|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kwietniowy Blezikowy Wątek. Zapraszam ;) Rozmiary XS-M.
WĄTEK NIEAKTUALNY !!!!!!!!
Zakładam nowy wątek ponieważ w starym panował straszny bałagan, połowa rzeczy została sprzedana/ wymieniona na innych portalach, nie było już miejsca na dokładki itp. ![]() Na wymianę szukam rzeczy w rozmiarze XS/S obuwia 37 oraz wszelkich dodatków Priorytetem aktualnie są: * rurki, treginsy * krótkie jeansowe spodenki * spódniczki mini z baskinką * spódniczki mini bandażowe na gumie w neonowych kolorach * bandażowe sukienki (mile widziane z baskinką) * miętowy i beżowy żakiet * miętowe rurki * krótka jeansowa katana * bluzeczki oversize na jedno ramie w neonowych kolorach * swetry oversize na jedno ramię * koturny * platformy Zasady tak jak u każdej ![]() 1. Wysyłka tylko listem poleconym ekonomicznym bądź priorytetem. Nie odpowiadam za opóźnienia z winy poczty. Zawsze trzymam potwierdzenie nadania w razie gdyby przesyłka zaginęła. 2. Nie koniecznie w kopercie bombelkowej, ale za to rzeczy dobrze zabezpieczone. 3. Nie odmieniam się dlatego podczas wymiany proszę zadawać jak najwięcej pytań dotyczących danej rzeczy. 4. Mogę wysłać pierwsza do osób, które mają powyżej 10 przekupek, ale nie mają żadnego negatywa, z kolei osoby, które mają 0-2 komentarzy paczki wysyłają do mnie jako pierwsze. 5. Rzeczy mam wystawione również na innych portalach, gdzie mam sporo komentarzy. Co za tym idzie w każdej chwili rzeczy mogą zostać sprzedane, a stąd usunięte. 6. Zawsze dokładnie opisuję stan danej rzeczy. 7. Rzeczy wysyłam dwa razy w tygodniu gdyż nie mam możliwości być codziennie na poczcie. 8. Po transakcji wymieniamy się przekupkami. ZAPRASZAM Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-05-17 o 15:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniowy Blezikowy Wątek. Zapraszam ;) Rozmiary XS-M.
BLUZKI, TOPY ITP.
![]() 1. Fajna bluzeczka tuba na wiązanych ramiączkach. Bluzeczka ma cienkie paseczki biało-niebieskie. Rozmiar z metki XS. W biuście guma. Marka Troll. Stan oceniam na bardzo dobry. 2. Koralowy top. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 3.4.5. Fajna bokserka w prążki z zatrzaskami przy dekolcie. Rozmiar z metki S. Marka House. Stan oceniam na bardzo dobry. 6. Fajny kombinezon w biało-miętowe paseczki. Firma George. Rozmiar z metki 13-14 lat, ale idealny będzie dla osób w rozmiarze XS/S. Stan idealny - nowy z metką. Kombinezon idealnie dopasowuje się do sylwetki dzięki gumkom przy biuście i w pasie. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-04-07 o 16:52 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
SWETERKI
![]() 1.2. Fajny czarny prosty sweterek z dekoltem w serek. Rozmiar z metki M jednak jak dla mnie to XS/S. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia. 3.4. Śliczny każdemu znany sweterek z kokardkami. Rozmiar uniwersalny według mnie to od M-ki wzwyż. Ja noszę rozmiar XS/S i na mnie jest za duży. Stan oceniam na dobry ponieważ sweterek ma ze dwa zaciągnięcia, ale wystarczy przeciągnąć nitkę na drugą stronę i po kłopocie. Ja tego nie robię, bo w sweterku i tak nie chodzę. Sweterek może mieć lekkie zmechacenia co jest nie uniknione przy swetrach. Kolor ciemny łosoś. Sweterek można nosić z kokardkami z przodu lub z tyłu. W obu przypadkach wygląda super. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-04-07 o 16:54 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
SPODENKI, SZORTY, RYBACZKI
![]() 1.2. Fajne nowe spodenki z ciemnego jeansu marki Tally Weijl. Rozmiar z metki XS jednak na S i małe M również będą dobre. Spodenki są nowe z metką. 3. Szare sportowe spodenki Only. Rozmiar z metki S jednak w pasie jest guma więc będą dobre również na M. Stan bardzo dobry. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
SUKIENKI, TUNIKI
![]() 1.2.3. Fajna czarna dłuższa tuniko/sukienka Rozmiar ok. S. Stan oceniam na bardzo dobry z małym minusem za leciutkie zmechacenia. Z tyłu wycięcie i ozdobna kokardka. Na dole rękawków ściągacze co daje efekt lekkich bufek. 4.5.6.7. Śliczna bandażowa sukienka Tally Weijl. Rozmiar XS. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za maleńkie zaciągnięcie na biuście od bransoletki oraz lekkie zmechacenie. Kolor jasny beż z czarnym. Z przodu sukienka zapinana na suwak zakończony ozdobnym serduszkiem. Miseczki lekko usztywniane. Sukienka bardzo elastyczna. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-04-07 o 16:55 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
SPÓDNICZKI
![]() 1.2.3. Nowa z metką chabrowa spódniczka z baskinką Stradivarius. Rozmiar S. Dostałam ją w prezencie, ale mi nie pasuje ![]() Wymienię tylko na: sukienkę bandażową, rurki, treginsy, koturny itp. Będę wybredna !! 4. Śliczna falbaniasta spódniczka w kwiatki. Marka H&M. Rozmiar z metki XS jednak spódniczka ma gumkę, która mocno się naciąga także i na M-kę będzie dobra. Stan bardzo dobry. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
KURTKI, PŁASZCZE, MARYNARKI
![]() 1.2. Świetna ciemno fioletowa eko skórka bolerko firmy Pull&Bear, Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Kolor na zdjęciu wyszedł jakiś jasny w rzeczywistości to ciemny fiolet. 3.4. Śliczny czarny płaszczyk Amisu w rozmiarze S. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za zmechacenia, które wystarczy usunąć maszynką. Jest to kolor czarny i wszystko się na niego "łapie". 5.6. Świetna krótka beżowa katanka ze sztruksu. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to przesada ja noszę rozmiar XS/S i dla mnie mogłaby być ciut większa. Ja zawsze nosiłam ją odpiętą gdyż dziurki z guzików są jakby nie "rozciągnięte" i nie da się jej zapiąć. Przy kieszonkach również były guziczki, ale je odprułam. Stan oceniam na bardzo dobry. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
SPODNIE
![]() 1.2.3. Ciemne treginsy denim. W pasie wiązana guma. Rozmiar z metki M jednak na S również będą dobre. Stan bardzo dobry. Na dole nogawek ściągacze. Wymienię za coś super !! Bedę wybredna ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2013-04-04 o 19:37 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
BIELIZNA
![]() 1. Fajna seksi przezroczysta czerwona koszulka. Haft na górze. Koszulka jest nowa z metką. W komplecie stringi. Rozmiar ok. S/M. 2.3. Śliczny czarno-różowy gorsecik z zaczepami do pończoch. Stan bardzo dobry. Z tyłu zapinany jak biustonosz. Gorsecik jest na mały biust i szczupłą osobę. 4. Nowy łososiowy push-up z żelowymi wkładkami. Rozmiar 75B. 5. Chabrowy strój szorty + top. Można go używać jako strój kąpielowy lub jako strój do ćwiczeń. Rozmiar z metki M jednak sporo się naciąga. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenie w jednym miejscu na szortach. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
TOREBKI
![]() 1.2.3.4. Szara torebka. Można nosić na długim regulowanym pasku lub do ręki. Stan idealny. Miałam ją tylko raz. Kosztowała 119zł. Wymienię za coś mega !! Będę wybredna ![]() 5.6.7.8.9.10. Fajna torebka w odcieniach beżu. Torebkę można nosić do ręki lub na dłuższym pasku. Stan oceniam na bardzo dobry z małym minusem za to, że od spodu jest troszkę przybrudzona. Ja nie próbowałam tego zmyć, bo torebkę mam z wymiany, ale jednak mi nie pasuje. Torebeczka bardzo pakowna. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
TOREBKI C.D.
![]() 1.2.3.4. Bordowa torba Stradivarius XXL. Stan bardzo doby z minusem. Normalne ślady użytkowania. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
BUTY
![]() 1.2.3.4. Fajne czarne balerinki. Rozmiar 38. Stan oceniam na bardzo dobry. 5.6.7.8.9. Fajne szare platformy z kokardkami New Look. Rozmiar 37. Stan oceniam na dobry. Buciki mają przetarte obcasy na dole co nie przeszkadza w ich użytkowaniu. Fleki nie wymagają jak na razie wymiany. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
BUTY C.D.
![]() 1.2.3.4.5. Czarne zamszowe kozaczki na średnim obcasie. Rozmiar 38. Stan oceniam na dobry. Kozaczki mają lekko porysowane obcasy i trzeba w nich wymienić fleczki (będzie to ich pierwsza wymiana). Kozaczki są bardzo wygodne i fajnie prezentują się na nodze. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
DODATKI
![]() 1.2. Fajny grafitowy pasek. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem. Normalne ślady użytkowania. Fajnie się prezentuje i pasuje do wielu zestawów. 3. Fajny ciemno fioletowy pasek z klamrą. Stan oceniam na dobry. Pasuje do wielu zestawów. 4. Nowe z metką pudrowe rękawiczki Primark. 5.Szara apaszka w motyw kwiatowy. 6.Czarna apaszka w motyw kwiatowy. 7. Śliczna apaszka w motyw kwiatowy. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA I OZDOBY DO WŁOSÓW
![]() 1.2. Czarna opaska do włosów z kokardką floral. 3. Dwie śliczne bransoletki na gumce dzięki czemu będą pasować każdemu. Stan bardzo dobry. Można brać osobno. 4.Czarna bransoletka. Stan bardzo dobry. 5.6. Bransoletka w paski. Stan dobry. 7. Komplet kolczyki + zawieszka kryształki. Ani razu nie założony. |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI
![]() 1.2.Pomadka Oriflame Tripe Color Lipstick. Tylko muśnięta w celu spradzenia koloru, który niestety mi nie pasuje. Odcień pomadki to: 24066 Fashionista Pink (trzeci na zdjęciu). |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1365001671
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
A nie znajdziesz nic wiecej ?
Mam w watku w dokładce na samym koncu spódniczkę na gumie a widzę ze poszukujesz w panterkę ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Moge oddac te spodnie i torebkę za spodnie HM Tylko moze miałabys z kosmetyków codziennego użytku cos na wymianę ? Wtedy dołożyłabys mi jakąś drobnostkę . Chce siostrze zrobic prezent a szukała takich spodni ;* |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
coś za 3.4.5. Ażurowy sweterek typu oversize oraz staniczek
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1365001331 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1365000993 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1365002228 ???
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1365002228 ?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
coś za szarą torbę?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1365001465 Zajrzyj do obu wątków
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.