|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię(makijaż): Clinique, I love..., Lancome, Chanel, Gosh, Vichy, Ulta GRATISY!!!
Witam,
jak każda kobieta mam bzika na punkcie kosmetyków! Często kupuję je zbyt spontanicznie i dochodzi do tego, ze niektóre z nich nigdy nie ujrzały światła dziennego. Dlatego postanowilam sprzedać/wymienić część z nich. KOLORÓWKA: -CLINIQUE krem pod oczy All About Eyes (nowy, 5ml) -CLINIQUE cień fioletowy (zużycie 5%) -LANCOME cień beż+szary lekki połysk (zużycie 10%) -CHANEL cienie 46 frissons (zużycie 10%) -I love... błyszczyk, glossy lip balm raspberry&blackberry (zużycie 15%) -ULTA cień sypki, mineral powder eyeshadow graphite blue (raz użyty) -GOSH rozświetlacz sypki, effect powder gold dust (dwa razy użyty) -GOSH pomadka 134 (zużycie 20%) rewelacyjna! -SMASHBOX róż w żelu, o-glow 7ml (zużycie 10%) -MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty) Edytowane przez monikando Czas edycji: 2013-04-08 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wymienię(makijaż): Clinique, I love..., Lancome, Chanel, Gosh, Vichy, Ulta GRAT
![]() -CLINIQUE krem pod oczy All About Eyes (nowy, 5ml) -MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię(makijaż): Clinique, I love..., Lancome, Chanel, Gosh, Vichy, Ulta GRAT
cos u mnie za MAC?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej,coś u mnie za (razem lub osobno):
MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty) CLINIQUE krem pod oczy All About Eyes (nowy, 5ml) odpisz prosze u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
hej cos u mnie za maca?
ew. napisz mi czego szukasz mam duzo gornej polki poza watkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
-MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty) oraz -szampon w kostce LUSH z rozświetlającymi drobinkami NOWY? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-04-05 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen - coś ode mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś w moich wątkach za:
-MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty) ?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za mac?
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
WISH:
-książki -perfumy Versace Cristal Bright -lakiery OPI lub essie -koreańskie kosmetyki -kosmetyki z Biochemii Urody DO WYMIANY: -szampon w kostce LUSH z rozświetlającymi drobinkami NOWY -lip tint LUSH a million kisses, kilka razy użyty -cienie ESPRIT 204 autralian bush, wypróbowane Edytowane przez monikando Czas edycji: 2013-04-05 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Z koreanskich mam maseczke tomatox nowa-mam jeszcze jedna ktora uzywam b.sporadycznie wiec tajest mi zbedna, tint do ust nowy z tonymoly, lakiery opi nigdy nie otwierany jasny roz https://www.google.pl/search?q=Lucky...w=1173&bih=589
ew. hot pink skin79 raz testowany duze opakowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za Maca i Smashbox?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za błyszczyk I love?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
-MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty)
Zernij do mnie. Widzę, że szukasz książek , tylko jakich?
[https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=824736]value[/https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=824736] Edytowane przez Gleameil Czas edycji: 2013-04-06 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
-GOSH rozświetlacz sypki, effect powder gold dust (dwa razy użyty)
-GOSH pomadka 134 (zużycie 20%) rewelacyjna! -SMASHBOX róż w żelu, o-glow 7ml (zużycie 10%) -MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty) Może coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
SMASHBOX róż w żelu, o-glow 7ml
GOSH rozświetlacz sypki, effect powder gold dust (dwa razy użyty) -CLINIQUE krem pod oczy All About Eyes (nowy, 5ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Przyznam, że bardziej zainteresowana jestem pudrem z MAC. Może dobrałabyś sobie coś do mojego Lusha oprócz ramki?
Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-04-06 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za cien lancome i -MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() The Body ShopJapanese cherry blossom Mgiełka do ciałaubytek testowy ze 100 ml The Body Shop Błyszczyk liquid lip color 15 dusky lavender 1 raz użyty The Body Shop Błyszczyk liquid lip color 01 uzytek ok. 15% The Body Shop hi-shine lip treatment 14 ml 10 perfectly pink - nowy The Body Shop Nature's minerals Róż do policzków 01 pink quartz nowy kod XGN01MC The Body Shop Baked bronzer Wypiekany puder brązujący 01 golden bronze testowany The Body Shop Nature's minerals Sypki cień 08 vivid amethyst nowy kod E181JA i mam jeszcze nowe balsamy do ust The Body Shop o różnych smakach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za
-CLINIQUE krem pod oczy All About Eyes (nowy, 5ml) -MAC rozświetlający puder w kamieniu, new vegas mineralize skinfinish Alexander Mqueen 10g (raż użyty) ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- -szampon w kostce LUSH z rozświetlającymi drobinkami NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Czekam na Ragnarok
|
Bardzo podoba mi się ten MAC, ale paletka jest niestety więcej warta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Witaj,
i jak ewenetualnie to widzisz? Jest szansa na wymiankę lush + ramka + coś za tego Maca? Ksiązki mam następujące: - Berryman, Howells, Ockleford - Psychologia moje hobby wyd. GWP - Dorota Szczepańska - Zakazane po legalu - Antonio Skórmeta - Taniec Victorii - Stephen Hawking - Krótka historia czasu - John C Parkin Filozofia fuck it - Sue Townsend The secret fiary od Adrain Mole ages 13 3/4 (po angielsku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.