![]() |
#1 |
Klientka w krawacie
|
Rossmann cz. XXII
Podziel się z nami skanami najnowszej gazetki promocyjnej, jeśli nie ma jej jeszcze na Rossnecie.
Termin obowiązywania gazetki jest zazwyczaj podany na przedostatniej stronie u dołu gazetki. Majowy Skarb -> http://www.rossnet.pl/skarb/e-wydanie,052014 Skarb jest bezpłatnym miesięcznikiem. Czasami jest wystawiony w miejscu na gazetki promocyjne, czasem jest dodawany do zakupów przy kasie. Gazetka ważna od 17.04 -> http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/...mo17042014.pdf Skrót CND - Cena Na Do widzenia (obniżona cena, zazwyczaj oznaczona zieloną plakietką, pojawia się kiedy wycofują jakiś produkt, zmieniają skład, lub opakowanie). Program Rossnę: Dla osób mających dzieci (prawdziwe lub fikcyjne, bo w tym przypadku też można) Rossmann zaoferował przystąpienie do programu Rossnę!, gdzie za regularne zakupy produktów dla dzieci można uzyskać 3, 4 lub 5% rabatu. Więcej informacji na stronie programu. Promocja "książeczkowa", marzec-sierpień: Akcja obowiązuje w wybranych Rossmannach (tych, nieopodal których znajduje się Hebe ![]() W tym okresie w tych drogeriach można wykorzystać rabaty ze specjalnej "książeczki" (kartki formatu A4). Książeczki wydawane są do końca kwietnia. Aby zrealizować kolejny "poziom", trzeba wykorzystać wcześniejszy (za wyjątkiem marca i kwietnia, tu można było wykorzystać jeden z nich). Wartość rabatów: marzec i kwiecień 20% maj 25% czerwiec 30% lipiec 35% sierpień 40% Zniżka obejmuje pielęgnację twarzy, kolorówkę i zapachy, liczona jest od cen promocyjnych. Regulamin akcji Lista produktów objętych promocją (nie ma się co nią zbytnio sugerować ![]() Zestawienie swatchy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...43&postcount=1
Edytowane przez zoila Czas edycji: 2014-05-16 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
melduje sie
![]()
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jezdem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
za jakieś 30 minut ide do rossa, ciekawe czy coś będzie, najbrdziej zalezy mi na pudrze maybelline affinitone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- W moim rossie babki uzupełniały braki z szuflad
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
byłam dziś o 10 w dwóch rossach i pustki aż miło
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam korektor Eveline i podkład Rimmel Stay Matte dzięki Wam
![]() Pustki aż miło ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam właśnie z rossmanna, czy tylko ja odnosze wrażenie że podnieśli ceny??
Poza tym obsługa w rossie pozostawia wiele do życzenia (bynajmniej u mnie), jak zobaczyłam w jaki sposób kobieta dobiera dziewczynie podkład nie wytrzymałam i musiałam sie wtrącić bo dziewczyna wróciła by z brązową twarzą (zboczenie zawodowe :P ) dziewczyna miała ciemne dłonie a jasną twarz, a ta jej dobierała podkład na ręce! w dodatku obsługa nic nie wiedziała na temat promocji na róże..... brak słów.... kupiłam: róż w kremie- maybelline dream touch korektory- maybelline dream lumi touch i loreal true match podkład- bourjois 123 puder- manhattan clearface ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
a wiesz że nie zwróciłam uwagi?
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Weszłam do jednego rosska zaraz po 9 - cisza, spokój, mogłam sobie wszystko na spokojnie wybierać. Ekspedientki patrzyły na ręce niektórych klientek, by nie otwierały produktów (byłam zdziwiona bo takich "praktyk" u ekspedientek dawno nie widziałam
![]() ![]() Zakupiłam: zwykłego burżujka Healthy mix nr. 53 (30.60 zł) puder z manhattanu softcompact powder (11.69 zł) bibułki matujące wibo (2.89 zł) ![]() chusteczki nawilżające z alterry (2.49 zł) ..chciałam zakupić nowość Rimmela - bazę pod makijaż, ale nie nie.. testowałam go na dłoni i po chwili wyglądała jakbym delikatnie posypała się mąką. ![]() Ale za to zdecydowałam się na silikonową bazę z Wibo, kosztowała jedynie 7.59 zł (testowała któraś z Was? Jak wrażenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ten kod rabatowy to ma postać jakiegoś kodu numerowego czy jak? Ja wchodząc w e-kupony widzę tylko " Nowe eKupony już wkrótce. O Twoich nowych eKuponach poinformujemy e-mailem." To znaczy że ja nie mogę skorzystać ze zniżki czy jak?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Promocja jest dla wszystkich, bez kuponów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie jest to jeden z najlepszych korektorów, a testowałam i te tańsze i droższe i zdecydowanie muszę zawsze mieć go w swojej kosmetyczce. ![]() ![]() ![]()
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-04-22 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
a ja byłam, popatrzyłam i nic nie kupiłam
![]()
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mówiły, że niektore ceny podniesione są o 1-2 zł, ale nie wszystkie. ![]() Akcja jest ogólnodostępna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pudru Celebity używam z przerwami już ponad 2 lata ![]() Mam dla was info: w R w którym byłam tusze były zaklejone taśmą! Oczywiście kulturalne paniusie odrywały taśmy, macały tusze i rzucały w szafę produkty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Makeup challenge winner
|
Jak zwykle powędrowałam do R. po korektor AS 04 (6,59 zł) i puder w kompakcie Eveline (9,94 zł). Cenę Celebrities Beauty cichaczem podnieśli po o 2,5, czyli zapłaciłam prawie tyle samo co na poprzedniej promocji. Tak się zastanawiałam czy nie wziąć zamiast niego Manhattana. Potestowałam najjaśniejsze podkłady i wyszło na to, że zjaśniałam po zimie.
Dla dziewczyn, które pytały się o najjaśniejsze podkłady, opisuję jak utleniają: 1. Bourjois Healthy Mix 51 utlenia się na pomarańczowy, nowa wersja 51 jest chyba ciemniejsza 2. Bourjois BB Cream - utlenia się na jasnopomarańczowy, po utlenieniu jaśniejszy niż B HP 51, tańszy od HM, szkoda że nietrwały 3. L'Oreal True Match W1 i W2 utleniają się na żółto-pomarańczowy, przy czym w W1 pigmentu jest bardzo mało 4. Rimmel Match Perfection - utlenia się na różowo Najjaśniejszy z czwórki jest podkład L'oreal TM W1. Od wszystkich tych podkładów jaśniejszy jest korektor Eveline 04 Light, najbardziej żółty z palety, aczkolwiek dla mnie wciąż za mało..
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-22 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Który to? Ten 4d?
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
W Rossmannie na ul. KEN w Białymstoku po godz. 11 nie było tłumów, szafy w miarę zapełnione.
Ktoś chyba pisał wcześniej o tym olejku nowych z Alterry do twarzy. U mnie nie widziałam go. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja byłam w jednym Rossmannie, weszłam jakoś koło 13:40 to w miarę jeszcze było pusto, po ok. 30 minutach już się robiły tłumy szczególnie przy Bourjois. Ale za to ja wcześniej zdążyłam już sobie sięgnąć po Bourjois Healthy Mix ostatni w kolorze 51 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Eveline Art Scenic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Life is a drink ...
|
o nowy watek :P
ja juz w Rossie bylam i kupilam dwa korektory pod oczy Eveline i Lovely. Nie mam w planach wiecej zakupow w tej turze, poczekam na pomadki.
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.