![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
NIE ZNAM REGULAMINU biżu, kosmetyki, ciuchy (S/M) i inne - zapraszam! :) GRUDZIEŃCześć dziewczyny! Mam do wymiany kilka rzeczy zalegających mi w szafie (głównie dlatego, że zmieniłam rozmiar i te rzeczy są już na mnie za małe). Przepraszam, że ciuszki są wymiętoszone, ale mieszkały w próżniowym worku. Nie chce mi się ich prasować, bo i tak przed wysyłką je upiorę, także mam nadzieję, że mi wybaczycie![]() ![]() Jest też troszkę kosmetyków, biżuteria i książki. Każdą z rzeczy przedstawiam na zdjęciach, w razie czego pytajcie, na wszystkie pytania postaram się odpowiadać jak najszybciej. Zasady jak wszędzie: - wysyłamy w bąblach lub bez bąbli, ale dobrze zabazpieczone, poleconym, żeby w razie czego nie było problemu, ekonomiczny lub prio - to do dogadania - ubrania wysyłam uprane, ale nie prasowane, nie ma sensu, bo i tak wygniotą się w paczce - tego również oczekuję od drugiej strony - staram się być jak najbardziej uczciwa i tego też oczekuję od drugiej strony, dlatego jeśli macie jakieś wątpliwości co do stanu danej rzeczy, chciałybyście zobaczyć więcej zdjęć, to piszcie do mnie - odpisuję u Ciebie, Ty u mnie - odpisz proszę nawet jeśli nic Ci się nie spodoba, to tylko chwilka - na szaro zaznaczam wymienione, a zdjęcia usuwam ZAPRASZAM DO BUSZOWANIA! ![]() Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2012-12-28 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Styczeń - wszystkowątek-> biżu, kosmetyki, ciuchy (S/M) i inne - zapraszam! :)
BUTY
DOKŁADKA - 17 marca 2013 !!! Dokładam śliczne butki na niewysokim obcasie, rozmiar 36, kolor nude (beż), lakierki, wkładka w środku ze skóry naturalnej. Buty dostałam od koleżanki w zamian za coś innego. Była w nich raz na swoim ślubie. Stan widoczny na zdjęciach. Te czarne przybrudzenia być może da się zczyścić, ale nie próbowałam, bo nie mam doświadczenia z czyszczeniem lakierków. Do butków są dołączone fleki na zmianę. Buty są firmy Street-feet. W razie czego piszcie - na wszystkie pytania postaram się odpowiedzieć wyczerpująco. Butki są śliczne i aż mi żal, że to nie mój rozmiar. Balerinki z eko zamszu w kolorze szarym, na malutkiej koturnie (4cm). W środku wyściełane są materiałem w kwiatki. Rozmiar 38 (długość wkładki mierzona przeze mnie: ok. 24,5cm) Kupione były w zwykłym butiku za ok 60zł. Stopień zużycia butów widać na zdjęciach. idzie do Anka4455 Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2013-03-17 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Styczeń - wszystkowątek-> biżu, kosmetyki, ciuchy (S/M) i inne - zapraszam! :)
BUTY
![]() Rozmiar 37 (długość wkładki mierzona przeze mnie: ok. 24,5cm) Kupione były w zwykłym butiku za ok 130zł. Wymieniłam się z koleżanką poza Wizażem ![]() Obcas 8 cm, platforma 1cm. Z zewnątrz zamsz eko, w środku prawdziwa skórka. Nie mam pojęcia jak to się stało, że odbarwiły się obcasy, ale pewnie szewc coś by na to poradził. Założone kilka razy. Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2013-03-13 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Torebka-kuferek - mam ją z wymianki, ale dla mnie jest jednak za mała, dlatego chętnie wymienię na coś większego.
Torebka nie mieści formatu A4, można bez problemu nosić ją na ramieniu i w ręce. Jest wykonana z dość porządnej mięsistej skórki, nie jakaś ceratka. Torebka nie nosi żadnych widocznych śladów użytkowania. Wymiary torebki: szerokość dna: 10cm szerokość na dole: 36cm wysokość bez uszu: 24cm idzie do belleza_ines Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2013-02-05 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
KSIĄŻKI (brak zdjęć)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
BIŻUTERIA I PÓŁFABRYKATY
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2013-05-14 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
DODATKI
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
CIUCHY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
![]() Jedyny mankament to pęknięta podszewka na plecach, co widać na zdjęciu, ale myślę, że zszycie jej nie będzie wielkim problemem, ani nie będzie widoczne w noszeniu. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2013-03-13 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
KOSMETYKI
LAKIERY ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU biżu, kosmetyki, ciuchy (S/M) i inne - zapraszam! :) GRUDZI
Coś u mnie za:
![]() Obcas 8 cm, platforma 1cm. Z zewnątrz zamsz eko, w środku prawdziwa skórka. Nie mam pojęcia jak to się stało, że odbarwiły się obcasy, ale pewnie szewc coś by na to poradził. Założone kilka razy. przekładki, bazy do kolczyków, linki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
![]() Kolor 138 - amarylis. Świetna szminka, piękny nasycony, dobrze napigmentowany kolor - ciemny róż. Niestety szminki są chyba niedla mnie, w każdej o nasyconym kolorze wyglądam jak... Szminka była nakładana palcem, użyta dosłownie 3 razy. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2012-12-30 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
INNE DROBIAZGI
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1356699294 cos u mnie ??
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU biżu, kosmetyki, ciuchy (S/M) i inne - zapraszam! :) GRUDZI
cześć,
chciałaś u mnie czarną koszulę, widzę, że zrobiłaś dokładki. chętnie ją oddam, chciałam już powoli skończyć z wymianami, więc jeśli nadal Cię interesuje to daj znać. w wątku nie widzę za bardzo czegoś dla siebie, ale może masz coś poza wątkiem:jakieś sole do kąpieli, zestawy na prezent, coś dla faceta albo dziecka ok 2 lat? chętnie wezmę też waniliowy olejek, z tego zestawu jeśli Ci się podoba mogę oddać ten leśny czy jaki to jest, ja go nie używałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe i ksiazki
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ok moze być
![]() a mogłabyś dorzucic jeszcze próbki Vichy normaderm, Marion termoochrona, Ziaja kuracja lipidowa, fizjoderm, skóra alergiczna, atopowa, odwodniona ?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widze dla siebie
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
krem tonujący z Ziaji,
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1356700868 i torebka ![]() możliwa jakaś kombinacja za którąś z rzeczy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.