![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sierpień - Yves Rocher, Guerlain, biochemia, Bourjois
Witam serdecznie w moim nowym wrześniowym wątku!
![]() Mini regulamin: Proszę odpisuj u mnie! Nie śledzę i nie subskrybuję wątków. Mam dość przypominania się! Jak będziesz mnie ignorować, następnym razem ja zignoruję Ciebie. Proszę o uczciwość. Nie odmieniam się. Wysyłam tylko poleconym priorytetemi proszę o to samo. Jeśli masz mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. UWAGA: Wysyłam mniej więcej raz w tygodniu, bo nie mam wszystkich kosmetyków przy sobie i nie mam czasu biegać na pocztę. Dokładka Nie ma Rezerwacja NIE WYMIENIAM KOSMETYKÓW NA UBRANIA!!!! Pozbywam się kosmetyków, więc wymieniam się głównie za WISH: perfumy w każdych ilościach: midnight poison, amor amor, escada taj sunset, narciso rodriguez, cavalli aqua, aqua di gioia, Rihanna wszystkie wersje, Beyonce Heat i Heat Rush, Victoria Beckham seria Yves Rocher Un Matin au Jardin samoopalacze Saint Tropez pędzel do bronzera Mydło Savon Noir YR woda mango i marakuja SKIN79, Snail Nutrition Krem BB ze śluzem ślimaka WYMIENIĘ zapachy - wymieniam tylko na inne zapachy/odlewki 1. Yves Rocher Comme Une Evidence wersja L'Eau - zużycie na zdjęciu (nie wymienię na perfumy typu Avon i Oriflame!) 2. Yves Rocher Ode al'amour Passionnement - ta sama uwaga co powyżej 3. Hugo Boss, Femme, odlewka 5 ml 4. Bi Es Hasta Manana 15 ml edp 5. Mel Merio Attractive Girl edp 6. Yves Rocher Naturelle - zużyta 1/3 brak chwilowo zdjęcia (nie wymienię na perfumy typu Avon i Oriflame!) 7. Biotherm Eau Oceane - 5 atomków po 1,5 ml Próbki fabryczne: Escada Incredible Me Oriflame Rock Angel Oriflame Enigma Oriflame More by Demi Oriflame Ice Oriflame Air Avon Lyrical Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2013-09-16 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher, Guerlain, biochemia, Bourjois
Naturalnie
1. 100% Naturalna glinka zielona - ok. 50 g 2. 100 % Naturalna glinka Ghassoul - ok. 2/3 z 100g 3. Etja, Olej Naturalny z nasion Dzikiej Róży data ważności 04.2013 - wszystko z nim ok 4. Juvit, krople z witaminą C, data ważności - 07.2010 - wszystko z nimi ok 5. ZSK, Kwas Hialuronowy ultraniskocząsteczkowy 1 g 6. ZSK, Organiczny Olej z Pachnotki 30 ml 7. Akcesoria do biochemii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Twarz:
1. Essence, matowy puder brązujący, odcień 02 sunny, oderwane wieczko, poza tym mało używany, jest jeszcze tłoczenie na pudrze 2. Guerlain, Teint Dore, odsypka meteorytów (6 kulek) w innym opakowaniu - będę wybredna, za górną półkę 3. Synchroline, Aknicare, podkład w kompakcie - maskuje niedoskonałości skóry tłustej i trądzikowej jest lusterko i gąbeczka, odcień Dore, jest kartonik, mało używany, będę wybredna, za wish 4. Kobo, bezsilikonowa baza pod makijaż nowa, za wish 5. Bourjois róż - 03 Brun Cuivre, niewielkie zużycie, nie muszę oddawać na życzenie mogę zrobić real foto Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2013-09-21 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Usta
1. Pomadka Rimmel by Kate, odcień 10 Rosetto, sprawdzana na dłoni jak nowa, za wish 2. NYX pomadka do ust, odcień 569 Snow White, użyta kilka razy, ale ma niewielki ubytek, za wish 3. Błyszczyk Manhattan z drobinkami High Shine beż/brąz, pięknie mieni się na ustach, niecała połowa zużyta 4. Oriflame, Odżywczy balsam do ust z czerwonym jabłkiem i owsem, więcej niż połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Lakiery do paznokci
1. Jumpy - czerwień z drobinkami, kilka razy użyta 2. Inglot - makowa czerwień, połowa Włosy Oriflame, HairX, Winter Care Protecting & Anti - Static Mist, Ochronna i antystatyczna mgiełka do włosów na zimę, przeciw elektryzowaniu i puszeniu się włosów – połowa Próbki DOKŁADKA!!! Delia serum do rąk - sporo ponad połowa Catrice lakier z limitowanki Hollywood - Doris' Darling - 2 malowania Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2013-09-16 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oczy
1. Oriflame, paleta cieni Jazz Fusion, zużycie niewielkie, jedynie wieczko wypada z zawiasów 2. Avon, Color Trend, Pretty Eyes Case - Paletka cieni w kremie, Butterfly Frost (chłodny wrzos, miedź, złoto, beż), widoczne zużycie posiada jedynie najjaśniejszy cień 3. Paleta My Secret Lagoon Paradise - tylko testowana - za wish 4. Cień Bell Pawie oczko, niewiele używany, z mieniącymi drobinkami, czerń i biel nr 14 5. Inglot, Integra cienie różowe starł się numerek 6. Oriflame Beauty Kajal Eyeliner - zużyty do połowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tu będą kosmetyczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za kwas hialuronowy i olej z pachnotki? ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za róż bourjois?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: sierpień - Yves Rocher, Guerlain, biochemia, Bourjois
niestety tych rzeczy nie wymienię za róż, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Odpowiadam na zapytanie z mojego wątku, niestety nic.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Yves Rocher Comme Une Evidence wersja L'Eau - zużycie na zdjęciu (nie wymienię na perfumy typu Avon i Oriflame!)
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() 100 % Naturalna glinka Ghassoul - ok. 2/3 z 100g? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Może coś tym razem?
![]() 1. 100% Naturalna glinka zielona - ok. 50 g 2. 100 % Naturalna glinka Ghassoul - ok. 2/3 z 100g 5. ZSK, Kwas Hialuronowy ultraniskocząsteczkowy 1 g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lux Mundi
|
Cześć Kochana
![]() Zachwalałam buską maskę ale z Suphura ![]() Osobiście stosuję na ciało, a nie na twarz - zapycha.
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuje, pozdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
niestety nic.
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.