![]() |
#1 |
BAN stały
|
Maj Naturalna pielęgnacja,minerały,azja tyckie,perfumy
Do wymiany mam kosmetyki naturalne,oraz perfumy:
Natura Siberica -organiczny krem na dzień cera tłusta i mieszana-użyty raz,z kartonikiem Organic Therapy-serum zwęzające pory-zostało co najmniej połowa Apteczka Babuszki Agafii-krem pod oczy po 35 roku-użyty 2-3 razy Yves Rocher Culture Bio-krem na dzień 50 ml.-raz użyty Logona Bio-krem koloryzujący do mieszanej-zostało jakość 3/4 tubki 30 ml. Lawendowa Farma-perfumy twarde różane-raz muśnięte-10 g. Avene Hydrance Optimale UV Riche-ponad połowa miniaturki,z kartonikiem L'biotica krem do rzęs-użyty 2-3 razy Camsakizi pasta cukrowa-prawie cała beczułka Iwostin Lucidin-intensywny krem rozjaśniający przebarwienia-zostało ponad pół tubki 40 ml. Lily Lolo Clementine Blush-pół słoiczka próbkowego Nashi Argan Landoll-olejek -zostało ok.20/100 ml. Podkład Giordani Gold Natural Beige-zostało ok.połowy z 30 ml. BB Diamond Perfect Cover Skin79-użyty 3-5 razy-10 g.(różowy) BB Oriental Plus Line Cover Skin79-zostało pół z 10 g tubki(złoty) Oriental Perfect Cover BB Skin79-zostało pół z 10 g tubki(fioletowy) Kwas salicylowy-odsypię kilka gram kwas migdałowy-odsypię kilka gram glinka czerwona-odsypię puder Jadwiga do tłustej-odsypię Mydło Aleppo 50%-dwa odkrojone kawałki-jeden taki wystarcza mi do mycia twarzy i rąk na 2 tygodnie Annabelle Minerals-rozświetlający Beige Light-słoiczek próbkowy Annabelle Minerals rozświetlający Natural Fair-słoiczek próbkowy Annabell Minerals-rozświetlajacy Golden Medium-słoiczek Annabell Minerals-rozświetlający Natural Medium-słoiczek+próbki Gal-odżywka keratynowa-20 rybek Gal-serum pod oczy-12 rybek Perfumy: Yversee YSL-9/10 ml. Celine pour Femme-6/12 ml. AA Lys Soleia Guerlain-5 ml. Rihanna fleurs-5 ml. So Elixir-10 ml. So Elixir Purple-10 ml. DKNY Pure-5 ml. Lutens So majestate la rose-5 ml. i 2,5 ml. Prada Candy-2,5 ml. Escada Absolutely Me-5 ml. Lady Gaga Femme-2,5 ml. Molekuły 03-1,5 ml. Burberry London-10 ml. Korres-2 ml. Eaudemoiselle-5 ml. Michalsky-5 ml. Armani Prive Cuir Amethyste-flakon ok.12-15/50 ml.(ale sprawdzę podświetlając flaszkę) Kenzo Amour-nowa miniaturka różowa Jean Brosseau ~Fleurs O'mbre Bergamote-10 ml. Escada Moon Sparkle-flakon z korkiem-ok.8/50 ml. Escada Ocean Lounge -flakon z korkiem i kartonikiem-ok.10/30 ml. Bijan Bombokowy-10 ml. Micallef Gardenia-nowa miniaturka Zdjęć nie mogę dodać-brak aparatu ![]() Wszystkie kosmetyki,wody są oryginalne świeże. Ubytki podałam "na oko" ma Waszą korzyść. W zamian poszukuję tylko i wyłącznie: Pielęgnacji Phenome(wybranej)-nawet ze sporym ubytkiem ![]() Pat&Rub(wybrane produkty) Bio2You filtr JMO naturalne dezodoranty:Madara,Dr Hauschka puder jedwabny dr Hauschka pasty Meridol Retin A biała glinka żele,pianki,glinki,pasty do mycia twarzy bez SLS,parabenów,silikonów.. . Savon Noir Midnight Poison Gucci PH-wersja konioakowa Jaisalmer CdG Costume National Scent Intense sandałki dla dziewczynki roz.21/22 sukienka rozkloszowana roz.40 podkolanówki,skarpetki we wzorki majtki,szorty nowe roz.L drapak dla kota-liczę się z droższą wysyłką,więc dorzucę coś spoza watku ![]() pustych buteleczek na kosmetyki z pompką-15,30,50 ml. Edytowane przez nerola Czas edycji: 2013-05-10 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maj Naturalna pielęgnacja,minerały,azja tyckie,perfumy
mam u siebie miniaturke Midnight Poison, a interesuje mnie krem pod oczy Babuszki Agafii i odlewka Lys Solei
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Czyli MP i Zen za krem Babuszki i Lys Solei? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za Lawendową Farmę, Yvresse, i Lutensa? Może jednak coś spoza Twoich wishów?
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() pozdrawiam. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692461 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej!
Coś u mnie za Aleppo 50% (2 kawałki) i Annabell Minerals-rozświetlajacy Golden Medium-słoiczek? Pozdrawiam, Magda
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Perfumy:
Rihanna fleurs-5 ml. Prada Candy-2,5 ml. Escada Absolutely Me-5 ml. Burberry London-10 ml. Eaudemoiselle-5 ml. Kenzo Amour-nowa miniaturka różowa Escada Moon Sparkle-flakon z korkiem-ok.8/50 ml. Escada Ocean Lounge -flakon z korkiem i kartonikiem-ok.10/30 ml. Bijan Bombokowy-10 ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Chciałam się jeszcze tylko podpytać-ile dokładnie jest tego podkładu? Bo przy innych odcieniach jest napisane "słoiczek próbkowy", a przy tym "słoiczek"
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- W takim razie chętnie oddam obie maseczki za podkład mineralny i 2 kawałki Aleppo ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wstwiłam w swoim wątku jedno zdjęcie. Buciki są jak nowe. W zamian chętnie wezmę odlewki. Rok temu przed wakacjami zaopatrzyłaś mnie w kilka cudeniek
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692461 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
COŚ ZA So Elixir-10 ml.
So Elixir Purple-10 ml. I MOŻE COŚ JESZCZE ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Pudełka do bucików niestety już nie mam (chyba były składowane w nim klocki i kredki)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
BB Diamond Perfect Cover Skin79-użyty 3-5 razy-10 g.(różowy) BB Oriental Plus Line Cover Skin79-zostało pół z 10 g tubki(złoty) Oriental Perfect Cover BB Skin79-zostało pół z 10 g tubki(fioletowy) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
sweterek od pachy do pachy ok.54 z tym ,że jest to rozciągliwy materiał długość ok. 60
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
O, super - a ile masz Cristalle? Oddam marynarkę i szampon, tylko musimy zdecydować za co
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
buty są wolne i na wymiankę
![]() ![]() Najfajniej gdybym mogła wybrać za nie coś z perfum bo z innych kosmetyków nic dla siebie nie wiedzę. Tylko muszę niektóre zapachy sprawdzić jutro w perfumerii. Powiedz czy za zapachy dało by rade z wymianką na buty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Napiszesz mi jakie to kremy, maseczki, bardzo chętnie bym wypróbowała. Jeżeli chodzi o zapachy, to średnio sprecyzowane, chętnie takie które mają nutę waniliową w sobie. Chciałabym wypróbować Kenzo Jungle Elephant.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no to super
![]() ![]() a co mogłabyś mi jeszcze oddać ? bo na so elixir x2 jestem chętna ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
tu raczej bym podziękowała, bo nie ukrywam że ostatnio
![]() ![]() ![]() Organic Therapy-serum zwęzające pory-zostało co najmniej połowa Podkład Giordani Gold Natural Beige-zostało ok.połowy z 30 ml. So Elixir-10 ml. So Elixir Purple-10 ml. Burberry London-10 ml. Kenzo Amour-nowa miniaturka różowa Jean Brosseau ~Fleurs O'mbre Bergamote-10 ml. Escada Ocean Lounge -flakon z korkiem i kartonikiem-ok.10/30 ml. Bijan Bombokowy-10 ml. Micallef Gardenia-nowa miniaturka
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
26 cm.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mogłabyś mi napisać jak pojemnościowo te próbki? I te zapachy jakie pojemności? To odlewki, czy też próbki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a mogłoby być 10 ml któregoś z tych wymienionych ?
Jean Brosseau Bijan ? ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- no i zapomniałam który to konkretnie podkład bo pod tą nazwą oriflame zrobiło kilka ? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- całkiem szczerze wolałąbym 10 -Fleurs Ombre no ale nic nie narzucam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A to rozumiem, z tego co widziałam na allegro to po 1 ml. Interesowałyby mnie któreś z tych Hypnotic Poison eau secrete
Vanille Fields Ambre et vanille E.Coudray Addict klasyczny ![]() A ile, to nie wiem ile byś mogła oddać? ![]() Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-05-10 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Czyli to są odlewki, nie oryginalne próbki? A Słonika ile masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A dałoby radę wytargować piątkę Lutensa zamiast 2,5?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam wszystko co chciałaś, oprócz sukienki, bo za sukienkę, chciałabym chociaż jakiś mały flakonik perfum. Co Ty na to? I jeżeli nie pasuje, to co mogłabyś oddać za te rzeczy oprócz sukienki?
A no i czy chcesz wymiary? To jutro pomierzę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ok, niech będzie
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Nie chce tych dwóch ostatnich zapachów o których pisałaś. Chciałabym te miniaturki bb, próbki tych kremów i te odlewki o których pisałaś, czy pasowałoby Ci za: majteczki bezowe, bluzeczka biała haftowana przy dekolcie,
koszula błękitna, koszula w łączkę(kwiatki,róż)? Jeżeli nie, to co mogłabyś oddać z tych rzeczy za te 4 rzeczy u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.