![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Czerwiec - Guerlain Pucci d'azur, Chanel Jalousie, Fusion Beauty i Opi
Odpowiadam w waszym wątku tylko, jeśli mnie coś zainteresuje. Nie jestem w stanie śledzić wszystkich wątków.
Za kosmetyki Avon, Oriflame itp dziękuję. Szukam: koraliki Pandory Lutensy- najchętniej próbki gry na Xboxa Bobbi Brown- Long Wear Gel Eyeliner- black błyszczyki i szminki Guerlain i Chanel kryjące lakiery Opi i Essie Olejki i masła do ciała kremy nawilżające- najlepiej naturalne Wymienię: primer Prelude Matte 12 g - taki Zmieszany i raz użyty. Próbki - testery annabelle minerals: Matujący-golden fairest - 3 razy użyty Matujący- beige fairest- cały Kryjący- beige fairest- raz użyty Kryjący- beige fair- cały Róż- honey- cały Najchętniej wszystko naraz wymienię. Minerałów już nie chcę Błyszczyko- tusz Estee Lauder. Zeswatchowany. Guerlain pucci meteorites-1/2 puszki minus zużycie max 5-10%. zdjęcia -nie ma Guerlain 4 seasons. Zużycie ok. 5%. Zdjęcia tutaj. nie ma YSL, Vernis a Levres Rouge Pur Couture, kol.15 - Rose Vinyl. Raz użyty, świeżutki, jest kartonik. Urban Decay naked 2- wraca na wymiankowy. nie ma Zdjęcia oraz stan tutaj Balsam Miss Dior Cherie. Pojemność początkowa 200 ml. Zostało mnie więcej tyle co na zdjęciu zaznaczyłam. revlon colorstay 150 Buff- do cery mieszano/tłustej. zużycie max.5%. pomalowałam się 5 razy Gruba Lokówka BOSCH PHC 2500 - raz użyta. Paleta Urban Decay- Naked 2 Zużycie widoczne na zdjęciach tutaj. Jednak wolę cienie matowe. Wystawiona na innych portalach, więc może zniknąć. nie ma shiseido sun protection liquid foundation sp 40 Zrobiła się za ciemny na jesień. Nie sposób ocenić, ile go zostało, ale używałam go krótko, więc jest tak około 2/3 opakowania.Gąbeczki nie ma, bo ją zużyłam. wymienione puder bananowy Ben Nye- odsypka 10g Lalique, Equus- 100 ml- edit. Pomyliłam flaszki- ta ma 75 ml. Zostało wiec 35-40ml. Kupiony w Douglasie.
Flower by Kenzo Le Parfum- tester 75ml, gdzieś tak 1/3 flaszki. (zdjęcia)nie ma
Edytowane przez damon Czas edycji: 2013-03-27 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwiec - Guerlain Pucci d'azur, Chanel Jalousie, Fusion Beauty i Opi
hej
![]() Guerlain By Emilio Pucci Météorites Perles D'azur- odsypka 1/2 opakowania, nowe i nieużywane. Podzielone proporcjonalnie do kolorów. W zastępczym opakowaniu. tylko na Wish Chanel Jalousie - użycie testowe- jakoś jednak nie potrafię się przekonać do tak wyrazistego koloru. Jest kartonik. Opi- A Roll in the Hauge- Holland- miniaturka, pojemność wyjściowa 3,75 ml- zużycie ok. 10-15%. ?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy znajdziesz coś w moich wątkach za: Guerlain By Emilio Pucci Météorites Perles D'azur ?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za O.P.I. A Roll in the Hauge?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za meteorki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Opi- A Roll in the Hauge- Holland- miniaturka, pojemność wyjściowa 3,75 ml- zużycie ok. 10-15%. Błyszczol Chanel Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za ; Chanel Jalousie?
odpisz prosze w moim watku ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;34784917]Coś u mnie za meteorki?[/QUOTE]
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34785741]Jalousie bym wziela.[/QUOTE] Odpisałam ![]() Cytat:
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej,
coś u mnie za małego OPI'ka? ![]() Opi- A Roll in the Hauge- Holland- miniaturka, pojemność wyjściowa 3,75 ml- zużycie ok. 10-15%.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34798581]Szkoda.[/QUOTE] Ale to nie jest moje ostatnie słowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za dwie miniaturki opi i austin tatious
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Te mi się podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nic
![]()
![]() |
#24 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No niestety nic nie widzę... ale dla pewności: masz 2 błyszczyki i 3 lakiery aktualnie, tak? Bo błyszczyków ja w ogóle nie używam, a lakiery coś mi kolorystycznie nie bardzo
![]() Ale najpierw się niechcący wkliknęłam w Twojego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za spray Toni&Guy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.