|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
w kwietniu: Hydreane BB La Roche-Posay, Lip Smacker, lakiery Inglot i inne :)
N I E A K T U A L N E
Cześć wszystkim!
![]() *Wymieniałam się tylko raz, więc rozumiem, jeśli nie będziecie miały do mnie pełnego zaufania. Dlatego bez problemu mogę wysłać paczkę jako pierwsza ![]() * Wy piszecie u mnie, ja piszę u Was - jak to ogólnie na wymiankach przyjęte * Nie wysyłam paczek poza granice Polski. Numery 1-5: Względnie wartościowe Numery 6-8: Średnio wartościowe Numery 9-12: Małowartościowe Kosmetyki, które mam na wymianę: 1) WYMIENIONYKrem HYDREANE BB marki LA ROCHE-POSAY, jasny odcień 40 ml. Użyty około 5 razy, więc w opakowaniu ubyło naprawdę niewiele. Oddaję, ponieważ zaprzestałam używania kremów BB, podkładów, fluidów... 2) Cień Couleurs Nature: 22 - brun chataigne YVES ROCHER, 3g. Zaznaczam, że jest po terminie!! Użyty dwa razy. Bez aplikatora. Oddaję, ponieważ kolor nie trafił w mój gust. 3) WYMIENIONY Lakier INGLOT, perłowy turkus, kolor numer 321, 16 ml. Używany, ubytek widoczny na zdjęciu. Oddaję, ponieważ kolor do niczego mi nie pasuje, więc wolę się wymienić, niż miałby zgęstnieć ![]() 4) Lakier INGLOT, czerwony pękacz, numer 212, 16 ml. Używany, ubytek widoczny na zdjęciu. Oddaję z tego samego powodu, co lakier wyżej. 5) Pomadka LIP SMACKER, Coca-Cola Vanilla, 4g. Użyta raz. Wymieniam, bo mam swoje ulubione balsamy i nie używam nic innego. Ważny jeszcze przez rok. 6) Lakier VIP LADY magic visage, kolor typu baby-pink EDITT KOSMETICS, 16 ml. Używany, ubytek widoczny na zdjęciu. Lakier od nowości był minimalnie gęstszy od zwyczajnej konsystencji lakierów, ale naprawdę nie przeszkadza to w malowaniu. Oddaję z tego samego powodu, co lakier wyżej. 7) Lakier pomarańczowy, neonowy. Brak napisów na buteleczce. Na oko 15 ml. Użyty raz - jest naprawdę w prządku, ale mam już lakier w takim kolorze, więc ten nie jest mi potrzebny. 8) Małe, potrójne cienie TCW, brąz + błękit + babypink, MARKWINS INTERNATIONAL. Nieużywane. Dostałam je od kogoś, komu zbywały, ale nie używam takich kolorów. Bez aplikatora. 9) Body Lotion SPF/FPS 30, ANEW, AVON, 150 ml. Używany, zużyte około 60%. Wymieniam, ponieważ dostałam go od znajomej, ale ja muszę używać wyższego filtra... 10) Ozdoby do paznokci: różowe prostokąty, niebieskie elipsy, limonkowe serduszka i zielone kropelki. Ilość widać na zdjęciu. 11) Dezodorant ADIDAS, FRUITY RHYTHM. Używany. Pozostało około 22ml z 75 ml. 12) Próbki: Dr Irena Eris, skoncentrowany krem liftingujący, 1,5 ml. La Roche-Posay, Hydraphase Intense Legere, 2 ml. La Roche-Posay, Hydraphase UV Intense Legere, 2 ml. 4 x Yves Rocher, Pure System, 4 in 1 Stop Blemish Lotion, 1 ml. Yves Rocher, Serum Vegetal, Wrinkles & Radiance, Dazzling Cream, 1 ml. Pharmaceris, Sebomatt-Moistatic, krem intensywnie nawilżający, 1,5 ml. 2 x Pharmaceris, Sebo-Almond Peel, krem peelingujący, I stopień złuszczania, 1,5 ml. Czego szukam: 1. La Roche-Posay, Effaclar K - może być miniaturka, próbki, używany, nowy... 2. Mydełko Alep w każdej ilości 3. Lakiery do paznokci 4. Tusze do rzęs 5. Coś, co zainteresuje mnie u Ciebie ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe Czas edycji: 2013-06-08 o 21:58 Powód: aktualizacja - wymienione kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu: Hydreane BB La Roche-Posay, Lip Smacker, lakiery Inglot i inne :)
Dzięki za szybką odpowiedź
![]() L'Biotica Regenerujący krem do rzęs, balsam do ust Body Basics Papaya, Schwarzkopf Got2b puder. Jeśli jesteś zdecydowana, to napisz proszę PW z adresem i uznamy, że postanowione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w kwietniu: Hydreane BB La Roche-Posay, Lip Smacker, lakiery Inglot i inne :)
Hej cos u mnie za lakiery i ozdoby na paznokcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos za Krem HYDREANE BB marki LA ROCHE-POSAY, jasny odcień 40 ml.
Użyty około 5 razy, więc w opakowaniu ubyło naprawdę niewiele. Oddaję, ponieważ zaprzestałam używania kremów BB, podkładów, fluidów...
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chętnie dołożę te wszystkie bransoletki, które wymieniłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
moze cos za Krem HYDREANE BB marki LA ROCHE-POSAY, jasny odcień 40 ml.
Użyty około 5 razy, więc w opakowaniu ubyło naprawdę niewiele. Oddaję, ponieważ zaprzestałam używania kremów BB, podkładów, fluidów... ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.