co siê pó¼niej w koñcu sta³o, ale ju¿ pomijaæ). Jak by³y¶my z kole¿ank± same, ju¿ do¶æ pijane, podszed³ do nas jeden z facetów który by³ na imprezie. Zna³y¶my go ju¿ od jakiego¶ czasu, od pewnego czasu siê do mnie przystawia³ ale mia³ dziewczynê. Co prawda akurat nie wiele z tego pamiêtam, ale tego wieczoru zacz±³ prowadziæ mnie i moj± kole¿ankê dalej od innych go¶ci, ca³owa³ siê z nami. Ja nie mia³am nic przeciwko - ja ze swoim ch³opakiem mamy otwarty zwi±zek poza tym by³am pijana wiêc jakie¶ tam cmoki nie robi³y na mnie wra¿enia. Mój ch³opak jak siê o tym dowiedzia³ nie by³ na mnie z³y, by³ z³y na niego - w koñcu to on zdradzi³ swoj± dziewczynê. Mój ch³opak próbowa³ jej to nawet powiedzieæ, jednak ona mu nie uwierzy³a. Facet straci³ na jaki¶ czas z nami kontakt, z tego co wiem nadal jest ze swoj± dziewczyn±. Ostatnio zacz±³ siê przyjacielsko odzywaæ, ja te¿ mi³o z nim rozmawia³am. Z tego co wiem, za jaki¶ czas znowu siê szykuje impreza w tym samym gronie. Nie wiem jak mam siê zachowaæ: nie gadaæ z nim, odmawiaæ mu gdy cokolwiek bêdzie chcia³, jak rozmawiaæ z jego dziewczyn±. Teoretycznie to on powinien byæ odpowiedzialny za siebie: sam nie wdawaæ siê w ¿adne ob¶ciskiwanie z kimkolwiek jak ma dziewczynê i nie jest w otwartym zwi±zku. Chcia³am nawet z nim o tym pogadaæ jednak ch³opak prosi³ mnie bym siê w to nie wtr±ca³a.
Pytam bo facet niby jest sympatyczny, mo¿na siê cmokn±æ na imprezie i tak dalej, tylko nie chcê mieæ potem nieprzyjemno¶ci.

Dzieci ferie maj±...
Stary 2013-02-16, 13:38   #3
Matsurika
Raczkowanie

Mam 19 lat i nie mam ferii.
A mój zwi±zek trwa 4 lata.
Sorry, nie czujê siê jak dziecko.
Stary 2013-02-16, 13:42   #4
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 071

Cytat:
- ale g³upoty piszesz,¿e szok
Id¼ przelizaæ jakiego¶ faceta na boku, w koñcu "ma siê ten otwarty zwi±zek"

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2013-02-16 o 13:55
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 13:48   #5
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Cytat:
Ale jak dziecko z gimnazjum li¿esz siê na imprezie i potem nie wiesz jak siê zachowaæ. Wybacz, ale doro¶li ludzie tak nie robi±, i, chocia¿ maj± ró¿ne dylematy, to nie takie. ¦miejê siê z ciebie i z twojego "problemu".
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 13:49   #6
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 298

Cytat:
Napisane przez lady17 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieci ferie maj±...
No te¿ tak pomy¶la³am

A jak nie to.... ca³uj siê z nim. Najwy¿ej jak jego panna siê dowie, to ci zrobi jazdê
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 14:11   #7
Matsurika
Raczkowanie

Nie wiem sk±d wziê³o siê okropne okre¶lenie "lizaæ siê", ja wolê okre¶lenie "ca³owaæ". Jako dziecko z gimnazjum nie ca³owa³am siê z nikim na imprezie bo na imprezy nie chodzi³am.
A je¶li chodzi o jazdê to raczej powinna zrobiæ jemu, nie mnie, bo to on jest w klasycznym zwi±zku i to on powinien siê powstrzymywaæ a nie ja.
Ale w porz±dku, je¶li wasze zdanie "ca³owa³a siê na imprezie i teraz jej g³upio z powodu dziewczyny = jest g³upim dzieckiem" to chyba nie mam wiêcej pytañ...

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 14:15   #8
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 071

Ca³ujê siê z w³asnym facetem; lizanie jest , gdy robi siê to po pijaku, z byle kim, byle by³ jaki¶ ch³op- gdy na siê zerowe wymagania.
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 14:17   #9
Matsurika
Raczkowanie

To nie by³ "jaki¶ ch³op". "Jaki¶ ch³opów" by³o na tej imprezie wielu, ca³owa³am siê z tym którego ju¿ jaki¶ czas zna³am, by³ sympatyczny i mi³y wzglêdem mnie.
Stary 2013-02-16, 15:58   #10
lady17
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 078

Cytat:
To nie by³ "jaki¶ ch³op". "Jaki¶ ch³opów" by³o na tej imprezie wielu, ca³owa³am siê z tym którego ju¿ jaki¶ czas zna³am, by³ sympatyczny i mi³y wzglêdem mnie.
No to trzeba przyznaæ - nie masz zbyt wygórowanych wymagañ.
Stary 2013-02-16, 16:14   #11
201605161006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 575

Nie rozumiem po co to okre¶lenie otwarty zwiazek. Przecie¿ to nie zwiazek tylko posiadanie kolegi/kolezanki do ca³owania/seksu i tyle. A tak poza tym to w zupe³nosci zgadzam sie z wypowiedziami reszty uzytkowniczek. No i gratulacje temu ch³opakowi ze powiedzia³ dziewczynie Twojego lizaka, ze j± zdradzi³. Sumienie ma, super
201605161006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 18:41   #12
MartiFCB
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 714

lol
MartiFCB jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 18:51   #13
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980

Jeste¶ w otwartym zwiazku, w lodówce masz chude mas³o, a w kanapie ¿ywego trupa. Ta nowoczesno¶æ mnie przerasta.
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 19:25   #14
Fleur_D
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 265

Ale masz problem: skoro siê z nim dobrowolnie ca³owa³a¶, wiedz±c, ¿e ma dziewczynê, to teraz go nie umoralniaj. Popatrz jak to wygl±da z boku: masz ch³opaka, ca³owa³a¶ siê z facetem, który ma dziewczynê i teraz chcesz mu robiæ wyrzuty, ¿e nie powinien. Chyba, ¿e t³umaczysz siê wszystkim ze swojego zwi±zku. I jeszcze ten starch przed jego dziewczyn±:P
Dla mnie dziwne jest to, ¿e Twój ch³opak tak bez problemu podchodzi do tego, ¿e oddalasz siê od reszty ludzi z jakim¶ facetem. Gdzie tu troska u ukochan±? Ale je¶li Tobie taki zwi±zek odpowiada, to nie moja rzecz to oceniaæ.
Fleur_D jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 20:24   #15
panna mati_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 831

Cytat:
Dzisiaj kasjer na stacji benzynowej by³ sympatyczny i mi³y wzglêdem mniebez podtekstów...
panna mati_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 21:23   #16
CzerwoneSzpilki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 259

Co za bzdura... Facet wpada ¿eby sprawdzaæ czy siê nie zala³a¶, Ty razem z kole¿ank± dajesz siê ca³owaæ kolesiowi,który jest mi³y... Teraz nie wiesz czy i¶æ, bo nie wiesz jak sie zachowaæ jak on bêdzie co¶ chcia³ . YYYY... A to Ty musisz mu ulegaæ?

I ten "otwarty zwi±zek", co¶ takiego mnie przera¿a.

CzerwoneSzpilki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-16, 21:47   #17
popilnuj
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 107

chyba najlepiej nie komentowaæ.
popilnuj jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 00:56   #18
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 337

Rozstaw mu nogi, bo jest mi³y.Niech najpierw pobzyka kole¿ankê, a potem Ciebie. Nie zapomnij siê wcze¶niej nawaliæ. Lepszy orgazm

Edytowane przez skrywana_fantazja
Czas edycji: 2013-02-17 o 00:57
skrywana_fantazja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 03:57   #19
xvxaniaxvx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 296

Cytat:
aaa no to zmienia ca³kowicie postaæ rzeczy...
Tak serio je¿eli ju¿ masz ten 'zwi±zek otwarty' i chce Ci siê 'cmokaæ na imprezie' (jak to ujê³a¶) no to w czym masz problem? Rób co Ci siê tam podoba i uwa¿asz za s³uszne... przecie¿ jeste¶ w 'otwartym zwi±zku'. A co do trolli i dzieci to siê zgadzam, mo¿esz mieæ 19 lat, ale Twoje zachowanie na to nie wskazuje, skoro lubicie takie 'uk³ady' to nie miej oporów.

Cytat:
Teoretycznie to on powinien byæ odpowiedzialny za siebie: sam nie wdawaæ siê w ¿adne ob¶ciskiwanie z kimkolwiek jak ma dziewczynê i nie jest w otwartym zwi±zku. Chcia³am nawet z nim o tym pogadaæ jednak ch³opak prosi³ mnie bym siê w to nie wtr±ca³a.
Teoretycznie to Ty i on powinni¶cie byæ moralni, wiêc nie ma co na niego zrzucaæ winy skoro oboje sie do tego przyczynili¶cie.

Edytowane przez xvxaniaxvx
Czas edycji: 2013-02-17 o 03:59
xvxaniaxvx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 07:29   #20
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Cytat:
Bezgraniczne szczê¶cie - by³ mi³y i sympatyczny. Na czym wiêc polega twój problem?
A, jeszcze jestem ciekawa. Na czym polega otwarty zwi±zek?

Edytowane przez kalincia
Czas edycji: 2013-02-17 o 07:32
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 10:24   #21
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Poka¿ wiadomo¶æ
Bezgraniczne szczê¶cie - by³ mi³y i sympatyczny. Na czym wiêc polega twój problem?
Ja te¿ chcia³abym wiedzieæ
Stary 2013-02-17, 10:29   #22
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 668

Cytat:
Napisane przez Fleur_D
Ale masz problem: skoro siê z nim dobrowolnie ca³owa³a¶, wiedz±c, ¿e ma dziewczynê, to teraz go nie umoralniaj.
100% zgody. Analogicznie mog³aby¶ prawiæ mora³y swojemu ¿onatemu kochankowi, tylko jakie to by mia³o znaczenie? Sama siê da³a¶ mu z³apaæ, wiêc teraz nie jêcz, ¿e ma dziewczynê i ¿e nie powinien. Bior±c pod uwagê, ¿e to z Tob± nast±pi³a zdrada, to bêdziesz hipokrytk± roku robi±c mu teraz jakie¶ wyrzuty

I taka lu¼na uwaga ode mnie, bo mnie to autentycznie zszokowa³o - s³uchaj, ka¿demu siê zdarzy czasem przesadziæ z alkoholem i upiæ siê ponad normê, ale skoro Twój "ch³opak" sprawdza na imprezie czy jeszcze jeste¶ przytomna, Ty dzielisz siê z kole¿ank± jakim¶ przypadkowym facetem, a potem l±dujesz pod sto³em, to byæ mo¿e masz problem z piciem.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-02-17 o 10:31
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 10:32   #23
panna mati_
Zakorzenienie

Autorka ju¿ nam chyba nie odpowie...
Stary 2013-02-17, 12:30   #24
bleuclair
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 202

By³ mi³y wobec Ciebie wiêc siê z nim ca³owa³a¶ w dowód wdziêczno¶ci?
To musisz mieæ ju¿ sporo takich poca³unków za sob± a jeszcze wiêcej przed sob±- w koñcu faceci to takie mi³e stworzenia
bleuclair jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 12:49   #25
manolita
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 613

Nie rozumiem w czym upatrujesz swój problem; skoro jeste¶ w otwartym zwi±zku, facet na imprezie by³ mi³y, a teraz znowu sympatycznie zagaduje i ..... szykuje siê kolejna impra w mi³ym znanym ju¿ gronie , to moim zdaniem problemu nie powinna¶ mieæ. U¿ywaj ¿ycia.

U¿ywaj ¿ycia, tylko nie zapominaj o innych. Nie jeste¶ w wolnym zwi±zku, skoro Twój facet zrobi³ / chcia³ zrobiæ awanturê temu z którym by³a¶ na imprezie. Czujesz siê winna , bo jednak masz dylemat jak siê zachowaæ. Masz 19 lat - na tyle du¿o by zacz±æ my¶leæ racjonalnie i odpowiedzialnie.

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-18, 11:02   #26
Matsurika
Raczkowanie

Dziêkujê Manolita, w koñcu jaki¶ normalny komentarz.

Btw, takich poca³unków nie mam za sob± zbyt du¿o - ostatnio do¶æ ma³o wychodzê z domu. A z alkoholem przesadzi³am a¿ w takim stopniu tylko raz - w³a¶nie na tamtej imprezie.

Otwarty zwi±zek to nie to samo co wolny zwi±zek - przez otwarty zwi±zek rozumiem to ¿e dopuszczamy mo¿liwo¶æ by druga po³ówka czasami poca³owa³a siê z kim¶ innym i tak dalej, wspólnie doszli¶my do takiej decyzji z moim ch³opakiem poniewa¿ stwierdzili¶my ¿e jeste¶my jeszcze m³odzi, chcemy u¿ywaæ ¿ycia i jednocze¶nie byæ razem. Kiedy¶ by³am o niego bardzo zazdrosna, teraz siê z tego wyleczy³am - zrozumia³am ¿e to ¿e poca³uje kogo¶ na imprezie nie oznacza ¿e od razu mnie rzuci i za ni± poleci w sin± dal. I analogicznie, on te¿ to zrozumia³. Chcia³ zrobiæ tamtemu facetowi aferê nie o mnie, tylko o to ¿e zrani³ swoj± dziewczynê - jest jego dobr± znajom±, i jak mi powiedzia³, tamten facet ju¿ robi³ takie rzeczy i powoli siê ludzie na niego o to wkurzaj±.

Mój problem jest w tym ¿e nie wiem czy jakby ta dziewczyna przy³apa³a mnie ze swoim ch³opakiem to obwinia³aby mnie czy jego. Niby to nie moja wina. Dlatego rozwa¿am porozmawianie z nim, ewentualnie trzymanie siê z daleka.

I nie rozumiem, dlaczego ludzie a¿ tak agresywnie reaguj± na otwarte zwi±zki? Jakby mia³o im to w jaki¶ sposób zagra¿aæ czy co¶...

Edytowane przez Matsurika
Czas edycji: 2013-02-18 o 11:04
Stary 2013-03-15, 22:22   #27
201607231707
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 414

Cytat:
Napisane przez kalincia Poka¿ wiadomo¶æ
Jest zwi±zek dwojga ludzi, ¿yj± ze sob± bla bla bla, ale za zgod± i wiedz± obojga mog± uprawiaæ seks/ca³owaæ siê/whatever z innymi lud¼mi.
Czasem mam wra¿enie, ¿e jestem jedyna wiza¿ank±, której to nie szokuje i nie ¶mieszy Oddzielam od siebie mi³o¶æ i poci±g seksualny, to wcale nie musi i¶æ w parze. Ja bym siê na taki zwi±zek nie zdecydowa³a, ale wolnoæ Tomku w swoim domku, nie wpierniczam siê do cudzego ¿ycia.

Autorko - bardzo g³upio siê zachowa³a¶, ale sta³o siê. Teraz masz dwa wyj¶cia - mówisz dziewczynie albo olewasz i ¿yjesz dalej. Ja bym powiedzia³a, najwy¿ej oboje dostaniecie porcjê zas³u¿onego hejtu.
201607231707 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 23:18   #28
Gucci_rush
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 147

a mnie dziwi, bo jak nawet sa otwarci i spotykaja sie tylko dla sexu to mogliby juz bez tych uczuc ale chociaz sypiac tylko ze soba a nie z polowa miasta. a skoro juz z kims jestes to nie wiem skad akceptacja tego,ze twoj facet na twoich oczach w najlepsze smiga inne panienki a ty jako odzew upijasz sie i wystawiasz. tymbardziej jak jestes taka mloda, nie masz potrzeby bycia kochana ? miec 'tego jedynego', byc szczesliwa i doceniana ? przeciez jak chcesz sie wyszalec to smialo, nazbieraj troche ki³y grzybow a potem szukaj milosci.
Stary 2013-03-16, 00:22   #29
carycak
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 41

Cytat:
Chcia³ zrobiæ tamtemu facetowi aferê nie o mnie, tylko o to ¿e zrani³ swoj± dziewczynê - jest jego dobr± znajom±, i jak mi powiedzia³, tamten facet ju¿ robi³ takie rzeczy
a mo¿e on sugeruje trójk±cik?! Wiesz, ró¿ne podchody robi siê, ¿eby dowiedzieæ siê czy warto. Ja kiedy¶ dosta³am propozycjê od dziewczyny abym z ni± i jej ch³opakiem "wyszli na kolacjê, pó¼niej gdzie¶ potañczyæ i spêdziæ wspóln± noc". Podziêkowa³am i powiedzia³am, ¿e gdyby nie to ¿e jestem hetero i mono to mo¿e bym skusi³a siê.

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
Mój problem jest w tym ¿e nie wiem czy jakby ta dziewczyna przy³apa³a mnie ze swoim ch³opakiem to obwinia³aby mnie czy jego. Niby to nie moja wina. Dlatego rozwa¿am porozmawianie z nim, ewentualnie trzymanie siê z daleka.
Ja na jej miejscu bu¼kê bym obi³a i Tobie i jemu, wiêc chc±c unikn±æ konfrontacji to lepiej daj sobie spokój.

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
I nie rozumiem, dlaczego ludzie a¿ tak agresywnie reaguj± na otwarte zwi±zki? Jakby mia³o im to w jaki¶ sposób zagra¿aæ czy co¶...
To siê nazywa za¶ciankowo¶æ i brak tolerancji na "co¶ co nie jest spo³ecznie powszechne" i kotek niestety nie zmienisz ani ¶wiata ani mentalno¶ci naszego narodu

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.