|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
rzeczy do domu, do siłowni, kilku ubrań, kosmetyków i olejów - sierpień
NIEAKTUALNE
W zamian proponuję to co w wątku, chyba, że będzie mi na czymś szczególnie zależało ![]() Obecnie najpilniej rzeczy do kuchni/siłowni - ogólnie wszystkiego co jest potrzebne do urządzenia mieszkania - dywaniki do łazienki, szklanki, sztućce, dvd, wszyyystko ![]() Zawsze jestem zainteresowana złotą biżuterią (może być też uszkodzona) i olejami, hydrolatami z ZSK/ biochemii czy innych naturalnych ![]() Chętnie też przygarnę Yankee Candle oraz wałki/papiloty do włosów poza tym: + gier pasujacych na imprezy (jak np. tabu) + przebrania na impreze, nie do łóżka ![]() + biustonoszy 70a - pilnie bardotki push up beżowej + szczotka do włosów z naturalnym włosiem + parasola - np. przezroczystego lub gładkiego w jakims mocnym kolorze, ew. z fajnym nadrukiem Rozmiar xs/s/m * bryczesy/ rurki zwykłe granatowe/chinosy (chetnie bezowe)/ bojówki * kurtki na jesień z kapturem * sztyblety r. 36 chętnie ze złotym obcasem, kalosze 35/36 *kurtkę na wiosnę (skórkę lub inną, chętnie jakąś z kapturem) *eleganckie mgiełki poza tym kosmetykow: - nowy tusz do rzęs (najlepiej max factor) - kremy do cery nadreaktywnej, czerwieniącej się i nawilżające (apteczne) - ogólnie wszystko do cery skłonnej do czerwienienia! - kremów nawilżających, regenerujących, np cicaplast, żeli pod prysznic, płatków kosmetycznych, szamponów, odżywek (włosy suche), kremy do depilacjii - taka codzienna pielęgnacja ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2013-12-03 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rzeczy do domu, do siłowni, kilku ubrań, kosmetyków i olejów - sierpień
u mnie dywanik do łazienki z ikei
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.