|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj - sweterki, spódniczki, bluzeczki, spodnie - małe rozmiary oddam za bezcen
Cześć!
Moje ciuszki może nie są z najnowszych kolekcji ani w idealnym stanie, ale ja ich nie potrzebuję, a może komuś innemu przydadzą się choćby do ogródka. Zapraszam do przeglądania, ja w zamian nie będę wybredna - chcę się po prostu pozbyć tego, co zalega mi w szafie. W zamian przygarnę: Ciuszki rozm 34 Buty rozm 39 Kosmetyki - bez SLS, balsamy, żele pod prysznic, szampony, płyny do higieny intymnej i inne rzeczy codziennego użytku Rzeczy do domu - ręczniki, miseczki, kubeczki itp Herbaty Biżu Można się targować i zachęcam Was do tego - im więcej naraz wybierzecie, tym będę mniej wybredna. Wszystko wysyłam wyprane, ale nie prasuję. Rzeczy oznaczone na szaro są już wymienione, a na czerwono są w trakcie drogi do właścicielki.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - sweterki, spódniczki, bluzeczki, spodnie - małe rozmiary oddam za bezcen
Sweter czarny Warehouse 8/36
Wymiary: długość 76 cm szer pod pachami 39 Dobry jako oversize, ma dwie dziurki delikatnie zszyte, podczas noszenia nie widać tego, cienki, lekki, rękawki do łokci. Sweterek ombre Vero Moda 36 długość 56 cm szer pod pachami 36 cm Cieniutki, z długimi rękawami, dekolt w łódkę Kardigan rozm 12 długość 86 szerokość pod pachami 39 wymaga golenia Sweterek fioletowy Atmosphere 8/36 Długość 56 cm Szerokośc pod pachami 39 cm Rękaw 64 cm Serduszko ręcznie, ale estetycznie przyszyte, nieco skulkowany, polecam na rozm 34 lub mniejszy Bluzeczka H&M XS dlugość 54 cm szerokość pod pachami 33 cm Rozciąga się, praktycznie nowa Bluzeczka z twarzą Szerokość 36 cm Długość 73 cm W bardzo dobrym stanie Spódniczka ogrodniczka Szerokość(mniej więcej w pasie, gdzie zaczyna się spódniczka) 36 cm długość(samej spódniczki) 30 cm W doskonałym stanie, wysokiej jakości materiał
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2013-05-01 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - sweterki, spódniczki, bluzeczki, spodnie - małe rozmiary oddam za bezcen
Spódniczka
pas 35 cm długość 35 cm W niezłym stanie Spodniczka jeansowa pas 40 cm długośc 26 cm polecam na rozm 36/38 Spódniczka brązowa Only rozm M W paskie 25 cm bez rozciągania, po rozciągnięciu gumki nawet 44 cm długość 40 cm Spodnica w kwiatki George, rozm dziecięcy pas 33 cm(rozciąga się trochę) długość 50 cm Spódnica w kawity H&M rozm 34 Pas 34,5 cm długość 51 cm Kosmetyki: maszynki do golenia z biedronki - nowe odsypka perełek rozświetlających z avony Odsypka różowego cienia MAC(niestety nie znam nazwy odcienia) Odlewka amor amor Lakiery Hean - ciemnoniebieski, nieco rozwarstwiony, ale świeży i działa jak powinien Ebalay - zmienia odcień lakieru pod nim, dodaje blasku( Hean - żółty, musztardowy z drobinkami Fiolet matowy Cien do powiek w musie - ciemny granat Róż Avon true rose, nieco użyty, ale dużo pozostało, odcien trochę jak cegła Błyszczyk Paese namiętnik - używany, zostało ok połowy Olejek pichtowy - użyte może 15 % Cienie quatro Essence - widoczne zużycie, ale nadal sporo pozostało Sensique kredka dwustronna - fiolet i róż Lovely - kredka nowa, w odcieniu gołębim Silikon na aparat ortodontyczny Szczoteczki do czyszczenia przestrzeni pod aparatem/między zębami
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2013-05-01 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Opaska na włosy z kokardą H&M
Kolczyki Spodnie House 26/32 pas 26 cm biodra 46 cm nogawka(od wewn strony) 75 cm Korektor vipera zielona herbata - nowy buty rozm 41 Sukienka troll rozm XS w bardzo dobrym stanie
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2013-05-01 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na zakupy!
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2013-05-01 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1367399921 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1367399921 i niebieski lakier Hean?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1367400070
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Up!
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za buty?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Up!
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odlewka amor amor
Lovely - kredka nowa, w odcieniu gołębim coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może być
![]() a w jakim stanie sa buciki? one sa ocieplane jakoś? chętnie przyjęłabym też dorzucone maszynki do golenia ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok, to ja jestem chętna na wymianę
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.