![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ baviphat, max factor, revlon, rosyjskie serum, jasne podkłady i inne
Zasady:
- przesyłka listem poleconym (priorytet/ekonomiczny to kwestia dogadania się) - pierwsza wysyła ta, która ma mniej przekupek - nie ma rozmyślania się po tym, jak wymienimy adresy - preferuję większe wymianki - szukam perfum (interesują mnie też odlewki), bardzo jasne minerały, filtry do twarzy, szukam żelu do mycia effaclar K i różnych innych rzeczy ![]() - zostaw link do swojej wymiany 1. Revlon Colorstay 110 ivory ciężko mi powiedzieć ile go jest, bo nie widać, MYŚLĘ, że ok.połowa / 3/4 2. Baviphat - cleaning foam kupiłam przypadkiem, raz użyłam 3. Max Factor face finity light ivory 40 ciężko powiedzieć ile zostało, ale MYŚLĘ, że ok.połowy/ 3/4 4. Organic Therapy serum zwężające pory, z kaliny użyłam raz 5. Balea mit urea 5% bodylotion nie używałam 6. Dove balsam do ciała, skóra normalna, "dove jedwabiście odżywiający balsam do ciała z rozświetlającymi drobinkami" nie używałam 7. Gliss Kur Total Repair, ekspresowa odżywka regeneracyjna, widać ile zostało wymieniony 8. Lirene intensywne serum antycellulitowe zostało około 75%, ważne do 2.01.2014 9. Miss Sporty So Matte Perfect Stay 001 Ivory użyłam około 3 razy 10. Pilarix głęboko nawilżający krem mocznikowy została około połowa, ważny do 12.05.2014 11. Green Pharmacy Olejek łopianowy nie używałam Zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez Rinaa Czas edycji: 2013-02-04 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ baviphat, max factor, revlon, rosyjskie serum, jasne podkłady i inne
cos za mf?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ baviphat, max factor, revlon, rosyjskie serum, jasne podkłady i inne
coś za pilarix? odpisz proszę u mnie, jeśli można poprosić tez o jakiegoś linka do tego kremu to super
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 1 i 8?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz coś u mnie za podkłąd revlon i/lub max factor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za któreś : serum Organic Therapy, żel/piankę Baviphat i balsam Balea??
Odpisz u mnie... linki w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej,coś u mnie za Baviphat i Organic therapy?
Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś w moich wątkach, za:
*Dove balsam do ciała, skóra normalna, "dove jedwabiście odżywiający balsam do ciała z rozświetlającymi drobinkami" nie używałam *Green Pharmacy Olejek łopianowy nie używałam ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
. Revlon Colorstay 110 ivory Green Pharmacy Olejek łopianowy Gliss Kur Total Repair,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Serum zwężające pory i olejek łopianowy?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Organic Therapy serum zwężające pory i ewentualnie balsam Balea? Z Twojej wish mam jasne minerały, filtr i mgiełkę The Body Shop. Zapraszam do mnie
![]() Edytowane przez esterie Czas edycji: 2013-01-26 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1. Revlon Colorstay 110 ivory
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
5. Balea mit urea 5% bodylotion nie używałam 3. Max Factor face finity light ivory 40 ciężko powiedzieć ile zostało, ale MYŚLĘ, że ok.połowy/ 3/4 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za 3. Max Factor face finity light ivory 40
ciężko powiedzieć ile zostało, ale MYŚLĘ, że ok.połowy/ 3/4?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
3. Max Factor face finity light ivory 40 ciężko powiedzieć ile zostało, ale MYŚLĘ, że ok.połowy/ 3/4 ?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład max factor ??
poza wątkiem mam calvine klein in2U, Shock, oraz kremy bb skin food wiec moge zrobić odlewki
Edytowane przez Vegetka Czas edycji: 2013-01-26 o 15:41 Powód: literówka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam sklad w googlach
![]() Skład: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Alcohol Denat, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Myreth-3 Myristate, Isopropyl Palmitate, Pentylene Glycol, Cetyl Alcohol, Octyldodecanol, Synthetic Wax, PEG-100 Stearate, CI 17200, CI 15985, CI 77891, Stearyl Alcohol, Mica, Carbomer, Glyceryl Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Methylmethacrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Adenosine, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Fragance. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na serum Organic Therapy. Nie wybierzesz nic za nie? Czego szukasz oprócz rzeczy wymienionych w wątku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za dove balsam i max factor?
linka do wymianki mam w podpisie ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za podkład Facefinity??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej, zastanawiałam się nad kupnem tego serum z organic therapy, dlaczego Tobie nie odpowiada?
Zerknij, może coś znajdziesz za nie i ew. piankę bavipath i balsam balea. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.