|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bielizna
nieaktualne
Mam na wymiankę troszkę bielizny. Większosć nowa, tylko przymierzona. Szukam TYLKO kosmetyków, ewentualnie jakiejś biżuterii hand made. Nie interesują mnie ubrania, bardzo proszę mi ich nie proponować. Szukam: - Kryolan anti shine, puder matujący - korektor pod oczy - puder prasowany Isa Dora matujący do lekko opalonej buzi - puder prasowany Oriflame jedwabisty, ciemniejszy kolorek - kiwi Yver Rocher - Forever Living, Aloe Lips (Aloesowy balsam do ust) - Oriflame, Skin Quencher, Lip Balm SPF 10 (Nawilżający balsam do ust) - puste opakowanie po pudrze sypkim w pędzlu!! Najlepiej Oriflame, Art Deco z miękkim pędzelkiem! - jakiś dobry róż - SVR lysanel active -jakiś dobry puder sypki - jakiś dobry kremik apteczny nawilżający -micel biodermy - zapachy- chętnie odlewki itp. Lubie świeże, owocowe zapachy. Zawsze chętnie przygarnę Kate Moss ( tą pierwszą wersje). Zdj.1. Czerwony C&A, rozmar 80B, założony raz, uprany. Czerwony Reserved z marszczeniami, rozmiar 80C, założony kilka razy, uprany. Biały Secret Possession, rozmiar 75C, nowy Biały Secret Possession, rozmiar 80C, założony raz, uprany. Zdj.2. Błękitny Secret Possession, rozmiar 80C, założony raz, uprany. Różowy Secret Possession, rozmiar 80C, nowy Brązowy Secret Possession, rozmiar 80C, nowy Czarny Secret Possession, rozmiar 75D, nowy Zdj.3. Niebieski w białe napisy Secret Possession, rozmiar 80D, założony raz, uprany Różowa koszulka z wbudowanym staniczkiem, rozmiar 38-40, nowa Czarny(85B) i biały ( 80C) H&M z ramiączkami na szyję, nowe Zdj.4 Różowa koszulka, uniwersalna, Secret Possession, będzie dobra na S-M, nowa Sportowy staniczek, rozmiar 80C, 2 sztuki, nowe Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2013-04-14 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bielizna
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1224458423 cos u mnie? za wszystkie :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.