|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
złotej biżuterii, kaloszy, kurtki na jesień i innych :) wrzesień
NIEAKTUALNE
Zapomniałam o nazwie miesiąca, przepraszam :/ Oto moja wishlista - jezeli cos masz a nie widzisz nic wzamian u mnie w watku to napisz czego szukasz, a moze akurat poza watkiem to znajde ![]() Obecnie najpilniej - złotej biżuterii, kaloszy 35/36 oraz nowych rzeczy do kuchni/siłowni typu parowar, mata do ćwiczeń ![]() torba podróżna, dres (np. welurowy) na rzeczach pogrubionych zalezy mi naprawdę mocno różnosci: + gier pasujacych na imprezy (jak np. tabu) + lustra takiego do postawienia na biurko + przebrania na impreze, nie do łóżka ![]() + biustonoszy 65c lub 70b - pilnie bardotki push up beżowej + szczotka do włosów z naturalnym włosiem + duzych słuchawek z dłuugim kablem + parasola - np. przezroczystego lub gładkiego w jakims mocnym kolorze, ew. z fajnym nadrukiem Rozmiar xs/s/m 1. kardigany (rozne kolory, dlugie i krotkie) + inne sweterki (chętnie jakiś ciepły na zimę) 2. bryczesy/ rurki (chetnie bezowe)/ bojówki 3. bokserki w kazdej ilosci i zwykle gladkie topy lub z ciekawymi nadrukami/perelkami itp 4. kalosze r. 35 lub 36 5. Szpilki r. 35/36 (wkładka ok. 22,7/23cm) - pilnie czarne 7. dres - dół z niebyt szerokimi nogawkami 8. kurtki na jesień z kapturem 9. sztyblety r. 36 ze złotym obcasem 10. kurtkę na wiosnę (skórkę lub inną) dodatki: 1. ozdob do swetra ale i do wlosow - jakies kwiarki, broszki 3. złotej bizuterii (może być też uszkodzona, bo potrzebuje też na przetopienie :p) za delikatna złotą bransoletke oddam wiele! 4. torebki - mieszczace co najmniej a5 (ale chetniej a4) z paskiem przez ramie - nie do reki! raczej klasyczne, nie sportowe poza tym kosmetykow: - dobre odzywki do wlosow suchych/kreconych ogolnie kosmetyki biodermy z serii sensibio ,a najchetniej : - bioderma sensibio H2O - płyn micelarny - bioderma sensibio Forte albo Lepere - bioderma sensibio krem pod oczy - cetaphil do mycia twarzy - kremow do depilacji - choc nie zalezy mi jakos szczegolnie na nich ![]() - plynow micelarnych, z tanszych moze byc perfecta - kremy iwostinu, np na przebarwienia, zaczerwienienia - kremy do cery nadreaktywnej, czerwieniącej się i nawilżające (apteczne) - ogólnie wszystko do cery skłonnej do czerwienienia! Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2013-05-01 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: złotej biżuterii, kaloszy, kurtki na jesień i innych :)
u mnie dużo sweterków, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie sweterki i rurki (ale nie beżowe)
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie strój kąpielowy i kurtka H&M
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.