![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
W marcu: estee lauder, sleek, makeup revolution, bioderma i inne...
DOKŁADKA:
lokówka Babyliss Pro tytanowa, 25 mm, kupiona kilka lat temu, użycie mogę policzyć na palcach jednej ręki, wygląda jak nowa, z pudełkiem. Buty Nine West brązowe, skórzane (wewnątrz materiał), rozmiar 9M (czyli europejska 40stka) na platformie, bardzo wygodne, kupione kilka lat temu, stan praktycznie idealny, założone góra 3 razy Buty Nine West czarne, skórzane (wewnątrz materiał), rozmiar 9M (czyli europejska 40stka) na platformie, mięciutkie, wygodne, kupione kilka lat temu, założone raz albo dwa razy, Wymienię: 1. Nowy, kupiony w Douglasie róż Estee Lauder Pure Color Blush Wild Sunset Shimmer 17 Zużycie: widoczne na zdjęciach, raz maźnięty na poliki. Za róż zapłaciłam 170zł, więc wymieniam się tylko na kosmetyki o podobnej wartości. 2. Paletka cieni Sleek Storm Zużycie: widoczne na zdjęciach, kilka cieni użytych dwa razy, szpatułka nietknięta, nadal folia na lusterku. 3.Nowy wypiekany róż Makeup Revolution Vivid Baked Blush Loved Me The Best 4. Drewniana szczotka z dzika, wykonana ręcznie, firmy Khaja. Największy model niedostępny w sklepie internetowym. Użyta 3 razy, zapłaciłam za nią 80zł. NIE MA 5. Holika Holika Luminous Silk BB SPF 42 PA +++ w odcieniu 01 NOWY, jaśniutki kolor, bez różowych/żółtych podtonów, bardzo kryjący 6. Bioderma Photoderm AR SPF 50+ tinted cream, otworzyłam w sierpniu, ważny 9 miesięcy czyli do kwietnia, użyty raz 7. Rimmel Wake me up Anti-fatigue foundation 100Ivory, świeży, kupiony wczoraj, tylko przetestowany UWAGA!!! Wizaż mi coś szwankuje i nie mogę załadować zdjęć, będę próbować jeszcze później ![]() Moja wish: Róże /rozświetlacze w brzoskwiniowym odcieniu dające efekt tafli (mokrej twarzy) : np. Lancome Eclat de Corail, kostka Bobbi Brown etc Bardzo jasne podkłady: szczególnie poszukuję Revlon Nearly Naked, Pudry: paese ryżowy, żółte, sypkie, ogólnie można kusić Perfumy: dior pure poison, hypnotic poison, yves saint laurent cinema, hugo boss deep red Pomadki: MAC Heroine, Russian Red, Ruby Woo Świece yankee o mocnych, intensywnych zapachach ogólnie można kusić ![]()
Wymianka Edytowane przez metice Czas edycji: 2015-03-07 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W marcu: estee lauder, sleek, makeup revolution, bioderma i inne...
cos za sleek, róż wypiekany i może rimmela ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za bb holika holika?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam je w butiku w moim mieście, nigdy nie noszone, wykonane są z matowej dobrej jakościowo ekoskóry.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Holika Holika Luminous Silk BB
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za szczotkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos za roz estee lauder?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Cześć, chciałabyś się wymienić punkty 1 i 2 (róż i paletka) za Lancome 24h a Paris?
![]()
wymiana kosmetyków Edytowane przez weronika_n Czas edycji: 2015-03-05 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Coś za szczotkę i Sleek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za szczotkę?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się w Twoim wątku Makeup Revolution Vivid Baked Blush Loved Me The Best - nowy, no ale wodę TJ wymienię tylko na inną wodę YR o podobnej wartości - najlepiej na nówkę 50tkę SEP lub Neroli. No ale jakbyś miała pod ladą inny zapach tej firmy z wód perfumowanych, to też bym wzięła pod uwagę wymiankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
1. Nowy, kupiony w Douglasie róż Estee Lauder Pure Color Blush Wild Sunset Shimmer 17 Zużycie: widoczne na zdjęciach, raz maźnięty na poliki. Za róż zapłaciłam 170zł, więc wymieniam się tylko na kosmetyki o podobnej wartości. 5. Holika Holika Luminous Silk BB SPF 42 PA +++ w odcieniu 01 NOWY, jaśniutki kolor, bez różowych/żółtych podtonów, bardzo kryjący 7. Rimmel Wake me up Anti-fatigue foundation 100Ivory, świeży, kupiony wczoraj, tylko przetestowany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jutro podskoczę przetestować i dam znać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.