|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachy, głównie odlewki :)
NIEAKTUALNY
WISH: Szukam: dobrych jakościowo zapachów drzewnych, przyprawowych, ambrowych, waniliowych, gourmand, migdały, sosna, las - w tym stylu. Nie przepadam za kwiatowcami, płaskimi ulepami, szyprami, aldehydami. Bardzo chętnie coś z niszy. Zwłaszcza: Ambre 114 HdP, Vanille Notte, Vanille Absolu, Kapsule Woody, Vanille Orient, Zirh Ikon, Hypnotic Poison Eau Sensuelle, Spiritueuse Doube Vanille. wymienię: Flakon: Slava Saitsev Maroussia 10/30 ml Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent 2010 ok 10/100ml Yves Rocher So Elixir YR EDT (30ml folia) Yves Rocher owoce leśne 20ml (bez psika testowego) Yvest Rocher Moment de Bonheur YR (30ml folia) L de Lolita Lempicka ok 50/80ml Christina Aguilera By Night 15ml (bez kilku psików) miniatury: Salvador Dali EDP 8e jour YR - wg Fragrantici przypomina OI ![]() YR owoce leśne 20ml (nowe bez psika) Większe odlewki: Ginestet Sauvignonne 10ml Ginestet Botrytis 5ml White Musk Monotheme 5ml Comme des Garcons Klej 2ml Comme des Garcons Harissa 3ml (za coś specjalnego) Serge Lutens Rousse 4ml Annick Goutal, Nuit Etoilee 5ml Serge Lutens La Fille De Berlin 4ml Shalimar Parfum Initial L'eau 4ml Canaica Galimard 10ml Kenzo Parfum D'Ete 9,5 ml Cinema 4ml Bijan Bombkowy 5ml Calvin Klein Secret Obsession 10ml Dali Eau De Dali miniatura 5ml YSL Opium 10ml (nie wiem czy EDT czy EDP, bo z wymianki) 8eJour Yves Rocher miniatura unikat 7ml L'erbolario Maherees 7ml Kenzo Parfum d'Ete 10ml Bill Blass Couture3 10ml z własnych flach: Neonatura Cocoon Vanille Noire YR L de Lolita Lempicka Szulc He Wood Dsquared^2 Shalimar EDP Bronze Goddess (tylko za coś wyjątkowego i do 5ml) Mniejsze odlweki i próbki: (mam dużo różnych, w razie czego pytać ![]() Lancome la vie est belle (f) La Petite Robe Noire (f) Daim Blond 1ml Andrea Maack Craft 0,2 ml Roberto Cavalli 1,2ml Angel Sunessence 1.2ml Dior Mitzah 2ml A*Man Pure Cuir 1,2ml Nuit de Cellophane 1ml Bois de Paradis 0,8 ml Celine Dion Signaure cała próbka f Laboratorio Olfattivo Alkemi 2ml Rasasi Amber Oud 0,8ml Elixir des Merveilles 1ml Gres Greta Garbo Mythos 1,2 ml Diptyque Eau Duelle 1,3ml, 2,2 ml Belle de Minuit 1,8ml Chene Violette Mad et Len 1ml Lubin Idole 0,8ml LL eau de desir 1,8ml Jardin poete eau d'italie 0,4ml Micallef Ambre Notte 0,9ml Bois de Gaiac et Poivre 0,8ml Mechant Loup 1ml LM Parfums Ambre Mascadin 0,8ml CdG Hinoki 0,8ml; E. Lauder Cinnabar 1,3ml Un Bois Vanille 3ml w 2 atomkach Alien 3ml Alien EA 2,5ml Histories de Parfum Tuberose 2 1ml Histories de parfum 1889 Moulin Rouge 0,9 ml Drama Nuui 0,5 ml Spirit of Africa 1ml Elixir des Marvilles 1,2 ml
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-07-01 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapachy, głównie odlewki :)
pisałaś do mnie w sprawie moich próbek, spodobały mi się te zapachy, szczególnie pierwsze trzy. może dobierzesz coś ode mnie? pozdrawiam, daj znać u mnie.
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Shalimar Parfum Initial L'eau 5ml
Balanciaga L'essence 5ml, Daim Blond?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może u mnie Mariah Carey, M EDP - tester ok. 85/100 ml
za Hypnotic Poison? podaje nuty zapachowe ![]() nuta głowy: akcent wodny, akcent wiatru morskiego, marshmallow nuta serca: kwiat tiary, płatki gardenii nuta bazy: burszty, akcenty drzewne, paczula, marokańskie kadzidło.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
Angel Schlesser Oriental II 5ml Alien Essence Absolue 5ml Crystal`Noir 3ml Cinema 4ml
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Angel Schlesser Oriental II 5ml Santal Majuscule 1ml Diptyque L’Ombre dans l’Eau 1,8 ml Robert Piguet Fracas 0,9 ml Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Czy Ty szukałaś Iso e, czy mi się zdaje? jakby co, to mam na zbyciu ok. 20 ml w oryginalnej metalowej flaszce, w zamian byłabym chętna na parę odlewek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no więc podobają mi się:
Shalimar Parfum Initial L'eau 5ml (bo już nie mam flakona ![]() Armani Privee Cuir Amethyste 5ml Dolce Vita 7 ml oraz Szpilkówna i Kyoto - nie wiem ile możesz odpsikać, Kyoto chciałabym tylko na spróbowanie a Szplkówny ile się da ![]() Hermesowej Ambry mogę odlać sporo, pisz ile chcesz, atomizery mam 5 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jednak podziękuję, jakoś entuzjazm wymiankowy mi opadł z powodu braku perspektywy nowych doznań..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pasowałaby Ci taka wymiana?: Amber and spices 1 ml Thundra 1 ml Patchuly vanille 5 ml Eau lente 1,2 ml Un bois vanille 2,5 ml za: Armani Privee Cuir Amethyste 5ml Jeax de Peau 1ml Bois de Paradis 0,8 ml ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Aha. Tyle, że Le Boise chyba poleci do innej dziewczyny, bo ma kilka z moich poszukiwanych zapachów ![]() A tak: Thundra 4 ml Eau lente 1,2 ml Un bois vanille 2,5 ml ??? Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2013-04-13 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Balanciaga L'essence 5ml Ogródek Nilowy 5ml Cinema 4ml Armani Privee Cuir Amethyste 5ml Wypisalam w kolejności, na której mi zależy ![]() Odpisz u mnie, proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Może coś u mnie za odlewki Botrytis i szpilkówny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Vanille Abricot CSP 40/100 Amour de Cacao CSP 20/100 ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
chyba coś bym sobie u Ciebie uzbierała
![]() przede wszystkim interesuje mnie odleweczka Bronze Goodess, bo szukałam już dawno ![]() Elixir des Marvilles 1,2 ml LL eau de desir 1,8ml Crystal`Noir 3ml Shalimar Parfum Initial L'eau 4ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.