|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podróż autobusem
Witajcie
Od dwóch tygodni jeżdżę z pewnym chłopakiem autobusem zaznaczam że się nie znamy . Zawsze siada na przeciwko mnie a podczas podróży często na mnie patrzy . Wiem że on myśli że ja tego nie widzę gdy czytam książkę ale się myli , nie wiem o co mu chodzi . Czasami mam mu ochotę powiedzieć czemu się gapi ale tym autobusem jeździ dużo ludzi więc tak głupio trochę .... Co o tym myślicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Podróż autobusem
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Oj tam, nie raz takie sytuacje mnie irytowały i zawsze po tekście" długo jeszcze będziesz się tak patrzył?" przestawali
![]() Po co się czuć nieswojo, lepiej od razu to załatwić ![]() No chyba, ze serio jakiś świr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
weź go normalnie zapytaj, dlaczego się tak przygląda w jakiś dyskretny sposób. Możesz zadać pytanie w stylu czy masz coś nie tak z włosami, że Ci się tak przygląda od dłuższego czasu. Może jest nieśmiały i czeka na taki znak?
to, że się nie odzywa nie oznacza od razu, że jest jakimś świrem , ale sprawa faktycznie dziwna :P Wysiada na tym samym przystanku co Ty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Być może zwyczajnie mu się podobasz, ale poznałam zbyt wielu świrów, żeby tak ufać nieznajomemu. Koleżanka kiedyś w metrze widziała jak facet tak strasznie gapił się na nieznajomą dziewczynę przez całą drogę i wysiadł jak ona wysiadła. Miała przeczucie, że z facetem jest coś nie tak, więc szepnęła osobie, z którą była, żeby iść za nim. I zgadnijcie co, facet poszedł za tą dziewczyną, na którą się gapił. Śledził ją normalnie, odczepił się dopiero jak zobaczył, że ktoś za nim idzie. Edytowane przez tambourinist Czas edycji: 2013-07-13 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Pewnie mu się podobasz, ale nie ma odwagi zagadać albo chce sobie tylko popatrzeć. Możesz zapytać czy masz coś na twarzy, że się tak przygląda czy coś w tym stylu, może przestanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tylko głupio mi tak przy wszystkim walić do niego tekst typu czy jestem brudna , albo mam coś z włosami ![]() Gdybym miała obstawiać uważam że na 80% mu się podobam , przy tylu ludziach boi się zagadać . Ja próbuję udawać że go nie widzę ale nie wiem jak długo wytrzymam Edytowane przez cost87 Czas edycji: 2013-07-13 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciałam również zaznaczyć, że żaden zboczeniec na zboczeńca nie wygląda, bo wygląd uniemożliwiłby mu zboczoną aktywność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Miałam już kilkanaście zaczepek , propozycji umówienia się na kolację etc. , potrafię wyczuć takich kolesi . Ten mi wygląda na nieśmiałego , myślę że mieszkamy w tym samym mieście i razem dojeżdżamy do pracy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko, przerażałoby mnie to gapienie się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do tego gapienia już się przyzwyczaiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zagadała coś a la "chyba już się trochę znamy (tutaj uśmiech), jestem Ania czy tam Asia.." bo nie chciałabym tak siedzieć obserwowana. Wtedy miałabym okazję stwierdzić czy ma zadatki na świra gdyby puścił parę z ust. Ale mam wrażenie, że jednak chciałabyś go poznać bliżej.
Albo poczęstuj go czymś znienacka gdy tak się patrzy i wtedy zagadaj o ile nadal nic nie przemówi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ja w takich sytuacjach mam zawsze jedną sprawdzoną metodę
![]() Kilka razy tak zrobiłam i albo się chłopina peszył, albo zaczynaliśmy się oboje śmiać i wynikała z tego samoistnie rozmowa. Nie nachalne, a działa w 100%. Tyle, że trzeba się odważyć, żeby nie odrywać wzroku od szanownego dżentelmena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jakie to miasto ? Bo też mam podobne sytuacje i zastanawiam się czy może to ten sam facet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Przeważnie jest tak że jak czytam albo słucham muzyki , on się wtedy patrzy udaję że tego nie widzę , jednak z boku i tak widzę ![]() Spróbuję wyłapać ten moment i spojrzeć się na niego , myślę jednak że się speszy . Jednak kto nie ryzykuje ten nie traci ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.