|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienię w Lipcu: essence, biosilk, misha, minerały i inne
1. Wibo Gel Like, 9 peaches and cream, kolor wybrany przez blogerke The Oleskaaa, użyty raz 23.06.13 ( i wtedy też otworzony)
2. Catrice , 560 rusty but sexy, otworzony w listopadzie ale nadal świeży, niewielki ubytek 3. Essence, the twilight saga breaking down part 2, 02 alice had a vision, nie pamiętam kiedy otwierałam (pewnie wtedy kiedy była ta limitowanka) jednak nadal świeży, ubytek niewielki 5. Lumiere, Fair Warm Veena Velvet, użyty dla spróbowania koloru, trudno jednoznacznie określić ile pozostało, ale na pewno starczy na 1 raz 6. Lumiere, Fair Warm Flawless Face, jw. 7. Lumiere, Fair Golden Flawless Face, jw. 8. BareFaced Beauty, Serenity, jw. trudno jednoznacznie określić zużycie, jednak tutaj jest go więcej niż w pozostałych przypadkach, na 2-3 użycia (bądź nawet więcej). 11. Olejek pichtowy 5ml (to + nafta= oczyszczający tonik pichtowy) 12. Nafta kosmetyczna A+E, 80 ml Może coś u mnie za te rzeczy/niektóre z nich. Najbardziej zależałoby mi na minerałkach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Kwas jest cały w opakowaniu. Może być po 15ml maski i pianki.
Na pewno zgarnęłabym od Ciebie wszystkie minerałki, może jeszcze lakier Wibo, olejek i naftę. Może tak być? ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Mogę dodać jeszcze odsypkę pudru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.