![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ z mala_menda - perfumy, kolorówka, pielęgnacja i inne
WĄTEK NIEAKTUALNY
Perfumy: 1. Mariah Carey, M EDP - tester ok. 80/100 ml - na inny zapach 2. Amber Elixir, Oriflame - ok. 34/50 ml - na inny zapach 3. Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml 4. Pomme d'Api Yves Rocher - woda toaletowa o zapachu jabłka - 75 ml -nowa Kolorówka: 5. Golden Rose Powder Blush, róż odcień 10 Peach Glaze - zużycie do 10 % 6. Pomadka Vipera Cream Color nr 28 - użyta ze 2-3 razy 7. Baza do paznokci, Yves Rocher, użyta 2 razy 8. Lakier nabłyszczający, kolor Róż Nude, Yves Rocher, użyty 2 razy 9. Model Co cienie DUO w kolorze BRONZED GODDESS - Maldives & Jamaica - nowe 10. Model Co, Cheek + Lips, kolor Rosy Red, róż do policzków i błyszczyk w jednym, 10 ml, nowy 11. Krem BB, Yves Roche, kolor Jasny, została ponad połowa z 50 ml 12. Baza pod cienie Dax Cashmere, nowa, mogę oddać ok. 5/7 g w zastępczym opakowaniu Pielęgnacja: 10. Maseczka przywracająca świeżość i blask Cure Solutions, Yves Rocher - ok. 40/50 ml 11. Sól morska w sprayu, Toni&Guy, 75 ml, nowa 12. Clarena, Push Up Cream, krem do biustu, 30 ml 13. Mleczko Tendre Jasmin, Yves Rocher, ok. 130/200 ml 14. Mydło organiczne - połówka odkrojona. 15. Charmine Rose kokosowy peeling do ciała, 50 ml, odchylone sreberko, tylko powąchany ![]() 16. Mleczko do ciała Kokos z Malezji, Yves Rocher, 400 ml, nowe 17. Szampon-żel pod prysznic Bambus, Yves Rocher, 200 ml, nowy 18. Podwójna maseczka jednorazowa przywracająca blask 19. Żel do mycia rąk ylang-ylang, Yves Rocher, 200 ml, nowy 20. Żel pod prysznic Cytryna z Meksyku, Yves Rocher, 200 ml, nowy 21. Dermedic , Hydrain3 Hialuro, balsam do skóry bardzo suchej i odwodnionej - ok. 100/200 ml 22. Dezodoran nawilżający, Skin Moisturizing, Dermo Rassoul. 75 ml, nowy Inne: 20. Kosmetyczka glossybox - nieużywana 21. Plaster do depilacji - dorzucę do jakiejkolwiek wymiany ![]() 22. Biżuteria - może komuś się przyda 23. Świeczka - nieużywana, jednak stan oceniam na db+ 24. Buteleczka (szklana) po serum 30 ml, można do niej przelać np. balsam POTRZEBUJĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROSZĘ, BIEŻCIE POD UWAGĘ MOJE ZACHCIEWAJKI, A NUŻ COŚ ZNAJDZIECIE U SIEBIE Z TEJ LISTY ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2013-06-05 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ z mala_menda - perfumy, kolorówka, pielęgnacja i inne
coś u mnie za:
5. Golden Rose Powder Blush, róż odcień 10 Peach Glaze - zużycie do 10 % 8. Lakier nabłyszczający, kolor Róż Nude, Yves Rocher, użyty 2 razy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
11. Sól morska w sprayu, Toni&Guy, 75 ml, nowa 12. Clarena, Push Up Cream, krem do biustu, 30 ml 13. Mleczko Tendre Jasmin, Yves Rocher, ok. 130/200 ml 19. Żel do mycia rąk ylang-ylang, Yves Rocher, 200 ml, nowy
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za 2. Amber Elixir, Oriflame - ok. 34/50 ml - na inny zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
perfumy chcę wymienić na jakieś inne ciekawe górno półkowe
![]() a torebkę i pasek mogę oddać za coś z tego: 4. Pomme d'Api Yves Rocher - woda toaletowa o zapachu jabłka - 75 ml -nowa 10. Maseczka przywracająca świeżość i blask Cure Solutions, Yves Rocher - ok. 40/50 ml 15. Charmine Rose kokosowy peeling do ciała, 50 ml, odchylone sreberko, tylko powąchany ![]() 16. Mleczko do ciała Kokos z Malezji, Yves Rocher, 400 ml, nowe 17. Szampon-żel pod prysznic Bambus, Yves Rocher, 200 ml, nowy 18. Podwójna maseczka jednorazowa przywracająca blask 19. Żel do mycia rąk ylang-ylang, Yves Rocher, 200 ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
15. Charmine Rose kokosowy peeling do ciała, 50 ml, odchylone sreberko, tylko powąchany ![]() 16. Mleczko do ciała Kokos z Malezji, Yves Rocher, 400 ml, nowe 17. Szampon-żel pod prysznic Bambus, Yves Rocher, 200 ml, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic wiecej nie widze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
Mleczko Tendre Jasmin, Yves Rocher, ok. 130/200 ml 14. Mydło organiczne - połówka odkrojona. 15. Charmine Rose kokosowy peeling do ciała, 50 ml, odchylone sreberko, tylko powąchany 16. Mleczko do ciała Kokos z Malezji, Yves Rocher, 400 ml, nowe mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za cienie i spray do włosów tony and guy?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widze z mojej wishlisty
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
baza z dax się u mnie zupełnie nie sprawdziła :/ Także dziękuję
![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
oj to zdecydowanie za mało, pasek to koszt ok 30 zł, a torebka ponad stówkę kosztowała
![]() obydwie rzeczy są w stanie idealnym, pasek założony może raz, a torebka dwa razy. starałam się to jakoś kosztowo wyliczyć i proszę ![]() Pomme d'Api Yves Rocher - woda toaletowa o zapachu jabłka - 75 ml -nowa (wymienne na maseczkę) mydło do rąk, balsam kokosowy i żel pod prysznic bambus ![]() co Ty na to? ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- pasek jest regulowany, posiada dziurki ![]() ![]() a zamiast peelingu może być mleczko kokosowe? bardziej mi się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety ten krem dermonaprawczy nie dla mnie, a pewnie nie bedziesz mieć z Clareny coś do trądziku różowatego?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Może spodoba Ci się coś u mnie?
![]() |
#17 |
BAN stały
|
z listy niestety nic nie mam
![]() ok to niech będzie maseczka, balsam kokosowy, żel pod prysznic z bambusem i ta maseczka podwójna jednorazowa ![]() jeśli wszystko pasuje to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
do cery normalnej i mieszanej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
11. Sól morska w sprayu, Toni&Guy, 75 ml, nowa
12. Clarena, Push Up Cream, krem do biustu, 30 ml 15. Charmine Rose kokosowy peeling do ciała, 50 ml, odchylone sreberko, tylko powąchany ![]() te rzeczy mnie u ciebie zainteresowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
niestety nic :c
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, pozdrawiam!
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
. Mariah Carey, M EDP - tester ok. 80/100 ml - na inny zapach
2. Amber Elixir, Oriflame - ok. 34/50 ml - na inny zapach coś u mnie? Miałam dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.