|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymiana na sierpień
Hej!
Na wymianę mam troszkę ciuszków z mojej szafy (wybaczcie - fotograf ze mnie słaby:|): 1. Bluzeczka koronkowa- stan idealny Niestety nie ma metki ale wg mnie to oversize. Jest w kwiatki, środki maja złote. Stan jak idealny. Kolor: granatowy - coś pomiędzy tym drugim (robione bez lampy) a trzecim zdjeciem (robione z lampą). 2. Spódnica Only - idealny Spódnica do kolan w kolorze kawy. Rozmiar z metki M. 3. Spódnica Vero Moda - idealny Z tasiemkami. Rozmiar z metki: S. 4. Bluzeczka Orsay - idealny Rozmiar z metki S. w kolorze kremowym - z złotą niteczką - niestety nie potrafie zrobić tak zdjęcia by to było widoczne ![]() Kupiona pod wpływem chwili - okazała się za mała 5. Top calliope terranova - idealny Rozmiar z metki S. śliczna asymetryczna bardzo elegancka a zarazem bardzo sexy bluzeczka. Wiązana na szyi uśmiech Przywieziona z Włoch - niestety okazała się za mała smutny uśmiech. W stanie idealnym uśmiech Po boku z lewej strony zapinana na zamek - który jest tak wszyty, że jest niewidoczny. Bardzo fajny dekolt uśmiech Bluzeczka wykonana z materiału jakby jedwabiu (?) bardzo ładnie wykończona wyszywanymi kwiatami i cekinami 6. T-shirt - bdb zabawny t-shirt z napisem: girls kick balls better ![]() 7. mini firmy Reporter - idealny Rozmiar XS, Kolor kremowy, po bokach miętowe paski, z tyłu na wywijanym pasie napis miętowy: girl zone. Mini bardzo krótka i bardzo sexownie podkreślająca pupę ![]() 8. top/bokserka - idealny. Przewlekana złota niteczka. Rozmiar z metki S. Szukam: rozmiar S/M Przede wszystkim swetrów waterfall w jasnych kolorach Bluzeczek oversize Bluzek z motywem "kota" lub zabawnym napisem "włochatych " sweterków (prócz czarnego i białego koloru) neonowych ciuszków spódnic maxi jednokolorowych ![]() spodni jeansowych roz S/M byleby w udzie było 2 x ok 26- 30 cm. Kilka uwag ![]() 1. Wysyłka: tylko poleconym ekonomicznym lub poleconym prio - zależy od ustaleń ![]() 2. Rzeczy zarezerwowane zaznaczam na zielono 3. Rzeczy oddane - na szaro. 4. Dorzut będę robić kolorem czerwonym 5. na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć, podać wymiary ![]() Edytowane przez olciak84 Czas edycji: 2013-08-28 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiana na sierpień
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiana na sierpień
tak, moje znajdy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.