![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Marzec! River island, cubus, h&m! Niektóre rzeczy za drobiazgi i za koszt wysyłki!ZAPRASZAM Witam wszystkich! Proszę czytać zasady, w dodanych grupach, do każdej z nich są inne zasady!! Stan taki jak na zdjęciach, to jest męskie 38, ale ja nosiłam jako damskie i też fajnie wyglądały. :P Trochę noszone, drobne ślady użytkowania, ale niewielkie!! Kolor to taki szary, ciemno szary ![]() WYMIENIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA: -buty workery, na wiosne z ćwiekami -ramoneska S Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-03-26 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec! River island, cubus, h&m! Niektóre rzeczy za drobiazgi i za koszt wysył
Wymieniam W następnych postach, aż do "wymieniam za drobiazgi" wymienią rzeczy , które są cenne. Większość z nich wymienię tylko i wyłącznie za rzeczy z mojej wish. Proszę mi nie proponować starych i niemodnych ciuchów. MOJA WISH za te rzeczy: -buty - sandałki, workery/jazzówki, baleriny - rm 38 -ramoneska -płaszczyk, krótki na jesień. - nude, czerń, beż -zegarek, biały/złoty -gruba lokówka -aparat, cyfrówka -marynarka - czerwień, nude, paski, pudrowy róż -dobry telefon -spódniczki i sukienki z dłuższym tyłem -fullcapy - męskie i damskie przykłady tego co szukam: Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-03-04 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec! River island, cubus, h&m! Niektóre rzeczy za drobiazgi i za koszt wysył
1. Mgiełka z kieszonką, NOWA H&M rm 34, ale na 36 też będzie dobre, na 38 będzie troszkę opięte. Jak widać guziczek dodatkowy jeszcze jest. Oddam za cos fajnego.
2. Telefon Samsung F330 biały ma ryski na wyświetlaczu i chyba jest z niemiec, ale można wybrać polki język. Simlock na t-moblie, ale ściągnęłam więc śmiga we wszystkich sieciach. - tylko na inny telefon 3. Koszulka z nofear.com, nowa, ale bez metek, na brata okazała się niestety za krótka. rm. XL 4.Idealna na sylwestra czy jakieś inne imprezy. Uwielbiam ją! River Island. Rozmiar sukienki to M. Urwana jest metka, bo strasznie drapała. ;s Kosz sukienki to 160 zl!!! 5.Sukienka, nowa, tylko przymierzona, rm S, pytać o wymiary 6..nowa spodniczka, uniwersalna, amisu nie ma 7.Spódniczka, basic 34, dla mnie to też 36, nowa, ala bombka. Ma pasek więcej można zawiązywać go na kokardkę. 8. Skórzana spódcznika TOP SHOP rm 12 była droga, oddam za coś fajnego! Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-03-04 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1.Pudrowa garsona, rm 40-42
2. Eko skórka, ala płaszczyk, ma pasek, ale można go zdjąć, rm L/M oddam, za jakiś płaszyk/kurtkę - ciemny fiolet!! 3.Spodnie, stan idealny, rm L 4 Nowe spodenki z koronką! Rm 40/42. Nie oddam łatwo!! 5. Rurki Monica, rm M. Nie mają przetarć w kroku, tylko na nogawkach, Mało w nich chodziła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1.Związywana bluzka, rm uniwersalny, nowa
2. Nowa koszulka, prześwituje, cubus, rm duże L 3.Nowy sweterek z bufkami, papaya rm 12 4. Bluzeczka marynarska, siegająca do pępka, no name, nowa rm uniwersalny 5.Mark& Spencer - nowa! - niby męska, ale jest dosyć krótka, ja nosiłam normalnie. 6.Długo koszula, może robic za sukienkę, rm M/l 7,Piękny gorset, niebiesko brązowy, H&M, zmechacony lekko 36 C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1.Platformy, rom to jakies 37/8 wkładka jakieś 25, ale jeszcze sprawdzę.
Mają kilka przetarć, miałam je na sobie z 3 razy. Jutro zrobię dodatkowe, realne zdjęcia. Kosztowały mnie sporo, także nie oddam łatwo, najlepiej za jakiś naszyjnik złoty. 2.Cool Water woman, davidoff - 100 ml procz kilku psiknięć. Kosztowała dużo więc oddam za coś wartościowego. 3.Książka "zdrowie na talerzu" Była bardzo droba i jest nowiusieńka. Jest opisane jak radzić sobie z chorabami, na co wpływają różne produkty i także jest wiele przepisów. W twardej oprawie - za coś świetnego! 4..aje niemal natychmiastowy efekt i poprawia wygląd bez żadnych komplikacji. Poznaj Pomysłowe sposoby na codzienne problemy: słabe paznokcie, przebarwienia, pękanie, białe plamki. Jest też ratunek dla nałogowych obgryzaczy. Autorka – wykwalifikowana kosmetyczka – podaje porady dotyczące pielęgnacji dłoni oraz stóp i wiele, wiele innych rad! Z tej książki nauczysz się, co robić by twoje paznokcie wyglądały pięknie. Kiedy poczujesz się zadowolona z wyglądu własnych rąk, całe twoje życie wyda ci się lepsze. Pielęgnując paznokcie, możemy wiele się nauczyć, ale na razie przyjmijmy do wiadomości trzy rzeczy: nic nie musi być skomplikowane, na wszystko znajdzie się rada, odrobina starań zawsze się opłaci. zygzakowych, można łatwo zmieniać ich szerokość i długość. Zygzak jest najbardziej przydatny w wkańczanych nieobrębionych brzegów, naszywaniu aplikacji ściegiem haftującym, przyszywania guzików itp. zakres regulacji szerokości zygzak do 5mm potrójny zygzak (trójskok) zygzak 3 szwów (czesto nazywany zygzakiem złaożonym) stosowany jest do wykańczania nieobrębionych brzegów szwów. Dzięki temu ściegowi scieg jest gładszy niż przy zwykłym ściegu zygzakowym, używany jest także przy zszywaniu tkanin rozdartych elastyczny ścieg kryty - używany do wykonywania ściegów krytych zarówno na tkaninach dzianych jak i tkanych. Elna jako pierwsza opracowała ścieg elastyczny kryty w 1952 roku ścieg muszelkowy - jest to ładny sposób wykończenia brzegów w damskiej bieliźnie i na tkaninach trykotowych ścieg gumkowy - przyszywa gumkę bezpośrednio do tkaniny, bez konieczności wykonywania tunelu pod gumkę wiązanie szwem - scieg ten stosuje się przy zszywaniu tkenin "brzeg do brzegu" automatyczne obszywanie dziurek - maszyna wykonuje w sposób automatyczny całą dziurkę dopasowujac ją do wielkości guzika włożonego w stopkę -Twoja maszyna zna rozmiar guzika potrójny prosty - mocny wytrzymały ścieg zalecany wtedy, gdy istnieje potrzeba osiągnięcia jednocześnie elastyczności i wytrzymałości, wykorzystaj go do wzmocnienia ściegów w kroku i pachach ubrań lub do plecaków ekstra elastyczny - poleca się do szycia tkanin takich jak stroje pływackie oraz rozciągliwy welur. Daje ona największą elastyczność i wytrzymałośći ściegi ozdobne - stworzone aby dodać jakiś akcent ozdobny i wyraźić swój talent twórczy, np. ornament muszelkowy - ścieg ten używany jest w celu ładnego obszywania brzegów kołnierzy, kieszeni oraz obrusików Wyposażenie : stopka standardowa zygzak stopka do haftowania stopka do wszywania zamków błyskawicznych stopka do wszywania zamków krytych stopka do sciegu krytego stopka do automatycznego obrzucania dziurek zestaw igieł szpulki bębenka (4 szt.) rozcinacz szwów wkrętak, wiekszy i mniejszy pokrowiec na maszynę rozrusznik i kabel zasilający, insturkacja. MOJA MASZYNA NIE JEST NIEBIESKA TYLKO RÓŻOWA. BYŁA UŻYWANA, ALE NIE ZA CZĘSTO, TYLKO BY COŚ PRZYSZYĆ, TAKŻE JEST PRAWIE NOWA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Śliska bluzeczka, bokserka marks&spancer, nowa, rm L, ale można nosić jako oversize
2. Bluzeczka z wieżą Eiffla, będę marudzić, oversize - nie ma 3. Bluzeczka z dwoma panami, byla cholernie droga, rm S, ale to raczej oversize, lekko sprana. 4. Jazzówki z ćwiekami rm 40, długość wkładki 25,5cm, z wymiany, za duże niestety, ćwieki zrobione diy, wypastowane są, sznurowadła trzeba wymienić. WYMIENIĘ TYLKO ZA : jazzór/workery/ sadnadły na płaskiej podeszwie: rm 38, płaszczyk krótki, czarny, beżowy, nude lub za ramoneskę (do niej mogę cos dołożyć. ) NIE MA 5. Nowa krótka katanka, jeansowa denim co!!W rzeczywiśtości guziczki są ciemno brązowe. jest rozciągliwa, rm M oddam tylko i wyłącznie za : balerinki, czarne/karmelowe rm 38/39 NIE MA 5. Męska jeansowa koszula rm L NOWA Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-03-18 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię za drobiazgi Wymieniam tylko za drobiazgi, jeśli rzecz jest ciężka to za 1/2 wysłki (nie będę przepłacać. ![]() Tylko i wyłącznie wymienię te rzeczy za: -tusz do rzęs, czarny -eyeliner, granatowy i czarny -maski do włosów -maski na twarz -zmywacz do paznokci -pierścionki z dużym oczkiem -bransoletki -mgiełki z avonu -szminka nude oraz jasny róż -dwa lakiery czerwone -rajstopy w kropki -rajstopy w serduszka -rajstopy typu pończochy -pończochy czarne, nie muszą być samonośne -koronkowych majteczek, stringów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1.Bluzka George, z kołnierzykiem i kieszonką, lekko zmechacona, na rękawkach na gumki. Rm to jakieś duże M/L
2. Nowy stanik, nieudany prezent, rm 75B 3.Założona raz sukienka, prawie nowa, rm M/l, z tyłu ma gumkę 4. Ołówkowa spódnica, rm L 5. Wełniana spódniczka, zmechacona, Terranova, rm M - mam czarną, biała pokazuję jej wzór |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1.Kurtka biała, L, prawie nowa
2.Szorty, stan taki sobie, rm L 3.Bluzka,janoniebieska, S, bd- 4.nowa bluzka, S, esprit 5.nowa świecąca koszulka, rm L 6. Cropp, thirt, S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. Koszula, rm L. Stan dobry
2. Cieniutki sweterek, odcięt pod biustem, miałam go na sobie raz. rm M/L 3. Revlon L, bluzka w karatę, na rękawach gumkę, stan dobry -, oddam za drobiazf 4. Narzutka ażurkowa, ala nietoperz, rm uniwersalny, ale najlpiej wygląda na M. stan dobry 5. Reseved S, thisrt z puccą, ubrany 2-3 razy 6.Biustonosz, używany, ale w bardzo dobrym stanie. Nie wiem jaki to rm ale podejrzewam, że 75/80 B. 7. Biustonosz nowy, tylko przeynierzony 75/70 C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za
2.Cool Water woman, davidoff - 100 ml procz kilku psiknięć. Kosztowała dużo więc oddam za coś wartościowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1. własnoręcznie zrobiony kołnierzyk
2 Torba, zepsuty zapek, CCC 3. Naszyjnik serduszko, mam go od 2 lat, nie rdzewieje. 4. Naszyjnik z chinką, house, nieużywany 5. Nieużywane kolczyki na ucho firma house. Są w idealnym stanie, także polecam! Najmodniejsze w tym sezonie ! 6. Nowy mineralny podkład avon, uzyty raz, neistety za ciemny dla mnie. POLECAM! 30 ML ODCIEŃ - NATURAL BEIGE 7 Soraya, podkład - matuje i wygładza, kryje niedoskonałości. Jasny beż. Nie ma 1/4 8uder w kulkach, zostało tyle ile na zdjęciu. Kosmetyk ma postać opalizujących kulek (brązowych, złotawych, różowych), które nadają skórze ciepły koloryt. Puder jest wydajny, nakłada się go pędzelkiem, nie należy przesadzać z ilością, gdyż nałożony w nadmiarze nadaje twarzy nienaturalnie ciemny i opalizujący wygląd. Podkreśla kości policzkowe (można nim modelować owal twarzy), delikatnie rozświetla buzię, jest dosyć trwały i nie ściera się zbyt szybko. 9 Staniki, cielisty NOWY, rm 32 D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
. Buty na zimę cieplutki, wymienić trzeba fleki, rm 38/39, niewiellie obratcia na czubkach
2. Mgiełka, bodajże amisu Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-03-01 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za davidoffa?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
1. Założone 2 razy szpileczki karmelowe rozmiar 39. brak wad, prawie nowe, mam jeszcze do nich fleki, oddam tylko za inne buty!
2. ASOS PETITE RM 6 NEONOWY RÓŻ Nowa sukienka nenowy róż, asos petite rm 6 czyli jakieś 36 Ma sciągaczna talii, dwie kieszenie na wysokości bioder , kieszonkę na wyskości biustu i 3 guziczki! + jeden guziczek na metce WYMIENIĘ TYLKO NA: -czarną ramoneskę S -buty z ćwiekami, militarne, jazzówki - 38/39 3. Nowa spódniczka rm L, na większe M też będzie dobra. Zapina się z boku na zamek i jeden guziczek. Ładne się układa. Kolor to jasne brzoskwinia, nude - H&M 4.Sukienka, nowa george w jaskółki, ładne się układa na ciele, jest odcięta w na talii, posiada sznureczek. rm to M/L - jest rozciągliwa Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-03-25 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za bluzke z wieżą aifla
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1362146796 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1362149000 ?
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- niestety nie
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
cos z legginsy z dokladki?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Nowy mineralny podkład avon, uzyty raz, neistety za ciemny dla mnie.
POLECAM! 30 ML ODCIEŃ - NATURAL BEIGE coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
nic kochana nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.