![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
//Maj// dużo kolorówki i troche pielęgnacji
Nieaktualne
Witam serdecznie wszystkie wizażanki
![]() Najchętniej wymienię się na: - kosmetyki azjatyckie (jasne bb kremy, próbki, miniaturki, końcówki na wypróbowanie) - kredki Avon Super Shock (złota), Sephora Jumbo Liner (szampańska, szmaragdowa) - kremy do twarzy (nowe lub z małym zużyciem) - farba Londa (perłowy blond lub świetlany blond) Preferuje większe wymiany ![]() Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-06-04 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: //Maj// dużo kolorówki i troche pielęgnacji
1.
Dermedic Normativ oczyszczajacy żel do mycia twarzy, ubytek 1/3 (może nawet mniej) SuperDrug Mud Therapy maseczka z glinką i aloesem, zostało około 1/2 2. Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek, miniaturka 50ml, brak ok. 1/4 3. Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml 4. Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka Anna Lotan, BB krem, beige, miniaturka raz użyta Bioderma Sensibo BB krem SPF30, miniaturka raz użyta Dermedic, Aqua Gold, maseczka nawilżająco - wzmacniająca 5. Pervoe Roshenie, Recepty Babuszki Agafii, delikatny krem - żel do powiek do 35 lat - odlewka około 8ml 6. S.Oliver Selection Women woda toaletowa, pojemność początkowa 30 ml 7. Lacoste Inspiration Pour Femme Zużycie widoczne na zdjęciu. Brak psikadełka. Daje rade psikać naciskając np. pesetą. Można dobrać psikadełko od innych perfum. Mam je z wymiany, pojemność początkowa to chyba 30-ka. Nuty głowy: różowy pieprz, owoc granatu, mirabelka, skórka mandarynki. Nuty serca: gałka muszkatołowa, piwonia, jaśmin, tuberoza. Baza: drewno sandałowe, wanilia, piżmo, irys. 8. Gwen Stefani Harajuku Lovers Lil Angel, tester 100ml, brak kilku psików 9. Adidas Fizzy Energy bez kilku psików 10. Mazidła.com, mocznik, poj. 30g, zużycie niewielkie (patrz foto), data ważności 02.2014 Viviean, Control Therapy Absorbing Mask, maseczka absorbująca tłuszcz do cery tłustej, trądzikowej, mieszanej, pozostało około 1/4 Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-05-28 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.
My Secret, limitowana paletka, Spring 2011, użyta kilka razy 2. IsaDora, 56 coffee blends, jasny cień prawie zużyty, pozostałe maźnięte kilka razy 3. Loreal, paletka dla blondynek, używana, stan jak na foto, wyjęłam całkiem jeden cień, który bardzo lubię, reszta u mnie się marnuje 4. Virtual, Diamond Mono, nr 042, ważność 12.2013 Virtual, Satin Duo nr 060, ważność 12.2013 Clinique, pojedynczy cień, ubytek niewielki, 303 lucky penny Quiz, Fashion Trendy, nowy 5. Essence, cień 3 D, lekko pokruszony, 06 irresistible mermaid kiss Essence pigments, nr 11, ubytek znikomy Essence, quattro, 09 denim 4.0, ubytek niewielki 6. YR, ubytek na zdjeciu 7. Make-up Factory, korektor pod oczy, jasny odcień Maybelline, korektor Instant Age Rewind, medium, ubytek około 1/4 8. Dermacol, Double Effect Make - Up (Dwufazowy podkład do twarzy), ubytek minimalny, sprawdziłam tylko odcień, nr3 Essence, podklad tylko testowany 9. Nivea Beauty. Magic Shimmer, cream eye shadow, 03 pearl flirts, My Secret, granatowy eyeliner, zostało około 1/2 10. Annabelle Minerals, korektor, ubytek minimalny Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-06-01 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.
Eveline colour show, nr 636, ubytek 1/4 Simple Beauty, pekacz, użyty dwa razy Simple Beauty, brokat, użyty 2-3 razy Golden Rose Glamour Classic, użyty raz Essence Allround talent, ubytek na zdjeciu 2. 3. Virtual błyszczyk w tubce, tylko testowany Essence, on top, tylko testowany Yves Rocher, tylko testowany 4. Avon, cien w kredce, złamany róz (tylko testowany) Essence, resztka cielistej kredki, na wypróbowanie Avon glimerstick diamonds sparlkling diamonds Avon glimerstick diamonds twilight sparkle 5. Essence long lasting, 11 go wild Maybelline define - a - line, ebony black, kilka razy uzyta 200 Colection Kohl eyeliner 21 Teal 6. Mon Ami lipliner, brudny róz Essence lipliner 09 nude coral, 7. Jadwiga Saipan Algi Białe, maska gumowa uspokajająca - regenerująca - odżywcza, błyskawiczny lift, do kazdego typu cery łącznie z wrażliwą, zrobie odsypke (połowę z opakowania 250ml) Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-05-10 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O! masz chyba nowy wątek i mi zniknęło co od Ciebie chciałam
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za:
7. Lacoste Inspiration Pour Femme Zużycie widoczne na zdjęciu. Brak psikadełka. Daje rade psikać naciskając np. pesetą. Można dobrać psikadełko od innych perfum. Mam je z wymiany, pojemność początkowa to chyba 30-ka. Nuty głowy: różowy pieprz, owoc granatu, mirabelka, skórka mandarynki. Nuty serca: gałka muszkatołowa, piwonia, jaśmin, tuberoza. Baza: drewno sandałowe, wanilia, piżmo, irys. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Nivea Magic Shimmer lakier Sensique? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za SuperDrug Mud Therapy maseczka z glinką i aloesem
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1367871530 jasną kredkę essence? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Niestety pędzel do korektora poleci (własnie zamknęłam cześć negocjacyjną) do innej Wizażanki. A woda, to ta, która jest na zdjęciu. Niestety nie wiem czy to oryginalny produkt, nie jestem przekonana. Kiedyś dostałam i jedyne co o niej wiem, to to, co jest napisane na buteleczce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
SuperDrug Mud Therapy maseczka z glinką i aloesem
Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka Anna Lotan, BB krem, beige, miniaturka raz użyta Bioderma Sensibo BB krem SPF30, miniaturka raz użyta Dermedic, Aqua Gold, maseczka nawilżająco - wzmacniająca Lacoste Inspiration Pour Femme Adidas Fizzy Energy bez kilku psików I z kolorówki kredki do ust i może coś jeszcze, ale czekam na opisy
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Zaciekawiło mnie parę rzeczy z kolorówki, daj znać kiedy dodasz opisy
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Mocznik przede wszystkim, a poza tym czekam na opisy kolorówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Gwen Stefani Harajuku Lovers Lil Angel
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
tak
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moge Ci oddac i kredke i paletke za:
1. Dermedic Normativ oczyszczajacy żel do mycia twarzy, ubytek 1/3 (może nawet mniej) SuperDrug Mud Therapy maseczka z glinką i aloesem, zostało około 1/2 2. Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek, miniaturka 50ml, brak ok. 1/4 3. Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml 4. Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka Bioderma Sensibo BB krem SPF30, miniaturka raz użyta Dermedic, Aqua Gold, maseczka nawilżająco - wzmacniająca 5. Pervoe Roshenie, Recepty Babuszki Agafii, delikatny krem - żel do powiek do 35 lat - odlewka około 8ml
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to może wyceń swoje kosmetyki, bo nie wiem czy te cztery rzeczy ode mnie to nie bedzie za duzo, to co wybrałam z Twojego wątku to głownie miniaturki odlewki, w sumie z tej maseczki dermedic moge zrezygnować
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ok to książka, kredka i paletka, chciałabym jeszcze ten błyszczyk essence on top
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: 7.
Jadwiga Saipan Algi Białe, maska gumowa uspokajająca - regenerująca - odżywcza, błyskawiczny lift, do kazdego typu cery łącznie z wrażliwą, zrobie odsypke (połowę z opakowania 250ml) ? Są stosunkowo jasne, ale dla mnie jednak nieco za ciemne. Mam jasną cerę (na poziomie 51/52 bourjois healthy mix) i odcinały mi się od szyi. Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2013-05-17 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wiesz co jeszcze dojrzałam Jadwiga Saipan Algi Białe, maska gumowa uspokajająca - regenerująca - odżywcza (miałas to od początku? bo wczesniej tego nie widziałam)
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej co do perfum to czekam na odpowiedź od jednej z dziewczyn ale spodobał mi się dwufazowy dermacol chętnie oddam za niego puder?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście mogą być ciut za ciemne. A za resztę rzeczy pójdzie ta odsypka? Mogę jeszcze poszukać czegoś.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.