|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
W sierpniu oddam w dobre ręce Nowe naturalne kosmetyki :))
Witam
![]() Wysyłam tylko przesyłki autoryzowane i tego oczekuję w zamian. Poza wątkiem mam jeszcze wiele kosmetyków (większość kolorówka, różne półki) także można śmiało pytać i negocjować ![]() Szukam w większości kosmetyków naturalnych i ekologicznych. Wymieniam nowe kosmetyki i chciałabym takie też dostać, chyba, że w wish napisane jest inaczej, bo mogę czasem chcieć odlewki, tyle, że poproszę wtedy o termin ważności produktu ![]() Moja mała wish lista ![]() Kosmetyki Organique w każdej ilości (najlepiej peeling czekoladowy i maska do włosów anti - age) Zapach So Elixir od YR bądź Lancome Hypnose Mydło Aleppo - również w każdej ilości ![]() Olej arganowy, mogą być także odlewki na spróbowanie Olej kokosowy, ze słodkich migdałów oraz jojoba. Glinka zielona Podkłady mineralne Annabelle Minerals Na wymianę mam:
1. Nowy Płyn micelarny 3-herbaty firmy Yves Rocher 2. Nowa farba do włosów Khadi odcień czarny/indygo (w środku były 3 osobno zapakowane saszetki z farbą, zużyłam 1 więc oddam 2 pozostałe, farbę zakupiłam 2 tyg temu także jest nowa ) 3. Miniaturki nowych kosmetyków na rynku marki Colosé : krem nawilżający z awokado na dzień, maska, krem na dzień oraz krem na noc do cery dojrzałej (mam 20 lat i dla mnie rewelacja więc... ![]() 4. Nowy Szampon do włosów BioSilk 50 ml 5. Nowa Odżywka do włosów BioSilk 50 ml 6. Nowy Spray nabłyszczający do włosów Goldwell. 7. Nowe Próbki kremów Synchroline, każdy po 5 ml. 7. Próbki: Nivea, Garnier BB, Loreal Men Expert, Dermika, Carex. 8. Nowe Suplementy diety: BioChrom oraz Detocell. 9. Mogę zrobić odlewkę: maski oraz odżywki regenerującej do włosów suchych i kręconych firmy YR oraz olejku regenerującego. ![]()
blog : www.paulineczkapisze.blogspot.com fanpage : https://www.facebook.com/pages/Pauli...577455?fref=ts Edytowane przez Paulinecka18 Czas edycji: 2013-08-20 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.