|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Elite Model Look 2013Dziewczyny! Z pewnością są wśród Was osoby, które były albo wybierają się na casting do Elite Model Look 2013. Może są również osoby, które brały udział w castingach do poprzednich edycji? A może osoby, które były na innych castingach? Zapraszam do wymiany doświadczeń. Sama wybieram się 25 maja do Gdańska i nie wiem, czego się spodziewać. Ile mogę stać w "kolejce" na casting? Jak dużych tłumów można się spodziewać? Co właściwie dzieje się na castingu? Czy powinnam mieć na sobie strój kąpielowy czy ze sobą? Przecież pod ubraniem będzie się odcinał, a na castingu mamy być w obcisłych ciuchach... Jak widzicie, pytań mam mnóstwo, a odpowiedzi znaleźć nie mogę Zapraszam do rozmowy! |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie gdzie mogę pobrać dokumenty castingowe, które powinny być podpisane przez rodzica ? Wszędzie pisze że na stronie elitemodellook.com ale tam niestety się nie udaje... nwm co zrobić a żaden z rodziców nie może ze mną pojechać na casting ..
![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Elite Model Look 2013
Witam wszystkich
![]() Czy któraś z Was wybiera się na casting we Wrocławiu? I czy któraś z Was może już była na castingu i opowie jak było?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Zapraszam do rozmowy!