![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
ubrania XS-M, buty 37, książki i inne w sierpniu
NIEAKTUALNE! Nowy wątek w podpisie
Witajcie drogie wizażanki, w poprzednim wątku zapomniałam o miejscach na dokładki, więc zapraszam teraz tutaj ![]() Moje małe zasady : 1. Oczywiście wysyłam pierwsza, chyba że nie masz wcale przekupek lub posiadasz negatywy. 2. Nie prasuję przed wysyłką, bo i tak się wygniecie. 3. Rzeczy zawsze dobrze zabezpieczam przed wysyłką, jednak nie zawsze jest to koperta bąbelkowa. 4. Preferuję NUMERKI, nie linki. 5. Nie odmieniam się. 6. Wymieniam się osobiście na terenie Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego. Ubrania u mnie są w rozmiarach XS-M , buty 37. Nie proponuj mi rzeczy za dużych. MOJA WISH LISTA : ![]() ![]() ![]() ![]() SPODNIE TYPU SZARAWARY - kolor, wzór, fason obojętne. przyjmę każde * jeansowa koszula rozm. XS/S * buty rozm. 37 - oficerki, trampki, wszelkie wiązane jesienne buty (nazw jest miliony ,więc napiszę po prostu tak ![]() * żakiet na podszewce S (czarny, czerwony, granatowy, kobaltowy, różowy, a w sumie to we wszystkich kolorach tęczy) * aparat cyfrowy - jakikolwiek byleby działał ![]() * torebka listonoszka - czerń, brąz, beż * czarnych i białych bokserek S * męskich ubrań na szczupłego faceta 190cm wzrostu ![]() * kurtka/plaszcz na zimę Stan rzeczy : * nowy * - rzecz przyniesiona ze sklepu, włożona do szafki i leżakująca. Z metką lub bez niej. * idealny * - rzecz założona 1 raz (np. na wesele) bez śladów użytkowania. * bardzo dobry* - rzecz noszona, ale bez śladów użytkowania. * dobry* - drobne przetarcia, brak jakiegoś guzika, mała plamka, itp. rzeczy w gorszym stanie nie wystawiam na wymianę. rzeczy, które oddam tylko za coś ekstra rzeczy na wymianę rzeczy zarezerwowane rzeczy wymienione lub sprzedane w innym serwisie Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-09-14 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ubrania XS-M, buty 37, książki i inne w sierpniu
1. Beżowa sukienka H&M uszyta z pięknych falbanek, marszczona. Rozmiar 34. Nowa bez metek
2. Asymetryczna ORSAY z koronką przy dekoldzie. Rozm. 36 NOWA bez metek 3. Koronkowa miodowa sukienka kupiona w butiku. Stan idealny, miałam ją raz na weselu. Będzie pasować na 34/36/38 4. Biała w czarn36groszki, letnia z cienkiego materiału 36 5. Świecąca w czarno-różową pepitkę. S 6. Jeansy z wysokim stanem 36, rozszerzane na dole. Stan idealny. 7. Jeansowe rybaczki ORSAY S. Kolor intensywnie żółty. Stan idealny, założone 2-3 razy 8.Mini jeansowa. Stan bdb-, od jakiegoś czasu leży w szafie i tylko ją przekładam ![]() 9. Bluza HOUSE rozm. S. Kolor wojskowej zieleni. Stan bdb- nie ma zmechaceń ani dziur. 10. Szara, cienka, letnia bluza ze srebrną nitką C&A, rozm. S. Stan bdb Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-20 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
11. Prosty sweterek z dekoltem w serek River Island S, Stan bdb
12. Szary sweterek United Colours Of Benneton rozm. S, ale na M też będzie ok. Stan bdb 13. Sweterek oversize z krótkim rękawkiem. Ślicznie prezentuje się pod żakietem. Firma nieznana, rozmiar uni 14.Sweterek beżowy w paseczki OVERSIZE, rozm. S stan bdb 15. Bombka w panterkę, zamszowe czarne ramiączka. Stan bdb. Rozm S 16. Bokserka z palemką George S 17. Lniana koszula bez rękawków w kolorze beżowym. Rozm 38 ,stan idealny (nowa bez metek) 18. Nowa bez metek w kwiatki. Rękawki bufki, kolor szary. Rozm S, łezka na plecach. 19. W grochy, Orsay S, stan bdb 20. Tunika UNI z Marilyn Monroe. Tył różowy, stan bdb. Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-30 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
21. H&M luźna z warkoczami na ramiączkach. Kolor to taki fiolet, na zdjęciach troszkę przekłamany. Stan idealny, rozm. S
22. Dwa t-shirty błękit i zieleń z lycrą. Rozmiar S. Świetnie się nosi Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-31 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Buty :
24. NOWE jeszcze z naklejkami beżowo-białe mokasynki rozm. na bucie 37, ale wypada na 36 (ok. 23cm) 25. Sandałki ze zdobieniami, koralikami złotymi. Rozm. 37 Stan BDB- (urwał się jeden łańcuszek, ale nie widać) 26. Gladiatorki na obcasie. Stan idealny, założone 1 raz. 27. Jazzówki zamszowe, zimowe granat, rozm. 37 Buty są u mojej mamy i nie mam jak zrobić zdjęcia, więc póki co dodaję zdjęcie podobnych butów, a jeśli ktoś będzie chętny to zrobię jutro fotografię tych moich. Moje są takie same tylko mają w środku kożuszek. 28. Botki skrzatki rozm. 37, wkł 23,5 cm Stan bdb- (lekko zdarty czubek w jednym bucie, ale nie widać). 29. Kozaczki nieoceplane, ekoskórka. Rozm. 37, stan bdb. 30. Kozaczki nieocieplane z ćwiekami. Stan bdb- nie ma jednego ćwieka. rozm. 37/38 wkł niecałe 24cm Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-26 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Książki :
1. "Toksyczni rodzice" Susan Forward 2. "Wybór dramatów i opowiadań" Mrożek 3. "Człowiek na całe życie" Zuzanna Celmer 4. "Tuż przed świtem" Gilli Allan 5. "Chung Kuo - złamane koło II" David Wingrove 6. "Moskwa nord-ost" Andrzej Zaucha Podręczniki i ksiażki bardziej... naukowe ![]() 1. "Chez les Francais" - rozmówki francuskie 2. "Historia 3" R. Śniegocki 3. "Testy maturalne - matematyka" 4. " Sztuka uczenia się" Z. Pietrasiński 5. "Kosmetyka Stosowana" Joanna Dylewska 6. "Wiedza o społeczeństwie" - Operon Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-20 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Biżuteria i dodatki :
28. Szara torebka worek (na upartego miesci a4), stan bdb 29. Czerwona kopertówka - nowa bez metek 30. Czarny pas na talię. Stan db (farba z klamry trochę zdarta, ale można pomalować), innych uszczerbków na zdrowiu ten pas nie ma ![]() Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-21 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Różności :
29. Sokowirówka BOSCH. Stan bdb. * wymienię tylko na : telefon dotykowy, aparat cyfrowy lub coś ekstra co wpadnie mi w oko, ale raczej nie na ubrania 30. Klatka dla chomika stan idealny 31. Telefon stacjonarny, stan idealny. 32. 33. 34. 35 Telefony (nie działają, ale da się naprawić tanim kosztem) : - Sony Ericsson K510i - Sagem myx-5m - Nokia 6610 - Nokia 3330 Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-20 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dokładka :
1. Koszulka nocna satynowa. Biała w róże. Stan bdb. Rozm M 2. Koszulka nocna w owieczki z krótkim rękawem, rozmiar XS/S, stan db 3. Spódnica plisowana rozm S/M długa, miałam ją na sobie raz jako sukienkę tubę. Stan idealny. 4. Spodnie z piżamy śliskie, różowe w białe groszki. Rozm. XXS/XS ![]() 5. Błękitne polo 36, stan bdb 6. Płaszczyk zimowy AMISU, 36. Stan idealny - rzecz kupiona nieprzemyślanie po sezonie. Wymienię tylko na inną kurtkę lub płaszcz. wymiary : od paszki do paszki 46cm od ramienia do dołu 76cm od ramienia do końca rękawa 70cm od paszki do końca rękawa 40cm szerokość na dole 56cm 8. Top nietoperz, rozm. M, stan bdb Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-09-02 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dokładka 5.09.2013
1. Przejściowy płaszczyk Orsay, rozm. 36 ściągany paskiem w talii i rękawach, kolor popielaty, stan idealny Wymienię tylko na kurtkę parkę lub jakąś pikowaną ZIMOWĄ, workery, trapery lub inne w tym stylu 37 bądź coś z wish ![]() 2. Cienki polarowy płaszczyk rozm. 36 ma małą wadę - mikroskopijną dziurkę od papierosa gdzieś z boku przepraszam za jakość, ale aparat padł i musiałam telefonem. dla zainteresowanych zrobię zdjęcie 3. Płaszczyk troll zimowy na poszewce, rozm. 36 czarny, zapinany na guziki ze stójką. stan bdb, nosiłam go jeden sezon (tylko na kurtkę zimową!) zdjęcie z internetu, ale jak będą chętni to coś wykombinuję 4. Fartuszek kosmetyczny/ pielęgniarski/ farmaceutyczny itp. rozmiar 36, stan idealny (założony 2 razy na zaję ![]() Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-09-05 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1377025959 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za mokasyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Napisałaś, że na coś co wpadnie ci w oko, ale RACZEJ nie na ubrania, a skoro bylas u mnie czyms zainteresowana to postanowilam zapytac. Pozdrawiam
![]()
Edytowane przez ki_sia Czas edycji: 2013-08-21 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
24. NOWE jeszcze z naklejkami beżowo-białe mokasynki rozm. na bucie 37, ale wypada na 36 (ok. 23cm)
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ok moe byc
tyko napisz czy one sa porządne czy take cieniutkie? a nalepiej le koztoway? bowidzialam takie po 30-40 zł ale to było badziewie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1377088708 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1377026231 ? ![]() Jeśli nic Ci nie wpadnie w oko, poza wątkiem mam czarny sztruksowy żakiet s. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
"Toksyczni rodzice" Susan Forward
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a za samą sukienke co bys chciala? bo nic wiecej nie widze dla siebie, a plaszczyk chce za inne okrycie wierzchnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
w watku nic masz cos po za z mojej wish
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.