|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
CZERWIEC wymienię kilka kosmetyków z wyższej półki
Wątek nieaktualny, wszystko leci do Kari
![]() Witam mam na wymianę: COLLISTAR ENERGIA + RIGENERAZIONE krem NA NOC 50 ml, nowy tester, nigdy nieużywany CHANEL ULTRA CORRECTION LINE REPAIR SPF 15 krem przeciwzmarszkowy na dzien 50 ml, nowy tester nigdy nieużywany LANCOME HYDRA ZEN NEUROCALM 50 ml krem żel, nowy tester, nigdy nieużywany CLINIQUE SUPERDEFENSE DRY/COMBINATION skin 50 ml nowy tester, zafoliowany szukam przede wszystkim toniku i mleczka najlepiej o pojemności 400 ml z wyższej półki. Pozdrawiam Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2013-06-30 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC wymienię kilka kosmetyków z wyższej półki
Jeśli nie masz na wymianę tregginsów ani sukienki to nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za krem Lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
dziekuje ale nic
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może znjadziesz coś u mnie... zajrzyj tez do ciuszkowego wątku :P mam sporo nowych rzeczy
![]() Odpisz u mnie ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- tej lakierowanej torebki już nie ma... wczoraj poleciała na wymiance, poprostu zapomniałam usunąć fotkę ;/ Ale reszta jak najbardziej jest dostępna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nie wymieniam się za kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za jakis krem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tych nudziakowych szpilek też nie ma...ale one były w r.39... mam takie czarne zamszowe jakby co
![]() Ja byłabym zainteresowana tymi 3 rzeczami...choć nie wiem jak ty je wyceniasz ;/ COLLISTAR ENERGIA + RIGENERAZIONE krem NA NOC 50 ml, nowy tester, nigdy nieużywany LANCOME HYDRA ZEN NEUROCALM 50 ml krem żel, nowy tester, nigdy nieużywan CLINIQUE SUPERDEFENSE DRY/COMBINATION skin 50 ml n ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Ok, ale jak byś zmieniła zdanie to pisz u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- jakby co to zrobiłam małą dokładkę... ciuszkową wszystko też nowe ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- A to bym musiała "zabrać" ci cały wątek... chyba że jakoś inaczej wyceniasz Chanela:P I mam nadzieje że doczytałaś ze w Flavi ciężko chodzi zamek i czasem się rozjeżdza - akurat te torebka była użwana przezemnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś w moich wątkach za:
COLLISTAR ENERGIA + RIGENERAZIONE krem NA NOC 50 ml, nowy tester, nigdy nieużywany? ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tu mam taką beżową nie wiem czy widziałaś - też nowa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=15
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- A i właściwie moge ci oddać obie torebki... i flavię i tę bezową, jabyś chciała... Tak jak napisałam flavia nosi ślady użytkowania...ale jeszcze długo posłuzy, bo żadnych dziur czy uszkodzen wielkich nie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tak brązowe... bezowe miałam jakiś czas temu...doś dawno nawet i już poleciały,
Ale jak chcesz to takie jak nudziaki (wcześnejsze co ci się podobaly) mam właśnie beżowe zamszowe r.40 ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Ok, to biorę wszystkie kremiki... a oddaje tobie: 2 torebki (flavia + beżowa) 2 spódniczki czarna + ruda&skóra brązowe peep toe 2 x chinosy czarne + szare mgiałka atmo czarna sneakersy beżowe 40 szpilki beżowe 40 zamszowe i sweterek z koronką czarny Zgadza się czy coś ominełam?? ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Tak masz rację - właśnie przeglądając linki się zorientowałam ![]() Czyli do powyższego marynarka atmo + leginsy z zamkami. To zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.