![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
maj 2013 - wszystkowątek!
1. W nawiasach podaje (!) termin ważności i ile ZOSTAŁO produktu (jeśli inaczej, to informuję o tym), przykładowo ( 01.2012, 60%)
2. Produkty wysyłamy dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych lub w pudełkach. Dopuszczam zwykłe koperty, jeśli wysyłamy np. próbki minerałów w strunach. 3. Po wystawieniu przekupek - usuwam z wątku, chcę żeby było czytelnie ![]() na zielono - dokładka! na szaro -wymienione! Odlewki perfum( raczej na inne odlewki) : - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Clean, Cotton T-shirt EDP ok 9,5ml - Angel Schlesser Oriental Edition II 4,8ml - Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night 1,5ml - puste atomki 10ml po Givenchy Very Irresistible L'intense i Lanvin Jeanne Couture Biochemia: -mocznik 30g i 20g( 02.2015) -olej z pachnotki ZSK ok 25ml (12.2013) Pielęgnacja: -Nafta kosmetyczna z wyciągiem czarnej rzodkwi ok 70g/120 - 28.07.2013 -Johnson's Baby, Oliwka w żelu Kwiatowa świeżość (90%, brak daty, kupiona w sierpniu 2012) -Cien, Krem do opalania SPF +20 ( ciężko określić, ale połowa jest na pewno, d.w. 06.2014) - Farmona, Dermacos Anti Redness, Krem ochronno-łagodzący SPF 15 50ml(60%, 03.2014) - Elobaza, krem intensywnie natłuszczający 75g ( 75%, 10.2014) -Lacibios Femina, Specjalistyczny płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży, połogu i karmienia piersią próbka 5ml Kolorówka: -Tester L'oreal True match W3 Beige Dore 10ml, nowy -1/3 testera L'oreal Mat Morphose, kolor 200 Beige apricot -pomadka ochronna Isana Pearl & Gloss - użyta raz -błyszczyk Vollare, Extra lip gloss - użyty kilka razy, pięknie pachnie -słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy -szminka AVON UCR, kolor Latte, testowana - ciemniejszy nudziak, sporo fotek w necie -pomadka Celia 2w1 kolor 503, użyta kilka razy Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-08-09 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maj 2013 - wszystkowątek!
Minerały
Meow (sample)
Rozświetlacz Crystalline Cat Morganite Rozświetlacz Crystalline Cat Opal Rozświetlacz Crystalline Cat Tourmaline Korekor Concealer 2-Frisky Korat Korekor Concealer 2-Frisky Abyssinian Lumiere róż Sugarberry 4gm - sample: podkład formuła Cashmere : Medium Golden bronzer Ambrosia Lucy Minerals sampel podkładu Medium Olive Original sampel podkładu Golden Medium bronzer Sunny Bronze, 3g , użyty 2 razy Blusche (sample) cień Taffy cień Magenta Spice Bronzer podkłady: English Toffee Original, Matte Foundation EDM Pearl Mint (malutka odsypka z wymiany) róż Cookie Sheet odsypka, dostałam jako 2/5 biga, użyłam 2 razy Sweetscent transluscent mineral veil - nowy sampel w słoiczku Adorned with Grace Minerals (sample podkładów) Faith 3.5 Faith 4.0 Grace 3.0 Grace 3.5 Biżuteria (patrz zdjęcia ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-08-09 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ubrania & buty
1) Chabrowe szpilki, Deichmann, rozmiar 36, niestety dla mnie za małe, miałam je na sobie może 2razy 2) Sukienka cekinowa z wizerunkiem tygrysa, rozmiar uniwersalny, dopasowuje się do kształtu, założona 3 razy 3) Spódnica w grochy - na gumce, ale na większe niż L raczej nie ma szans 4)Sukienka, Tally Weijl, rozmiar M/38, również miałam ją na sobie może 2 razy, niezniszczona 5)Bluzka nietoperz, ORSAY, rozmiar M - założona raz, brak śladów użytkowania Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-05-03 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Książki:
1) Harry Potter, części 5,7 : Zakon Feniksa i Insygnia Śmierci (mam też część 4, ale muszą ją znaleźć :P ) 2) Meg Cabot, Pamiętnik księżniczki, części: 2, 3, 4, 4 i 1/2, 5, 6, 7, 7 i 1/2, Gwiazdkowy prezent 3) Kornel Makuszyński, Szatan z siódmej klasy 4) Kornel Makuszyński, Panna z mokrą głową 5) Juliusz Verne, 20 000mil podmorskiej żeglugi Książki są w stanie bardzo dobrym, ostatnie 3 nawet nie były czytane - jeśli ktoś jest zainteresowany jakąś pozycją mogę podać szczegółowe dane ![]() Wishlista: - odlewki perfum - tylko nie cytrusowe w stylu Light Blue. Szukam w szczególności: YSL Parisienne A L'Extreme Cacharel Promesse Givenchy Ange ou Demon Le Secret CK One shock - olejek pichtowy ! - nowe chusteczki nawilżane - szampony bez silikonów, do ŁZS, a najchętniej emolium nawilżający - pomadka Rimmel Airy Fairy - pomadki Essence, Catrice, odcienie czerwieni, nude, brzoskwiniowo różowe - pomadka Celia 2w1 511 - pomadka Mollon 21 - zestaw do yerba mate - khadi henna orzechowy brąz - w każdej ilości - avon city rush Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-05-05 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a byłabyś skłonna oddać za nie:
DVR Saturday 1g róż Mauvelous? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Lancome Tresor Midnight Rose 5ml 4)Sukienka, Tally Weijl, rozmiar M/38, również miałam ją na sobie może 2 razy, niezniszczona? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Cos za sukienke tally?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? (zwłaszcza za minerały)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za coś z kolorówki?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
Crystalline Cat Topaz i Opal, glinka marokańska (50g) i cień Blush beige - użyty 3-4 razy (beż)(o ile mogę prosić o swatcha to będę wdzięczna ![]() daj znać, czy jesteś zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
moze coś u mnie za Lancome Tresor Midnight Rose 5ml i Laura Biagiotti Venezia edt - 9,5ml?
mogłabym odlać coś ze swoich flakonów tylko nie mam atomków, albo zrobić odlewke oleju kokosowego chyba, że znajdziesz coś w wątku dla siebie ![]() chodziło mi o zapachy, których nie mam wystawionych w wątku ![]() ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-05-05 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zakrętka idealnie nie przylega, ale na podróż mogę poobklejać dokładnie żeby zabezpieczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
poodpisuję każdemu w weekend, bo chwilowo mam tyle spraw na głowie że nie mogę się w tym ogarnąć, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
większość ogarnęłam, Soph o Tobie też pamiętam, ale już chyba odpiszę w niedzielę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
![]() ok, wymieńmy się, zaraz piszę PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Nic nie znalazłam - chyba że miałabyś coś z mojej wishlisty?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.