|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sierpień - xs, s
Wszystko w rozmiarach xs, s, bardzo niewiele używane, zadbane, czasami nowe (zaznaczam w opisach). Szczegóły w opisach, bardziej szczegółowo w odpowiedziach dla zainteresowanych. Interesują mnie ubrania proste, raczej z naturalnych tkanin, nowe lub "jak nowe". Także torebki, zegarki, perfumy, niektóre kosmetyki, prosta biżuteria (kolczyków nie noszę) rzeczy do domu i wszystko co mi w oko wpadnie
![]() 1. sukienka - tunika Anna Field, rozmiar 36, przód - poliester udający jedwab, tyłczarny z cienkiej dzianiny, z przodu podszewka 2. tunika promod, rozm. 36, wiskoza, z podszewką 3, 4. sukienka promod, rozm. chyba 34, poliester udający jedwab, rękawy przerobione przez krawcową - zwężone i skrócone do 3/4 (były długie i bufiaste) 5, 6. koszula h&m, rozm. 36, 100% bawełna 7. koszula Mango, rozm. 34 oversize, poliester 8,9 kostium kąpielowy, decathlon, s lub xs, nowy - tylko przymierzony - dla mnie za krótki (odcięcie pod biustem wypada za nisko) polecam dla osób do 160 cm wzrostu; 10 bluzka orsay, 36, bawełna. Edytowane przez dixi Czas edycji: 2017-08-26 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sierpień - xs, s
11. spódnica maxi, rozm. 36, poliester + len; bardo przewiewna, cienka, przy wzroście 163 do kostek
12, 13. bluzka esprit, rozm. xs (duże), wiskoza 14, 15, 16. sukienka z h&m w koty, wiskoza, rozm. 34 (zdj. na modelce katalogowe); rękawy skróciłam o ok. 3 cm, aktualnie na mnie przy wzroscie 163 mają długość jak na modelce. Sukienka świetna, ale nie mam okazji do jej założenia, za stara chyba jestem ![]() 17. bluzka orsay, rozm. 34, dłuższy tył, wiskoza 18. rurki pull&bear, rozmiar 38 (ale polecam na 36 -małe 38 i szczupłe nogi), bawełna ze stretchem, cienkie, mocno rozciągliwe; zieleń bardziej intensywna niż na zdjęciu, taka "soczysta" 19. rybaczki - pumpy , chyba Reporter (RF), 100% len, rozm. 36 (spore - polecam na 36 - 38) Edytowane przez dixi Czas edycji: 2017-08-19 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
20. kurtka pilotka chłopięca C&A, nowa, rozmiar 140; na jesień
21. koszula chłopięca Kappahl, rozm. 134, 100% bawełna, niewiele używana, na zdjęciu po praniu, nie wyprasowana 22. śniegowce chłopięce marki fullstop, rozmiar 34 (22,5 cm długość wkładki) nowe, nie używane, z zalando Edytowane przez dixi Czas edycji: 2017-08-26 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dokl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witam
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1503124842 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może teraz się otworzy
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/ADmT/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za szarą spódnicę i bluzkę Orsay?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.