|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
♥ Marcove Wymiankove Love ♥ Wiosenne Nowości ♥
WITAJCIE!
jestem w ciąży ![]() chętnie się wymieniam jednak jestem wybredna! nie odmieniam się! Mam mało czasu na wizaż! jestem tutaj średnio raz dziennie! Dlatego proszę o cierpliwość ![]() ps: nie mam czasu na robienie dodatkowych zdjęć. NAJNOWSZA DOKŁADKA 11.4.2013!!! UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE CIUCHY! rzeczy wystawiam też na innych portalach, więc prosze o szybkie decyzje! Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) chętnie się powymieniam na jakieś ciuszki w rozmiarze ok m. rzeczy opiszę ogółowo - o wymiarki prosze pytać ![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt Ciuszki opisuję rzetelnie , nie wciskam zniszczonych ubrań.Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Jeżeli masz mniej niż 5 przekupek lub chociaż jednego negatywa - wysyłasz paczkę pierwsza W innych przypadkach ZAWSZE wysyłamy równocześnie!!! Pozdrawiam i zapraszam ![]() POSZUKUJĘ: + tego co w załącznikach + moge się też wymienić na wyprawkę i jakieś bajery dla niemowlaka jeszcze nie wiem co będę miała ale przypuszczam, że synka więc jesli macie jakies nowe ciuszki - piszcie!![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-11 o 10:38 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ Marcove Wymiankove Love ♥ Wiosenne Nowości ♥
1. karmelowa eko skóra
stan bardzo dobry rozm z metki dzieciecy ale pasuje na XS i S manekin nosi rozm S/M kieszonki, zapinana na zamek ma kaptur ładny kolor w rzeczywistości idealna na wiosnę pachy ok 2x44cm sciagacz ok 2x36cm(rozciaga się) długość ok 55cm dł rekawa od pachy ok 46cm |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
2. NIE MA
3. szpilki typu gladiatorki z ćwiekami kupione w deichmannie za bodajże 119zł stan uzywane bardzo dobry minus -mają kilka obtarc na obcasach widac na zdjeciach dlatego taka cena sa bardzo miekkie i wygodne nie obcierają, są stabilne bardzo modne polecam pasują na stopę o długości 24cm obcas 9,5cm platforma z przodu ok 1,5cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-05 o 11:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
4. butki evie rozm 37
kolor: cos pomiedzy szarym a ciemnym beżem, taki gołębi miałam je na sobie tylko 1 raz na 15 minut!!! cisną mnie, są o jakies pol cm mi za małepłacze brak sladów użytkowania!!! ja mam 24cm stopę i butki pasują, aczkolwiek uciskają a wiec polecam tak na 23,5cm stopę |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
5. nie ma
6. biustonosz szary w urocze gwiazdki uzywany stan bdb nie ma pushup rozm z metki UK 36C EUR 80C Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-11 o 10:39 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
7. NOWA z metką beżowa spódniczka
ozdobiona kokardą super materiał dobra jakościowo z metki rozmiar SM moim zdaniem lepiej leży na xs s elastyczna, na gumce, super krój 8. elastyczna spodniczka jakby dresowa nie mechaci sie kieszonki rozm ok sm sciagacz w pasie stan bdb pas 2x37cm mac ok 2x44cm biodra ok 2x47 ale maja lezec luzno długosc ok39cm 9. jeansowa spodniczka stan idealny pasuje na sm pas 2x36cm max ok 2x55cm długość ok 38cm biodra uniwersalne 10. spodniczka atmosphere kolor koralowy rozm 40 pasuje tez na 38 (ja taki mam i jest dobra) z boku zapinana na zamek piekna ażurowa falbankowa stan uzywana, bdb |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
11. tunika stan bdb rozm pasuje na 36 38
dekolt luzno opada 12. Marynarska tuniki w paski rozm z metki 14 15 ale pasuje na xs s a nawet m manekin nosi sm i pasuje super stan bardzo dobry piekny pasek w talii elastyczna pachy ok 2x50 (luzno leżą) talia 2x26 max ok 2x45cm długosc ok 74cm 13. piekna bluzka ecru elegqancka zwiazywana w tyle z boku zamek rozm 36S marka oasis stan bardzo dobry pachy 2x42cm talia na plasko2x35cm długosc ok 64cm polecam! idealna np pod żakiet!! 14. tunika w kwiatki new look rozm z metki 36S stan bdb pachy2x37cm długosc:77cm |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
15. piekna bluzka przezroczysta kolor czarny
zabot i ozdobne guziki stan bardzo dobry rozmiar s pachy 2x42cm długosc 58cm 16. bluzka z bufkami ORSAY stan bardzo dobry nie ma zmechacen plam czy dziurmruga w czarne kropeczki kolor pudrowy róż bardzo elastyczna rozmiar s ale pasuje tez na M wymiary na plasko pachy 2x40cm długość ok 58cm 17. tunika rozm z metki 40 bedzie pasowac na 38 40 42 bardzo elastyczna ozdobny tył stan bdb pachy 2x41cm długość ok75cm 18. Nowa pastelowa tunika ATMOSPHERE NOWA bez metki ale jeszcze ma haczyk od metki tylko ją przymierzałam ale jakoś nie miałam okazji nigdzie w niej wyjść więc oddaje z metki rozm 40 ale osoba na foto nosi SM i pasuje idealnie jak widac elastyczna kolor pastelowa morelka dekolt łódka tuniczka jest super np do legginsów czy pod marynarkę!!! wymiary na plasko bez rozciągania: pachy ok 2x42cm talia ok 2x32cm długość ok 80cm |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
19. nowa bez metki
bluzka z żabotem H&M czerwono biala w paseczki rozm z metki 34 ale ja nosze 36/38 i jest mi dobra mam identyczną granatową więc tą oddaje ponieważ nigdy nie miałam okazji jej ubrać w pasie gumka ukrywa boczki i wystający brzuszek w zabotach ukryty guzik mozna zapiac lub odpiąć pachy 2x42 pas 2x30 max ok 2x42cm dł ok 64cm 20. boska koronkowa boxerka vero moda rozm z metki s bardzo elastyczna miekka koronka piekne guziczki idealna na lato bardzo sexy i elegancka kolor kremowy pachy 2x36cm max ok 2x46cm dł ok 58cm stan bardzo dobry 21. biala koszulowa tunika gumka pod biustem brak metki z rozmiarem ale manekin nosi sm i jak widać pasujemruga bardzo delikatna i przewiewna stan bdb- minusik za rozdarcie ok 1cm przy kolnierzyku w tyle na szwie a wiec do prostego zszycia oraz kolo guziczka delikatne zabrudzenie-mozliwe ze do sprania, prawie niewidoczne jednak pokazuje na foto |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
22. nude nienoszona
23. fioletowa-sliwkowa torebka z fredzlami Atmosphere do reki i na ramię na długi pasek mozna go odpiac torebka byla uzywana stan bdb- minusik za delikatnie naderwane raczki(te długie) wady pokazalam na foto a tak to wszystko ok prosze pytac w razie czego zapinana na zamek robi super wrazenie polecam 24 . używana saszetka paris kolor srebrny noszona w pasie regulowana na zamek stan bdb - z zewnatrz wszystko ok w srodku pedko jedynie przeszycie przy gorze co widac na foto ale to nie wplywa na uzytkowanie polecam saszetka super wygląda do jeansów25. Wyjątkowa torebka! Używana jeden raz, od czasu zakupu w sumie więcej czasu przeleżała w szafie, nie za bardzo mi pasuje kolorystyczniepłacze jest doskonała! sztywna, ma piekny krój! zapięcie! wymiary ok 20x21cm nie miesci a4 w realu sie tak nie blyszczy |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
22. sukienko/tunika
krój tulipana materiał w deseń marmurkowy idealna do ramoneski z ćwiekami pasuje na s m l jest bardzo elastyczna chetnym podam wymiary stan bardzo dobry sukienkę miałam na sobie ok 3 razy 23. sukienka założona 2 razy kolor różowo czarna taliowana, idealna dla figury klepsydry mruga CUDEŃKOuśmiech 100%polyester rozm z metki 40 ale pasuje tez na 38 dla chetnych wymiary polecam! zapinana na zamek 24. NIE MA 25. czarna sukienka w stylu retro rozkloszowana, trapezowa, nietaliowana półprzezroczysta tzn trzeba pod nią ubrać jakąś haleczkę rozmiar z metki 10 38 pasuje na M i L wymiary pachy 2x46cm długość 87cm szerokosc u dołu 2x55cm stan bardzo dobry pięknie się prezentuje, dekolt zakryty kokardą, którą można dowolnie związywac ![]() 26. czarna obcisla i elastyczna sukienka Mango z cwiekami przy jednym z ramiaczek pasuje na xs s m manekin nosi rozm SM i jak widac pasuje idealnie dopasowuje się do ciała stan bardzo dobry pachy 2x35cm max ok 2x50cm długość ok 85cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-05 o 11:52 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
27.NIE MA podkładów
28. NOWY KREM na noc dla cery +35 nieotwierany, jeszcze zaklejony, świeży. opis: innowacyjny preparat zawierający wyjątkową formułę składników aktywnych zabezpieczających skórę przed przedwczesnym starzeniem. Skuteczność gwarantuje precyzyjnie zaprojektowana receptura, zawierająca aktywator kolagenu. Już po pierwszej aplikacji widoczne są efekty spłycenia i wygładzenia zmarszczek. Stosowany regularnie wraz z kremem na dzień daje efekt pełnego dopasowania do dobowego cyklu skóry. Działanie aktywatora kolagenu: - natychmiastowe spłycenie zmarszczek już po pierwszej aplikacji, - odbudowa i regeneracja kolagenu, - wygładzenie powierzchni skóry, - długotrwałe i głębokie nawilżenie Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-05 o 11:52 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
29. biżuteria
głównie H&M proszę pytać |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
30. jeansowe spodnie rurki skinny
nogawka zwężana rozmiar z metki 27/30 stan uzywane bdb, ze spodniami jest wszystko ok kolor szary, fabryczne przetarcia na nogawkach, przy kieszeniach itp, mało noszone, elastyczne podaje wymiary pas ok 2x37 cm max ok 2x40cm stan z przodu ok 18cm udo pod krokiem 2x26cm max ok 2x30cm nogawka u dołu ok2x14,5 dł nogawki od kroku ok 75cm dł całkowita ok 93cm 31. jeansowe spodnie nogawka raczej prosta proszę sprawdzić po wymiarach rozmiar z metki 29/32 stan uzywane bdb-, minus za urwaną haftkę - trzeba to sobie przyszyć stąd niska cena spodni, poza tym wszystko ok w tyle zamki, kolor niebieski elastyczne podaje wymiary pas ok 2x41 cm max ok 2x42,5 stan z przodu ok 24cm udo pod krokiem 2x27cm max ok 2x30cm nogawka u dołu ok2x16,5 dł nogawki od kroku ok 80/81cm dł całkowita ok 105cm |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
32. NIE MA
33. jeansowe spodenki DIY stan używane kilkukrotnie- bardzo dobry z przetarciami nogawki podwinięte bardzo elastyczny jeans rozm z metki 10S pasują na 36 S może na małe M *pas 2x36cm max ok2x42cm *dł całkowita ok 38cm *stan z przodu ok 22cm *udo pod krokiem ok 2x26cm max ok 2x30cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-05 o 11:53 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
34. białe jeansowe rurki
długość ok 7/8 przed kostkę/w poł łydki - zależy od Twojego zwrostu, sprawdz poniższe wymiarymruga stan idealny rozmiar z metki 38 elastyczny jeans 98,5%cotton 1,5%elastane polecam! ładnie leżą idealne na wiosnę np do pastelowej marynarki itp WYMIARY: pas 2x38cm max ok 2x42cm stan z przodu ok 24cm długosc ok 76cm dł nogawki od kroku ok 50cm udo pod krokiem ok 2x27cm ale sie rozciagną! szerokosc nogawki u dołu ok 2x17cm biodra mierzone pod rozporkiem ok 2x46cm ale sie rozciągną! tak do ok 2x50cm (mniej więcej tyle mi wychodzi rozciągając na płasko) |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
35. AMISU new yorker
tuniko sukienka z dzianiny jak sweterek stan używana bdb rozm z metki s pasuje tez na m jak widac na zdjeciach elastyczna bufki na ramionach za pupe pachy 2x40 (rozciaga sie bardzo!) dł ok 84cm 36.piekna kamizelka new look kolor beżowy z metki 36 elastyczna wełenka stan bardzo dobry polecam pieknie wygląda do np bialej bluzki i jeansow!!! 37. czarna mgielka EVIE przeswitująca w pasie gumka stan idealny zalozona 2 razy przepiekne falbanki z metki 42 pasuje na ok 38 40 42 pachy 2x46 +plisy pas gumka 2x32 max 2x58cm dł ok 67cm 38. wyjatkowa bluzka pastelowy róż +przezroczyste cekiny bufki zdobione cekinami elastyczna rozm z metki 36 pasuje na 34 36 małe 38 stan uzywana batdzo dobry bluzka idealnie wyglada z rureczkami!!!!!!!!!! pachy 2x37cm (rozciaga sie!) dł ok 63cm |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
39 różowa tunika NOWA
rozm ok 38 40 pachy 2x40cm mac ok 2x55cm długość ok 85cm dł rekawa od pachy ok 45cm idealna na wiosnę!!! może służyć jako ciążowa tunika 40 KOSTIUMY KĄPIELOWE 1. NOWE różowe majtki z kolesiem ze słonecznego patrolu w tyle biały napis rozm 14 ale to ok SM 2. kolorowy staniczek wiazany na rozową tasiemkę z metki 38 na 36 tez ok stan bdb 3. czarny prosty staniczek stan idealny rozm 12 pasuje na sml 4. biało czarne majteczki w kwiatki stan idealny rozm 14 ale sa wiazane moim zdaniem to SML 5. koralowy stanik stan idealny EU750 32DD 6. majtki w wisienki biało czerwone miss serfidge stan bdb rozm 36 na 34 tez ok 7. stanik w ptaszki new look rozm 36 8. stanik pudrowy róż z cekinami z metki10 pasuje na SM stan bdb- 9. brązowo białe majteczki idealny stan rozm 40 pasuja tez na 38 10. NOWY brązowy stanik H&M rozm 40 ale pasuje na SM 11. brązowy staniczek z naszytymi koralikami stan bdb rozm 36 na 34 tez ok 12. biało złoty staniczek stan idealny rozm z metki M 13. NOWY zielony staniczek z metkami rozm 14B/C pasuje na 36 38 moze 40 14. zielone majteczki stan idealny rozm 36 15. niebieskie majteczki atmosphere rozm 40 moim zdaniem 36 38 stan bdb- Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-05 o 11:56 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
41 cienki sweterek idealny na wiosne
kolor pastelowy róż delikatny i elastyczny, duży dekolt jak widać pasuje na rozm 36 i 38 ja na zdjęciu nosze 38M używany, stan bardzo dobry pachy 2x44cm długość ok 58cm 42 ramoneska marki MOTO topshop kolor trudno określić - jest to jasny, pastelowy hmm beż, trochę szarawy z paskiem (można nosić bez) zapinany na zamek i napki ukryte od wewnętrznej strony rozmiar z metki 40 ale moze byc dobra tez na 38 jak widac na foto na mnie używana stan bdb-, minusik za bardzo blade przebarwienie na kolnierzu chyba od podkładu nie rzuca sie to w oczy ponieważ jest blade, aparatem nie idzie tego uchwycic, podejrzewam ze do sprania wiecej zabrudzen czy wad nie zauwazylam kurteczka jest z materiału idealna na wiosnę 100% bawełna pachy ok 2x48cm talia ok 2x44cm długość ok 58cm dł rekawa od pachy ok 46cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-05 o 11:59 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
43 marynarka nowa atmosphere 38
44 bluzka z kamieniami 38 stan bdb- minus za plamkę białą w okolicy piersi 45 nowa fuksja rozm 38 M 46 czarna obcisla stan bdb ze zlotymi zdobieniami dla chetnych wymiarki
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-11 o 10:45 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
2. szpilki peep toe kolor karmelowy 16. bluzka z bufkami ORSAY? |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Hej cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1363685608 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1363683111 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1363684510 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1363682905 mam w szafie kilka tunik z czasów ciazy, zamierzam dodac w ciagu najblizszych kilku dni
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za bluzke w groszki i pierścionek kokarda?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() Znajdziesz coś u mnie za ekoskórkę, spodenki DIY?
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1363685839 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1363685319 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1363682416 odp u mnie proszę
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za 2. szpilki peep toe kolor karmelowy 9. jeansowa spodniczka 22. sukienko/tunika
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcove Wymiankove Love Wiosenne Nowości
Gratuluję fasolinki
![]() coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1363686086 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1363682609 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

w tyle biały napis rozm 14 ale to ok SM