|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w czerwcu kilka różności bourjois, yves rocher i inne
Nieaktualne
Witajcie, post jest już gotowy możecie pisać ![]() mam do wymiany następujące kosmetyki: 1. Bourjois korektor healthy mix odcień 51 kilka razy użyty do testów, wymieniam, bo dla mnie za ciemny. 2. Błyszczyk do ust, wykręcany w pędzelku L`ambre, Magic Shine Lip Gloss, 3-4 razy użyty, kolor 03 (brązowy ze złotymi drobinkami, nawet mam jeszcze kartonik. 3. Błyszczyki nowe L'oreal czerwony i pomarańczowy 4. Essence pomadka do ust nr 59 Funky Funky kilka razy użyta, zużycie na zdjęciu 5. Yves Rocher, Couleurs Nature, Stylo Correcteur Eclat (Korektor rozświetlający w pędzelku) kolor różowy 01, kilka razy przetestowany 6. Yves Rocher, Beauty Mascara (Tusz do rzęs 3 w 1) kolor czarny, użyty kilka razy 7. Róż Flormar, odcień 89 (bardzo jaśniutki, neutralny róż) użyty 2-3 razy, bez pędzelka 8. Pierścionek 9.Naszyjnik Poza wątkiem mam: Essence Crystalliced rozświetlacz, minimalne zużycie. Nie wiem jak z datą ważności, bo nie ma na opakowaniu, ale produkt nie uległ zmianie. Jeśli ktoś jest zainteresowany chętnie wymienię. Szukam tylko i wyłącznie: 1.woda termalna 2.jasny korektor pod oczy 3. książki: horror, kryminał, fantastyka 4. mogę się skusić na paletkę sleek 5. biżuteria
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2013-10-05 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w czerwcu kilka różności bourjois, yves rocher i inne
coś u mnie za korektor Bourjois i róz Flormar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
perfumove love
|
Może coś ode mnie za poniższe?
![]() 1. Bourjois korektor healthy mix odcień 51 kilka razy użyty do testów 3. Błyszczyk nowy L'oreal czerwony 7. Róż Flormar, odcień 89 (bardzo jaśniutki, neutralny róż) użyty 23 razy, bez pędzelka (o ile użyty 2-3 razy, a nie 23 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za korektor Bourjois?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za błyszczyk loreal rózowy? i korektor yves rocher ?
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- i jeszcze ten błyszczyk le omre cos tam ;p ksiązek mam pełno w domu, napisz jaki tytuły Cię interesują ;]
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za korektor Bourjois i róż Flormar ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za korektor Bourjois?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
próbki awgm
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Róż Flormar, odcień 89 Bourjois korektor healthy mix odcień 51 ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.