![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC - szybka wymiana XS,S,M,L ! :)
nieaktualne tworze nowy watek
Rzeczy oznaczone kolorem pomarańczowym oddam z większą łatwością, w większości za drobiazgi, które mi się przydadzą
![]() Najchętniej oczywiście wymieniam się na to czego szukam, dlatego też na dole wkleiłam kilka takich rzeczy ![]() Noszę rozmiar S/M buty 37 (23,5 cm - gdy spodobają mi się jakieś wyjątkowo, albo będzie to wymiana na rzeczy zaznaczone na pomarańczowo to przygarnę też 24 cm) Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC - szybka wymiana XS,S,M,L ! :)
- Założone zaledwie dwa razy bojówki z Housa. Przepraszam, że wymięte ale leżały w szafie bo w nich nie chodzę.
Rozmiar M i na taki będą pasować, kolor khaki - Założone raz eleganckie spodnie firmy Only, Rozmiar 38 i na taki będa pasować. Kolor nie jest głęboki czarny tylko jakby taki bardzo bardzo ciemny granat prawie czarny. - Skinny jeansowe, rozmiar 38, polecam na taki pomiędzy 36 a 38. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Czarna śliczna sukieneczka, dól a'la mgiełka.
Miałam ją na sobie raz podczas studniówki chłopaka. Rozmiar S - Założona kilka razy czerwona sukienka, rozmiar chyba 38, ale myślę że na 40 też będzie ok, bo się rozciąga. - Używana, ale w dobrym stanie czarna szmizjerka Sublevel Z metki rozmiar S, ale małe M się też wciśnie Stan oceniam na bardzo dobry, mogę oczywiście wysłać więcej zdjęć jeśli będzie taka potrzeba - Atmosphere, sukienka w kwiatki, mgiełka, rozmiar M i na taki będzie pasować, ewentualnie S z większym biustem Polecam raczej na wyższe dziewczyny ale co kto lubi - Sukienka chyba z Atmosphere, nie pamiętam bo wyciełam metki, miałam ją raz na sobie jakiś czas temu ale przytyłam i już się w nia nie mieszczę Bardzo niekorzystne zdjęcia ale jeśli cię zainteresuje to zrobię lepsze, ma baskinkę i ramiączko na jedno ramię, będzie pasować na rozmiar S. - Kombinezon atmosphere, rozmiar chyba ze 40 albo 42 nie pamiętam ale na M-ce wygląda ok Sama noszę S/M i prezentuje się dobrze. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Absolutny must have na lato, koszulka z tygrysem, rozmiar S, na M-kę też będzie ok Wymiana na coś czego szukam!
- Koszulka/tunika, duży rozmiar ale polecam na M-kę bądź L-kę. - H&M tunika, S/M/L - Z falbankami, polecam na S/M z małym biustem - Ciemnoszara, amisu? (nie pamiętam kupiłam w New Yorkerze), S/M - Biały oversize, polecam na S/M - Oversize khaki, polecam na S/M - Koszulka do spania, przymierzyłam ją tylko raz, na XS/S - Z falbankami, polecam na S/M z małym biustem - Cropp, będzie ok na XS/S. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- .Bluzeczka na ramiączkach w kropki, rozmiar jakiś dziecięcy ale jest ok na S i M.
- Różowa bez pleców, bodajże House, na S-kę będzie najlepiej - Tunika czarna, za pupę, dobra na S/M. - Koszulka H&M, rozmiar S. - Tunika, trochę dłuższa z przodu, rozmiar M, będzie też na S. - Koszulka Next, rozmiar 16 ale była przerobiona na S/M. - Bluzka rozpinana, będzie dobra na S/M choc na metce jest rozmiar 12. - Bokserka Rozmiar S/M. -Mało używana tunika, będzie dobra na rozmiar 36/38 a może nawet i na 40. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- Ma zniszczone rączki ale myślę, że szewc sobie z nimi poradzi, ja nie mam czasu żeby ją naprawić więc tanio sprzedaję
Podszewka jest trochę zmechacona, ale przecież tego nie widać przy noszeniu Jest bardzo wytrzymała, bo używałam jej długo a zniszczone są tylko te rączki. - Miałam ją ze sobą może ze 3 razy, nie ma śladów użytkowania, podszewka też nie jest zniszczona. - komin, używany ale stan bdb. - Torebka z dużym kwiatkiem, z tego co pamiętam podszewka jest chyba trochę pomazana długopisem, innych wad raczej nie ma, przyjrzę się jej jak ktoś będzie zainetresowany - Panterka chyba z Atmo, ma niebieską podszewkę i małe ślady użytkowania, miała naprawiany długi pasek przy zszyciu, bo się urwał i teraz tam kolor jest trochę jaśniejszy bo szewc nie mógł dobrać, wyślę zdjęcia na życzenie. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- Założyłam go kilka razy, kupiłam specjalnie rozmiar większy ale jednak nie wygląda na mnie korzystnie (
Nie ma śladów użytkowania jest dosyć długi, ja mam 165 cm wzrostu i sięga mi do połowy pupy Zdjęcia trochę prześwietlone. Rozmiar L i na takim będzie najlepiej wyglądał - Szary sweterek z Housa w króliczki Na metce rozmiar XS ale polecam też na S a nawet mniejsze M Nie widać na nim śladów użytkowania. - Bluza używana, jednak nie posiada jakichś widocznych tego śladów.. Była szersza, ale zwężałam ją aby bardziej przylegała do ciała Będzie pasować na rozmiar s i m. - Miałam go kilka razy na sobie ale nie za bardzo mam go do czego nosić dlatego chcę go wymienić Fajnie wygląda przez to, że ma duże guziki Polecam na rozmiar s,m a nawet i na l-kę by chyba był dobry - Sweterek/narzutka złota, na S/M - Używany sweterek oversize z H&M-u, będzie na S-kę. Mi się już znudził więc chętnie wymienię na coś fajnego nie ma - Sweterek w stylu Chanel, trochę go już mam ale bardzo rzadko go nosiłam bo jakoś mi nie pasował, będzie dobry na Mkę i Skę. - Sweterek mam z wymiany ale jakoś nie mam go do czego nosić, chętnie wymienię na coś z poszukiwanych Zdjęcia słabej jakości bo robione telefonem, w rzeczywistości sweterek prezentuje się duużo lepiej Nie jest zniszczony ani zmechacony, będzie dobry na S i M Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-05 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- Świetny czerwony sweterek marki Geroge. Moim zdaniem będzie dobry na rozmiary od S do L, ale mogę podać wymiary
- Sweterek z Mango, zawiązywany na sznureczek, rozmiar M i na taki pasuje, chociaż chyba na Skę też będzie ok. - Różowy sweterek na S/M. - Szary sweter będzie na S/M, dłuższy idealny do legginsów. - Niebieski sweterek, będzie na M-L Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
- Marynarka szara w paski przód jak widać trochę dłuższy, rozmiar S, na M-kę też chyba będzie dobra. Kupiłam jako "tylko przymierzoną" i miałam na sobie raz, nie mój kolor, wymienię chętnie na inną, albo na coś co mi wpadnie w oko
- Kupiłam go na allegro ale jednak nie wygląda na mnie dobrze, nie widać na nim śladów użytkowania gdyż miałam go na sobie raz przy wyjściu do sklepu na drugą stronę ulicy. Jest to rozmiar dziecięcy pasujący na osoby noszące xs/s bądź małe m. - Założony przeze mnie ze 2 razy żakiet z Zary, ma dwie wady, nie wiem od czego zrobiły się jakieś plamy na podszewce, a druga to, kupiłam go, nie zauważając małego popr prucia na plecach, co moja mama zaszyła od razu, czego praktycznie nie widać przy noszeniu. Rozmiar 38, ale myślę że na 36 wygląda lepiej. - Używana ale w stanie idealnym. Rozmiar 38 i na taki będzie dobra, chętnie wymienię na jakąś inną marynarkę, ale nie czarną, bo mam ich już za dużo;D H&M. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- Pimkie, marynarka dresowa, rozmiar 38, ale była bardzo duża i musiała zostać przerobiona przez krawcową do S/M, ma nieobcięty materiał który był zbędny więc po odpruciu(choć nie gwarantuję, że będzie to dobrze wyglądać) będzie pasować na L. nie ma
- dresowy bon prix, polecam na M-kę - Vero Moda, rozmiar 34 ale ja noszę S/M i na mnie pasuje. Podszewka w paski. Bardzo dobrze podkreśla talię. nie ma - .Używany płaszczyk/kurtka, idealny na wiosnę i zimniejsze dni lata. Ja już się w nim nachodziłam, stan idealny, nie ma żadnych wad, fajnie wygląda przewiązany paskiem. Będzie na S-kę i M-kę, mooże na L-kę też wejdzie. Wymiary: Ramiona: 40 Pod pachami: 46 Dł rękawa: 62 Dł całkowita: 64 - Kurteczka w rozmiarze S, na Mkę chyba też będzie ok, ma jedną wadę, rozprutą podszewkę Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-05 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- Mam ją z wymiany ale nie założyłam jej ani razu, jakoś nie miałam gdzie więc postanowiłam ją wystawić po co ma leżeć u mnie nieużywana
Przez poprzednią właścicielkę też chyba wiele razy użyta nie była, nie wiem jaki to rozmiar ani marka bo metki są wycięte ale moim zdaniem najlepiej będzie wyglądać na rozmiarze S. Wymiary: w pasie (nie wiem dokładnie w którym miejscu to zmierzyć, wzięłam na wysokości 3-go guzika) 42 cm na dole szerokość 48 dł całkowita (mierzona z tyłu bez kołnierzyka) 67 nie ma - Koszula w kolorze cappucino, reserved, rozmiar M. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-28 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- PASKI - podaj link i nr danego paska. Pasek nr 4 - nie ma, 0livvka
- szalik w norweskie wzrory. - naszyjnik Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- Biało różowe Nike, rozmiar 37, ZDJĘCIE ZAPOŻYCZONE, realne na życzenie, nie mają zniszczeń, normalne ślady użytkowania.
Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-11 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dokładka: 13.07.2013
- Założona kilka razy w poprzednim sezonie parka, teraz mi się trochę przytyło i już się w nią nie mieszczę, na metce rozmiar S, polecam na XS/S, bo ja noszę S/M i jest trochę za obcisła ![]() - Spodenki, szorty marmurki, rozmiar S, mają jedną wadę pokazaną na zdjęciach. Wymienię na coś fajnego wymienione na innym portalu Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-13 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 19.07.2013 r. - Spodnie są koloru brązowego, rozmiar: 27 guziczki są koloru złotego spodnie bardzo wygodne 98% COTTON 2% SPANDEX - Satynowa chustka w panterkę. Materiał błyszczy, stan bardzo dobry. - szpilki w kolorze czarnym. Na czubku bucika jest ładny kwiat. Rozmiar ich to 37, wysokość obcasa wynosi około 10 cm. Są bardzo wygodne, miałam je założone około 3 razy - kawowe spodnie, marszczone przy kieszeniach, obcisłe przy kostkach. Spodnie materiałowe,rozciągliwe. Z tyłu imitacja kieszeni. Jest to rozmiar 38 - Mam do zaoferowania tregginsy H&M rozmiar 36, ale polecam na 38. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-19 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dokł 4
opisy zaraz wszystko pasuje na s i m mgiełki nie ma Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-02 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dokł 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dokł 6
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1372710433 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1372710387 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1372710320 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1372710475 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1372709904
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1372709713 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1372710180 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Podszewkę jestem w stanie przeżyć tylko ta szerokość jest dla mnie ważna bo mam szczupłe ramiona
![]() A ze sweterkiem wszystko ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ok, mi pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mogę Ci to wszystko oddać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.