![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NIE ZNAM REGULAMINU LRP Hakuro BU ALVERDE NYX Rosyjski KHADI INGLOT,Lily Lolo EDM MAJZapraszam -Można już pisać! *Mam też dużo różności poza wątkiem - jak mnie coś zachwyci jestem wstanie oddać ![]() *Nie wymieniam sie na siłe... ale lubie się targować i negocjować ![]() *Wysyłka - TYLKO polecony i w bąblach... jeśli przesyłacie w już używanej kopercie ze wzgl. na bąble - TO WYCINAJCIE ADRESY (jak wyrzucacie do koszta też)!!! Ja cenię sobie moją prywatność!!! - Ze względu na wzrost cen na PP - będę wysyłać PACZKĄ BIZNESOWĄ bo mam taką możliwość - po 1 jest to bezpieczniejsze bo to w koncu paczka, a po drugie bedzie ciut taniej! Paczki biznesowe będę wysyłać z tzw. POSTE RESTANTE - czyli odbieracie sobie na swojej poczcie, ale listonosz nie przynosi awiza (dostajecie sms od PP). Oczywiście sprawdzam czy u was taka opcja jest dostępna i uzgadniam to z wyminakującą dziewczyną!! *Nie wymieniam się na ciuchy - i tak mam ich za dużo - chyba że sama o nie zapytam!! *Nie wymieniam się również na kosmetyki Avon, Oriflame i niską półkę drogeryjną... *Preferuje większe wymianki... nie opłaca mi sie wymianka za 2 czy 3 sample czegoś tam... no chyba że jesteś z mojego miasta, to wtedy odbiór osobisty ![]() *Przesyłki nadaje RAZ W TYGODNIU no chyba ze się z kimś inaczej umówie ![]() *UWAGA!! Proszę czytać opisy po to one są ... a nie tylko oglądać foty!! Wszelkie pomyłki wynikające z niedoczytania nie będą moja winą i nie ponoszę za to odpowiedzialności!!! Czytać ze zrozumieniem - Proszę!! ![]() Wymiankę uważam za zakonczoną gdy po 3 dniach roboczych od odbioru przesyłki nie otrzymam żadnej informacji zwrotnej ani przekupki - zarówno pozytywne jak i jakiejkolwiek innej!! Paczka, kurier, list polecony - mają swoje śledzenie!!! Wszystko można DOKŁADNIE SPRAWDZIĆ!! Nie przyjmuje żadnych wątów ani sprut po tygodniu czy dwóch!! Nieodpowiadam również za żadne uszkodzenia przez PP - wtedy składamy reklamację i postepujemy zgodnie z regulaminem PP!!!! WISH - zawsze we wszystkich ilościach: FLOWERBOMB - najchętniej EDP ![]() Pędzle REAL TECHNIQUES Kosmetyki JMO - na próbę/koncówki/próbki - ale świeże!! Porządne kremy z retinolem (stężenie 0,5%-1%) Oeparol - kapsułki z olejem z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej lniany nieoczyszczony - budwigowy Olej z ogórecznika Mydła Aleppo - do 40% Savon Noir - różne rodzaje Paletkę na cienie MAC - na 15 cieni/duża czarna!! COMPEED - sztyft na pecherze/odciski Khadi - ogólnie wszystko, szczegolnie olejki i maski/pudry! NUXE, TBS - masełko/balsam do ust Wkłady cieni Inglota - szczegolnie numerki - 344, 358, 346, 446, 450, 452, 121R i 124R Micele - różne apteczne (Vichy, Bioderma) lub ekologiczne Ruskie kosmetyki - najchetniej Organic Therapy, Planeta Organica i Organic Shop, Sera Babuszki Agafii Meteorki Absolut White/Pearly WhiteTAKIE! - Nie mylić z Pastel White :P[/COLOR] Specjalistyczne kosmetyki na Atopowe Zapalenie Skóry - Jak Bioderma Hydrabio, Bioderma Atoderm Po Zinc[/B] NA WYMIANKĘ MAM: Zapachy - odlewki: GUCCI GUILTY EDT - 20ml DKNY GOLDEN DELICIOUS - 8ml DKNY BE DELICIOUS JUICED - 4-5ml Pielęgnacja Twarzy i Ciała: Kultową maskę na wągry THE FACE SHOP- zużycie ciężko określić ale ok. 50%!!! Apteka Babuszki Agafii - krem na dzien do 35 lat ZATRZYMANIE MŁODOŚCI zużycie może 15-20% Orientana - mam 3 maski-kremy chętnie się podzielę!! PYTAć! Alepia - Olej Wspaniały (oddam nawet połowę) Khadi z Hibiskusem - 1/3 z 200ml Khadi drzewo sandałowe i migdał - 1/2 z 200 ml (op. zastępcze) VICHY Idealia -dla cery mieszanej - pelnowymiarowy słoiczek , zużycie 30% LRP effaclar duo - cale nieotwarte opakowanie + drugie opakowanie ok 60% Masła i oleje ("półprodukty"): Olej kokosowy(ecospa) Olej Monoi (ecospa) Masło Shea (ecospa) BU Serum oliwkowe RENEW - zapas w plastikowym pojemniczku - ok. 25-30ml (dodałam olejki dla zapachu: pomarańczowy i waniliowy - pięknie pachnie ![]() BU Serum migdałowe AHA 10% - jw - ok.25ml Włosy: Balsam na Brzozowym propolisie - Babuszki Agafii - ok. 60-70% cięzko sprawdzić w tej ciemnej butli ;/ JANTAR - mgiełka nawilżająco-ochronna - zuzycie ok 10% John Frieda - Go blonder - spray rozjaśniający do włosów - zużycie ok.10%!! (jest kartonik) Nivea Hair Care Intense Repair - pianka 50% Kolorówka itd Vichy Dermablend - stick - podklad/korektor w sztyfcie - kolor Porcelain(najjaśniejszy) zuzycie ok. 10% Lioele - Beyond the solution - więcej niż połowa z tubki 30ml - jest kartonik Pomadki NYX Round Lipstick - NOWE - kolory: Jupiter, Strawberry Milk NYX Slim Eye Pencil - czarna kredka do oczu - NOWA[/COLOR][/B] Urban Decay blyszczyk z palety Naked - mazniety kilka razy 2 cienie Essence Stay all Day - kolory 01 Coppy Right i 02 Glammy goes to... - zuzycie max 10% Nyx Pigmenty - Pearl (ok.2-3ml) pudrowy róż, Nude (ok.2-3ml) cielisty[/COLOR] Korektor NYX : Green/Zielony NOWY INGLOT - WKŁADY paseczek - nr 416 - delikatny szary perłowy - NOWY - jw kwadrat - nr 409 - czekoladowy brąz - zużycie 10% kwadrat - nr 109 - dalikatny róż z drobinakmi - zużycie niewidoczne INGLOT (duże większe niż normalne wkłady) i Sephora - wszystkie zdepotowane - fotka!! Sensique Glamoure Pallette - zestawy 4 cienie -kolory 102 i 108 Yves Rocher - błyszczyk - kolor Jagodowa Czerwień - NOWY !!![/B][/COLOR] Pędzle itd: NYX - nr B 01 The Big One - pędzel duży do pudru, uzyty kilka razy... wymyty w specjalnym szamponie i zdezynfekowany - włosie syntetyczne Beauty Blending - 2 gąbeczki/jajeczka do makijażu a'la Beauty Blender... różowe, kształt jajka i gruszki - NOWE!! [/B] Paletki - PUSTE - : 2x Kwadratowe na 2 cienie - praktycznie nie używane GlamBox - srebrny z czarnym nardukiem - najchętniej wymianię na dużą paletkę Inglota lub Mac'a! Tangle Teezer - Czarna Elite, używana ok. 3 miesiące, a teraz lezy ;/ trochę odchylone niektóre "ząbki" czesze bez zmia ale mi ciągle wypada z ręki co mnie wkurza - oddam na detangler z "rączką" lub TT kompaktowy!!! Minerały LiLy LoLo podkład China Doll - ok. 60% z pojemności początkowej - do dokładnego sprawdzenia, pudło nigdy nie jest pełne po brzegi ;/ Everyday Minerals - rozświetlacz Wet Sand - Big, oddam większosc albo caly ![]() [U]UWAGA!!! Większości minerałów chcę się szybko pozbyć - więc oddam bez bicia nawet za coś o mniejszej wartości ![]() EDM cienie:: EDM Cienie Big - większość otwarta - zużycie ok 30% - mogę porobić odsypki lub oddać całe Live Justin Live (fiolet) Silver Spoon (niebiesko-srebrny) Cliche (jasny z poswiatą siwo-fioletową) Little Black Dress (błyszczący czarny) - zużycie wieksze ok 10% Róż: Alverde - mineralny róż do policzków - Antique Rose - NOWY z foliami na sitku!! Ciuchom, kosmetykom AVON i wszystkim kolorom zielonym - Dziekuję z góry ![]() UWAGA!!!
OGRANICZAM KOLORÓWKĘ - nie proponujcie mi tego!!! NAJSZYBCIE SKUSZĘ SIĘ NA FLOSLEK, Alverde I BIOCHEMIĘ i kosmetyki rosyjskie!!! Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2013-07-30 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Vichy LRP Hakuro BU ALVERDE NYX Rosyjskie KHADI INGLOT, Lily Lolo EDM, PREFUMY
coś u mnie za china doll?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vichy LRP Hakuro BU ALVERDE NYX Rosyjskie KHADI INGLOT, Lily Lolo EDM, PREFUMY
paseczek - nr 416 - delikatny szary perłowy - NOWY - jw
kwadrat - nr 409 - czekoladowy brąz - zużycie 10% coś u mnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Tak mi ten dkny fresh blossom chodzi po glowie, ze moge oddac za niego caly bb krem i maske khadi
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Znajdziesz coś u mnie za: -HAKURO - H50 -NYX Slim Eye Pencil ? Zapraszam
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
DKNY be delicious fresh blossom edp 25/50ml Zapachy - odlewki: GUCCI GUILTY EDT - 20ml DKNY GOLDEN DELICIOUS - 8ml DKNY BE DELICIOUS JUICED - 4-5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie 2 pierwsze dkny, w szczególności fresh blossom
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
LRP effaclar duo - cale nieotwarte opakowanie + drugie opakowanie ok 60%
coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? podoba mi się u Ciebie:
VICHY Normaderm zel NOWY DKNY be delicious fresh blossom edp 25/50ml LiLy LoLo podkład China Doll ?? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694239 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za DKNY sweet delicious?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Effaclar duo?
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wszystko co na wymianę to raczej w wątku już, może jeszcze coś wypatrzysz
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Tego bb sama uzylam 2 razy i robilam odlewke dla jednej wizazanki ok 2-3 ml. Podnioslam dziubek i duzo go tam jest, nie wiem moze zdjecie pstrykne?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to podziękuję w takim razie - rosyjskie wolę wymienić za jakieś konkrety
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? sporo rzeczy mi się podoba, m. in. minerały
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej
![]() a pytasz o lordsy czy botki? czy to i to? ![]() lordsy 40 - ok. 25,5 cm lordsy 41 - ok. 26 cm koturny 40 - ok. 26,5 cm koturny 41 - ok. 27 cm jak widać, te koturny wypadają trochę większe niż standardowo a u Ciebie wypatrzyłam m.in. DKNY Fresh Blossom ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- dziękuję, szukam tylko zapaszków ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- a może dobierzesz sobie coś z wątku kosmetycznego do tych lordsów? (bo nie wiem czy widziałaś ten wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za minerały?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie China Doll?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na China Doll ale z chęcią przygarnęłabym też Live Justin Live i Little Black Dress
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za LiLy LoLo podkład China Doll?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
LRP effaclar duo - cale nieotwarte opakowanie + drugie opakowanie ok 60% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
w takim razie ja dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.