|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
leśny stwór
|
Grudniowa wymiana lakierowa :)
Dzień dobry!
![]() Dawno mnie tu nie było, ale przybywam z porcją lakierów, które wymienię chętnie na inne lakiery, kolorówkę, ewentualnie coś z pielęgnacji. Nie szukam niczego konkretnego - coś co mi wpadnie w oko ![]() Lakiery to: Paese nr 318 - używany 1 raz Lovely Nude nr 5 - zużycie widać na foto Garden of Colour Silcare nr 69 - używany 1 raz Classics nr 155 I-nail ciepły brąz/rudy - użyty 1 raz Black Prince nr 27 - użyty 1 raz Essence nr 64, 62, 73 oraz 119 - zużycie widać. Delia Prosilk nr 120, 101 i 131 - używane 1 raz każdy. Wibo EG nr 45 - użyty 1 raz MIYO nr 55 Odżywka Eveline - połowa - dodam jako gratis. Mariza mini nr 42 (morski) Czerwony pękający Virtual (nie ma nr) - dodam jako gratis. Outdoor Girl 014 Grey Storm Zapraszam ![]() Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-12-07 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowa wymiana lakierowa :)
Cześć, podobają mi się:
Paese nr 318 - używany 1 raz MIYO nr 55 Garden of Colour Silcare czy znajdziesz coś u mnie? PS. W razie czego mam poza wątkiem lakier Paese nr 209, który użyłam może 1-2 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Paese nr 318 - używany 1 raz Classics nr 155 I-nail ciepły brąz/rudy - użyty 1 raz Black Prince nr 27 - użyty 1 raz Essence nr 64,73,119 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
leśny stwór
|
Ktoś może?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Komin za lakiery to za mało
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
leśny stwór
|
dzięki za odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.